Şimdi Ara

Iphone Aksesuarları (Orjinal Vs Oem)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ebay'e bakıyorum da acayip ucuz aksesuarlar var, tabii ki bunların nasıl yapıldığı ve kalitesi ortadadır ama ben gene de sormak istedim, sizler Iphone sahipleri olarak Iphone aldıktan sonra şarj aleti olsun, dock vs. olsun herhangi bir aksesuar aldınız mı, aldıysanız neye dikkat ettiniz, mutlaka orjinal mi aldınız yoksa milyarlık cihazlarımız için 15-20 TL'lik aksesuarlar alıp kullanıyor musunuz?

Mesela, ben MCA sert plastik kılıf kullandığımdan, kılıfıyla birlikte kullanabileceğim aşağıdaki gibi bir dock arıyorum ve Ebay'de buldum ama güvenemiyorum, bu kadar ucuz bir aksesuar alıp Iphone'u takmaya

Ne dersiniz?

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110535204513&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Iphone Aksesuarları (Orjinal Vs Oem)

Audio / Video : OnkyoTX-NR656 | Xgimi H2 Projektör | Heco Victa Prime 702 + 302 + C102 | Zidoo X9S & Apple TV 4K | Samsung 60 KS8000 SUHD TV | Logitech Harmony Elite & Hub | Onkyo Aktif Sub | Vu+ Solo 4K | Asustor AS-6204T (NAS)
    PC : MSI B350 Tomahawk, AMD Ryzen 7 1700X (Xigmatek TYR SD1264B), ViewSonic VA2419-SH 24", Corsair Vengeance DDR4-3000Mhz C15 16GB (2x8GB), Gigabyte GTX 1070 Windforce OC, Coolermaster HAF912 Plus, FSP HD700 Hydro 700W PSU, Logitech MX 1000 Laser | Logitech Formula Force EX Direksiyon
    Muhtelif : Huawei P20 Pro | Ipad Pro 10.5 | Sennheiser Momentum 2 True Wireless | Jabra 65t Elite | Canon 60D with 18-55 & 50mm f1.8 | Braun 790cc | Philips Bodygroom TT2021 | Philips OneBlade | Philips Hue Starter - Lightstrips | Ambilight LED System Behind TV | Resmed Airsense 10 CPAP - Resmed AirFit N30i, Resmed F30i

• hocam ürün 8$ artı 6$ kargo 14$ eder. 14$ a orjinal dock alabilirsiniz ebaydan kargo free.. ben sayısız ekran jelatini aldım denemk için uucuzu pahalısı hepsi elime geçti. usb kalbo aldım sorunsuz 1$ a adrese teslim. harici bataraya aldım açık artırma ile 6 $ a evime geldi. gayet güzel. 1 tam dolum artı %20 dolum yapıyor. sert kasa aldım bi kaç tane ucuzlardan onlarda gayet başarılı öyle çokda dandik şeyler degil. 3$ a süper ince silikon kılıf aldım biraz plastik kokuyor ama süper bişey.. ınun dışında süet kılıflardan aldım gene 1$ a adrese teslim. ama araç şarjı yada priz şarjı almadım. almayıda düşünmüyorum. hepsiburada sitesinde 12 tl ye araç şarjı var zagg marka. herhangi sorunuz için pm atabilirsiniz saygılar.
    Özellikle araba için şarj cihazı almam gerek, hangisini önerirsiniz?
    Saygılar...
  • Ebay dan ve DX sitesinden ürün aldım. evet fiyatlar çok makul ilk önce 0.10 dolara iphone ekran jelatini aldım yaklaşık 15 kuruş ediyor :D 11-12 gün sonra evime geldi ve hayret ler içinde kaldım. gelen zarfı gitsen alsan kırtasiyeden o fiyata anca alırsın.dedim kalitesizdir gelen ürün. ve denedim gayette iyi. sonuçta 20 tl vermiyorsunuz 1 tl ye 6 tane alıyorsunuz haftada bir çıkart degiştir.. yenisini tak. sonra denemek maksatlı farklı satıcılardan ürünler aldım aynalı özel kristal vs gibi. hepsi geldi. 40 50 tane var ve maliyeti evime teslim 10 12 dolar tuttu.. bunun dışında harici batarya aldım 6 dolara ama ihale takip ettim yok ben ugraşmam derseniz 8 dolar fiyatı hemen al ile. sonra 1-3 dolar arası çok güzel kılıflar mevcut aldım bi kaç tane var. ve çogunu denedim kullanma fırsatım bile olmadı. usb kablo alayım dedim birde ihale ile 1 dolara aldım gene.. ve sorunsuz çalışıyor denedim sync yapıyor şarj ediyor. ve evime teslim 1$.. bu aşamaya kadar herşey güzel ebay da 10binlerce ürün var her türlü şeyi bulabilirsiniz. eğer ardıkalrınız varsa yardımcı olabilirim bulmanıza. tek sorun 10 15 gün bekleme süreniz var. bunun bi haftası türkiyeye gelmesi. 1 haftada türkiye içi ulaşım süresi. honkong dan aldıgım ürünler ortalama 11 -16 günde hafta sonları dahil.. elime ulaştı ama çin satıcılarında aldıklarım 20 günü buldu. biirde karşı tarafın yollama sistemi önemli. air mail ile yollarsa 15 günde evinizde kara yolu ile yollarsa sanırım bu gecikme gerçekleşiyor. dedigim gibi ortalama 11-16 günde elime geçiyor ürünler.. 22 günde gelende oldu 10 günde gelende oldu. ama geneli 10 15 gün içinde kesin gelmektedir. ha bide şu var gelen ürün hasarlı çıkabilir. bu biraz şans ama bende pek yaşamadım. mesela 3 ekran koruyuucu geldi hasarlı ama belli gelirken oldugu zark ezilmiş ezilincede jelatinlerler ezilmiş. tabi 20 postadan 1 tanesinde oldu. usb kablo saglam çıktı harici şarj saglam çıktı.. bozuk çıksa bile şöyle bir ihtimal var. türkiyede en ucuz kargo 3.5 tl ptt. adamlar 1$ eve teslim yolluyor. hatta bi ara düşündüm toplu alayım satayım diye sonra hiçde mantıklı degil :D türkiyede kargo vs çok pahalı. msn adresiniz pm atarsanız daha fazla yardımcı olabilirim. gelen ürünlerin linkini verip gösterebilirim. kılıfların resimlerini falan. aşagı yukarı 30$ lık ürün aldım buda tr parası ile 45 tl eder. şu anda gelmeyen ürünüm yok. ve sadece harici şarj türkiyede kargo dahil 30 tl.. usb kablo kargo dahil 7-10 tl arası.. digerleride fazladan kalıyor bana :D saygılar. dedigim gibi msn den daha fazla yardımcı olabilirim.

• @cemal, şu aldığın harici şarj dediğin aletin linkini verir misin rica etsem, yorumların için teşekkürler ayrıca.
    Audio / Video : OnkyoTX-NR656 | Xgimi H2 Projektör | Heco Victa Prime 702 + 302 + C102 | Zidoo X9S & Apple TV 4K | Samsung 60 KS8000 SUHD TV | Logitech Harmony Elite & Hub | Onkyo Aktif Sub | Vu+ Solo 4K | Asustor AS-6204T (NAS)
    PC : MSI B350 Tomahawk, AMD Ryzen 7 1700X (Xigmatek TYR SD1264B), ViewSonic VA2419-SH 24", Corsair Vengeance DDR4-3000Mhz C15 16GB (2x8GB), Gigabyte GTX 1070 Windforce OC, Coolermaster HAF912 Plus, FSP HD700 Hydro 700W PSU, Logitech MX 1000 Laser | Logitech Formula Force EX Direksiyon
    Muhtelif : Huawei P20 Pro | Ipad Pro 10.5 | Sennheiser Momentum 2 True Wireless | Jabra 65t Elite | Canon 60D with 18-55 & 50mm f1.8 | Braun 790cc | Philips Bodygroom TT2021 | Philips OneBlade | Philips Hue Starter - Lightstrips | Ambilight LED System Behind TV | Resmed Airsense 10 CPAP - Resmed AirFit N30i, Resmed F30i
  • Evet bende harici şarz linkini rica ediyorum
  • http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280504731522

bu benim kazandıgım ürün linki..

http://cgi.ebay.com/1900mAh-Power-Station-Battery-Charger-iphone-3G-3GS-/280478951707?cmd=ViewItem&pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item414dd9291b

buda hemen al seçenegi olan link. posta dahil fiyatı 7.5 $..
    açık artırmaları takip ederseniz 5-6 $ ada alabilirsiniz. ben 5 dolara kaçırdım bi tane. digerini 6$ a kazandım ama.bu firmadan aldım ben bunların kendi siteleride var satış yaptıkları ayrıca. güvenilir bi firma. şekli modeli degeşik aynı ürülerden sitede bolca var. açıkcası ürün ilk geldiginde tereddütüm oldu daha önce görmüştüm benzer ürün ve çok agardı 1900 mha di. bu çok hafif geldi. dedim heralde 1000mha lık var içinde ama sonra bir tam şarj ve %20 dolum yaptı ve kullandıkça daha verimli olacaktır. ama hala aralarındaki agarlık farkı neden anlamadım. kasa veya arka kapak şeklinde 2200 mah lık olanlar var ama hem fiyatı pahalu hemde pek iyi yorumlar almamış. zaten şarj olurken arkası az da olsa ısınıyor birdarj eden alet ısınıyor birde bu ikisi beraber olunca cihaza zarar verebilecegi kanatindeyim. ilerleyen süreçte başka satıcıdan 1900mah yada daha yüksek kapasiteli bi şarj alıp kıyaslama yapmayı planlıyorum. yani açıkcası aldım alet 1300 1500 mah bile olsa 9 tl ye eve teslim geldi. :D tr de kargo parası 6 tl zaten . kargo parasına harici şarj almış oluyorsunuz. ama dedigim gibi gelen ürün bozuk çıkabilir tabi bu düşük bir ihtimal ama genede satıcı ile görüştügünüz taktirde anlayışlılardır bu konuda. bi kaç ürün geç geldi bana satıcılara bildirdim hayet ilgili cevaplar yazıldı ve bi hafta daha beklemem söylendi gelmezse yenisini yollayacagını söyledi. tabi 1 dolarlık ürünlerde. ama bunu kötüye kullanmamak lazım. zira sitede italyaya karşı ve bir kaç ülkeye protesto var. italyanlar almasın diyor. elimden gelen başka şeyler olursa yazmanız yeterli her konuda yardımcı olabilirim. hatta aldıgım kılıfların kapakların resimlerini müsait bi zamanda çekip yollayabilirim. artı ve eksilerinide ekleyerek. saygılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar istediğiniz ürünü gümrüğe takıldımı noldu problemlimi korkusu olmadan uygun fiyata temin edebilirim. Pm atmanız yeterlidir.
  • Gümrükmü :D valla hocam bana gelen paketlerin hiç biri takılmadı ek olarak adamlar zaten paket üstüne sen söylemeden gift yazıyor yada degeri düşük 1-2$ yazıyor bırakın gümrüge takılmayı paketlerim açılmadı bile gümrükte kontrol için. ve zaten gümrükte 100$ ı geçmedigi sürece veya paket şüpe uyandırmadıgı sürece takılması mümkün degil. ve uygun fiyata getiririm derken fiyat vermeniz daha mantıklı olur. 1$ a eve teslim aldıgım usb kabloyu ne kadara temin edebileceksiniz. yada 6$ a aldıgım harici şarj cihazını kaça temin edebileceksiniz? veya herhangi 1-2$ a satılan arka kapakları kaça temin edeceksiniz? zaten türkiyede sırf kargo en ucuz 2-3 $ ken nasıl uygun temin edeceksiniz merak ettim. 40 parça ürün aldım 0.01 $ lık ürünlerde vardı 10 $ lık ürünlerde ve hiç biri takılmadı gümrüge.. cep telefonu dışında 100$ a kadar ne alırsanız alın gümrükte takılma ihtimali çok çok ufak bir ihtimal. zaten şüpheli ürünleri önce X-ray cihazı ile kontrol ederler yetmezse paketi açarlar bakarlar.. neyse fazla uzatmaya gerek yok. alınna ürünler atla deve olmadıgı için gümrükte takılma ihtimali %1 dir..alıcagınız ürünleri bende temin ederim ama boşuna kargo parası vermiş olursunuz fazladan. ha ben 10 15 gün beklemem 2-3 katı para verip beklemeden alırım diyorsanız emrygc gibi stokla çalışan arkadaşlardan temin edebilirsiniz. şunu unutmamak gerek ebay dan alışveriş yapamk için bir paypal hesabınız olmalı ve kredi kartınız olmalı2 ay öncesine kadar benimde paypal hesbım yoktu ama 1 saatte aldım. biraz araştırma ile nette aslında sistemin ne kadarda kolay oldugunu anlarsınız. saygılar.

• E-bay konusunda sıkıntı yok, ufak ürün bunlar, tutarları da az, gümrüğe takılmayacağı garantidir, ben onlarca aldım. lâkin hep aklımda "acaba alete zarar verir mi" korkusu var? Keza milyarlık alete gidip 10 TL'lik şarj aleti takacağınızı düşünürseniz, insanın içi bir garip oluyor
  • harici takılan pilden dolayı iphone'nun pilinin patladığı haberi okumuştum bir yerde

Lâkin harici pil de aslında gerekiyor bazı hâllerde. İşte çelişki burada.

@cemal, şu harici pili sen ne kadar sıklıklta kullandın ya da kullanıyorsun, ısınmadan bahsetmişsin, Iphone'a giren kısmı yakacak ya da zarar verecek derecede ısı veriyor mu?
  • Örneğin iphone 3g/3gs dock 25 tl'ye temin edebilirim.
  • valla şöyle diyeyim ne telefonda nede şarj eden harici şarjda ısınma görmedim pek. telefonda oyun oynarken daha fazla ısınıyor. ben de bin tereddütle aldım telefonuma deger veririm öyle hor kullanmam.. milyarlık alet degil aslında bize satışı öyle.. maliyeti 160$ civarı ve bataryasınında çok çok kaliteli olacagını sanmıyorum. patlama işi şans kader orjinal patarya patması haberleride okudum ben :D valla haftada bir kullanıyorum. oda batarya ölmesin veya açılsın gib sebeplerle. zorda kalmadıkçada kullanmam.. zaten eve her gün geldigim için usbden şarj ediyorum devamlı.. bende şu konuda hem fikirim sizle prizden şarj aleti yada araç şarjı almam asla ebaydan.. voltaj ayarı gerektiren yada elektrik kesintisinde telefona zarar verecek ürünler onlar. orjinali bile olsa zarar verebilirki bu ürünler daha fazla zarar verir. ama elektronik olarak bi şarj aldım birde usb kablo. usb kablonun zararı olmaz. harici şarjında olacagını zannetmiyorum. şimdi tekrar taktım harici şarj cihazını bakalım ne kadar ısınacak.. öyle şatafatlı bi sistem olmadıgından dolayı zarar verecegini zannetmiyorum. içindekide batarya nihayetinde..30 40 dk dan tekrar yorum yazarım ısı ile ilgili. daha yeni bi kargom daha geldi ebaydan :D 0.06 $ a aldıgım yani 10 kuruşa aldıgım sert arka kapak geldi mat siyah renkte. süper bişey.. sakız bile alamayacagınız paraya evime geldi :D isteyen varsa aldıklarımın fotolarını çekeyim ve fiyatlarını belirteyim sizde almak istersiniz belki. saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

harici takılan pilden dolayı iphone'nun pilinin patladığı haberi okumuştum bir yerde

o haber linkini banada yollarmısınız?

Orijinalden alıntı: emryrgc

Örneğin iphone 3g/3gs dock 25 tl'ye temin edebilirim.

Nasıl bir şey, resimdeki gibi taban geniş mi, kılıfla falan oturtulabilir tarzda mı? Resim alabilirsek iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Örneğin iphone 3g/3gs dock 25 tl'ye temin edebilirim.

Nasıl bir şey, resimdeki gibi taban geniş mi, kılıfla falan oturtulabilir tarzda mı? Resim alabilirsek iyi olur.

Yok hayır standart dock.
  • arkdaşlar link aşağıda biraz fazla tuttu 80 mb 15-20 dk nızı alır indirmek. ama resimler detaylıdır girip bakabilirsiniz. resim numarasını söylerseniz aldıgım fiyatı söyleyebilirim. yüklemek 1 saatimi aldı umarım işinize yarar. :D saygılar.

link koyamadım kabul etmedi bi türlü..

http://rapid--share.com/files/394799964/iphone_aksesuar.rar.html

aradaki 2 çizgiyi siler açarsınız sayfayı.. genede açamayan olursa pm atabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemal_ozsoy -- 3 Haziran 2010; 18:45:58 >
  • şu anda şarjıda doldu bitti. %35 de olan şarj tamalandı %100 oldu. bataryada çok az ısınma var telefon sanki hiç şarj olmamış gibi ısınma yok. harici şarjın ucunuda kontrol ettim metal olan iphoneye temas eden aksamında ısınma yok. ve aletin iphoneye yakın yerlerindede ısınma yok sadece arka tarafında elle bile zor hissedilen bir ısınma mevcut. telefonu şarj ederken kendi orjinal şarj aleti bile çok daha fazla ısınıyor. beni fazlası ile tatmin etti.tek eksik noktası telefonu masaya koymak gerekiyor. aşagı yukarı 90 gr harici batarya o takılı iken oyun oynanmıyor veya konuşma yapılmıyor. ha yapılır ama altta koca bişey varken zor oluyor. bunun dışında telefonu koyup şarj ederseniz sorun yok. daha önce %17 den % 65 e şarj etmiştim. şimdide %35 den %100 e şarj ettim. şu anda batarya bitti bitecek durumda. kesin şekilde 1 tam dolum yapıyor. fazlasıda ekstra oluyor. bence 9 tl gibi bir fiyata gayet başarılı.. tabi her zaman kullanmam. yola giderken daga baga giderken yada çok ihtiyacım varsa kullanırım. sonuçta orjinal olmayan herşey zarar verebilir.ama apple ın store sinde satılan 30 40 $ lık ürünlerden pek farkı oldugunu sanmıyorum ilerde merakımdan dolayı içini açıp incelersem daha detaylı bilgi verebilirim. saygılar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.