Şimdi Ara

iPhone Air, Çin'de yok sattı: Stoklar 5 dakikada tükendi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • demek Çin'de de belli bir kesimin IQ düşük

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Demek ki uçan kaçan özellikler, 5dk da şarj falan sallamıyor Çinlilerin kendisi bile. Air bir de şarj yönünden en zayıf cihazlardan.

Marka algısı ve statü simgesini daha önemli görüyor ortalama kullanıcı. O algıyı da en iyi Apple yapıyor yıllardır. İnstaya aynadan fotoğraf atarken o 3lü kamera görünecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 19 Ekim 2025; 19:54:41 >
  • Vain kullanıcısına yanıt
    Aynısı maalesef ülkemizde de var. Bunun en büyük örneği araçlar. Dünya'da en çok sedan araç satılan ülke çin ile türkiye. Sedanın SUV ve Station a göre olan işlevsizliğini herkes iyi biliyor.
    ABD deki iphone olayını anlıyorum. Çünkü orada imessage çok aktif. Ama geri kalan ülkeler için (belirli kişiler hariç) iphone gerçekten gereksiz. Hele ki, ülkemiz için ekstra gereksiz (tekrar diyorum ben de iphone kullanıyorum)

• darkhair kullanıcısına yanıt

Bizde imessage ve facetime kullanan çok nadir, herkes whatsapp kullanıyor. Dediğin gibi ABD'de herkes bunları kullanınca biraz mecburi oluyor.

Bir de adamların kendi markası, onların alım gücüne göre olağanüstü ucuz. Operatörler desen taahhüte karşılık her sene yeni modelini veriyor vs.

Çin bizden daha da uç örnek bence, o kadar çok iyi yerel markaları var ve üstüne ABD'nin online servislerinin çoğu yasaklı. Iphone'u Iphone yapan

çoğu şeyi kullanamayacaklar yasaklı olduğu için. Ona rağmen şansı zorluyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 19 Ekim 2025; 20:14:43 >
  • Çin de öyle apple hayranlığı yok. Çin hükumeti ile ciddi is birlikleri olduğu için bu şekilde devam ediyor. Apple Çin e yatırımını çekse fabrikaları taşısa ya da sunucularıni yurt dışına çıkarsa ertesi gün bir tane telefon satamaz Çin'de. Her şey karşılıklı.

Çin'de kaç milyar insan var. Stok kalmaz tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle haberlere hastayım: Stoklar 5 dk'da bitti, 10 dk'da rafların dibini sıyırdılar, yok sattı hebele hübele ama 5 dk'da kaç ğrün sattı söylemez. Lan oğlum stokta kaç telefon vardı ki 5 dk bitti. Sen onu söyle. 1 saniye de stok bitirirsin. Oraya 1 tane iphone koyarsın ilk gelen alır, hop noldu 1 saniyede stok bitti. Böyle algı amaçlı yapılan geri zekalıca haberleri yapmasalar keşke. Yok satmışmış. Ulan Çin'in nüfusu zaten 1.5 milyar herhalde satacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    bence incelik bile sunmuyo. tepede eşşek gibi kaskalın bi yer olduktan sonra benim gözümde çirkin ve kalın bi telefon oluyo o artık. bunu deyince "Kamera sığmaz" diyolar, e sığmazsa ince demicen o zaman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.