Şimdi Ara

İphone alıyorum. Aldıktan sonra ne yapmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bü gün 12 - 1 gibi gidip bayıla bayıla , elim titreğe titreğe iphone 4 alıcam. Aldıktan sonra bi yerde oturcam aççam iphone'yi. Açtığımda nasıl birşey le karşılaşırım . ne yapmalıyım vb. ilk alındıktan sonra yaşanan şeyleri söylerseniz sevinirim.

• Neden 4S almıyorsun ?
  • iTunes'a bağlanacaksın.
  • 4s i istanbulda neremden çıkarcam . itunese bağlanmayı bende biliyorum o anda ne yapmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: x1xbuRakx1x

4s i istanbulda neremden çıkarcam . itunese bağlanmayı bende biliyorum o anda ne yapmalıyım

o anda cay kahve falan al,bilgisayar zaten kendi kendine yapicak aktiflestirmeyi
  • Bence ilk yapman gereken sakin olmak sonra ona hakettigi gibi davran ama onun sadece bi telefon olduğunu unutup olayı komedi boyutuna taşıma...
  • avm'den alcam iphone yi pc nerden buliyim . aldım kutuyu açtım ( pc yanımda yok ) açtım telefonu o anda ne karşıma gelcek , ne yapıcam. onu soruyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence şimdi almakla çok büyük hata etmiş olursun. 1 Ay bekle 4S al pişman olursun. Hatta istersen şu anda Darty'den veya Carrefour'dan alabilirsin.
  • darty de veya carfur da 4s varmı ?
  • quote:

darty de veya carfur da 4s varmı ?

Evet var.
    http://www.carrefour.com.tr/resim/kampanyalar/ekim2011/b1.jpg
  • quote:

darty de veya carfur da 4s varmı ?

Böyle bir konu açıp ...... O yazıdan bu sorunun cevabını çıkarmanı beklemek hata olurdu.
  • ya ben aldım diğelim açınca napiyim bozmiyim telefonu konudan sapmayalım o kadar iphoneniz var
  • Açma, evine git, aç bilgisayarını, indir iTunes'u, sonra bağla bilgisayarına, hazırlasın telefonunu, tak sim kartını kullan. Ha bu arada mikrosim lazım unutma.
  • quote:

ya ben aldım diğelim açınca napiyim bozmiyim telefonu konudan sapmayalım o kadar iphoneniz var

Yere dusurme
    Ustune kahve dokme
    Torbavidayla dalma

Onun dışında istesen de bozamassın
  • anladığım kadarıyla ben aldığım anda kutuyu açtığımda telefonu kullanamiycam.
  • quote:

anladığım kadarıyla ben aldığım anda kutuyu açtığımda telefonu kullanamiycam.

maalesef.
    aldigin yere rica et itunesa baglayip aktive edip versin
    mocro simi tak eve gidene kadar kurcala
  • Ben de ikinci el 3gs almayı düşünüyorum. Sanırım aktive etmeme gerek yok. Direk sim kartı takıp kullanabilirim?
  • peki teşekkürler. kilitlenebilir
  • sim kartları değişikmi iphoneların... Eski tipten yeni tip simcardlara nasıl geçilir ozman ?
  • turkcell bayii sine ( veya avea,vodafone 'a) gidip sim kartını ver. 2 sn. de microsim yapıyorlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.