Arkadaşlar bü gün 12 - 1 gibi gidip bayıla bayıla , elim titreğe titreğe iphone 4 alıcam. Aldıktan sonra bi yerde oturcam aççam iphone'yi. Açtığımda nasıl birşey le karşılaşırım . ne yapmalıyım vb. ilk alındıktan sonra yaşanan şeyleri söylerseniz sevinirim.
Neden 4S almıyorsun ?
iTunes'a bağlanacaksın.
4s i istanbulda neremden çıkarcam . itunese bağlanmayı bende biliyorum o anda ne yapmalıyım
quote:
Orijinalden alıntı: x1xbuRakx1x
4s i istanbulda neremden çıkarcam . itunese bağlanmayı bende biliyorum o anda ne yapmalıyım
o anda cay kahve falan al,bilgisayar zaten kendi kendine yapicak aktiflestirmeyi
Bence ilk yapman gereken sakin olmak sonra ona hakettigi gibi davran ama onun sadece bi telefon olduğunu unutup olayı komedi boyutuna taşıma...
avm'den alcam iphone yi pc nerden buliyim . aldım kutuyu açtım ( pc yanımda yok ) açtım telefonu o anda ne karşıma gelcek , ne yapıcam. onu soruyorum
Böyle bir konu açıp ...... O yazıdan bu sorunun cevabını çıkarmanı beklemek hata olurdu.
ya ben aldım diğelim açınca napiyim bozmiyim telefonu konudan sapmayalım o kadar iphoneniz var
Açma, evine git, aç bilgisayarını, indir iTunes'u, sonra bağla bilgisayarına, hazırlasın telefonunu, tak sim kartını kullan. Ha bu arada mikrosim lazım unutma.
quote:
ya ben aldım diğelim açınca napiyim bozmiyim telefonu konudan sapmayalım o kadar iphoneniz var
Yere dusurme Ustune kahve dokme Torbavidayla dalma
Onun dışında istesen de bozamassın
anladığım kadarıyla ben aldığım anda kutuyu açtığımda telefonu kullanamiycam.
quote:
anladığım kadarıyla ben aldığım anda kutuyu açtığımda telefonu kullanamiycam.
maalesef. aldigin yere rica et itunesa baglayip aktive edip versin mocro simi tak eve gidene kadar kurcala
Ben de ikinci el 3gs almayı düşünüyorum. Sanırım aktive etmeme gerek yok. Direk sim kartı takıp kullanabilirim?
peki teşekkürler. kilitlenebilir
sim kartları değişikmi iphoneların... Eski tipten yeni tip simcardlara nasıl geçilir ozman ?
turkcell bayii sine ( veya avea,vodafone 'a) gidip sim kartını ver. 2 sn. de microsim yapıyorlar.