Şimdi Ara

iphone açılmıyor.yarım elma var sadece (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
4
Favori
202.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kmerdal

yarım elma mı
    yarım değil kardeş o ucundan azıcık ısırılmış sadece :)
    2 tuşa birden basarak açmayı deneyin..
    o da olmazsa kapalıyken bilgisayara bağlayın,2 tuşa basarak açın, açılınca üstteki tuşu bırakın home tuşuna basmaya devam edin..
    ekranda usb simgesi çıkar ve öyle kalırsa bi update edin..
    hiçbirşey bilmiyorsanız forumu araştırın,halledersiniz..
    sisteme kolay kolay birşey olmuyor korkmayın

Selam. Benim cihaz Iphone 4 16 GB versiyon 4.2.1, fireware ise 03.10 gibi birşey hatırlıyorum. Cihaz yurtdışından geldi ve gevey ile çalışıyor. Bu cihaza redsn0w jeilbreak yapmak istedim. Cydia yükledim ama cydia tıklayınca geri atıyordu. Aynı sorunu safari içinde veriyordu. Sorunları çözmek için bayağı uğraştım, fakat çözemeyince Ayarlar/Genel/Tüm İçeriği Sil/İphone Sil dedim. Şimdi cihaz açılırken elmada takılı kalıyor ve açılmıyor. Yukarıda anlatılan restore işlemini yaptım, 3194 hatası aldım. 4.2.1 versiyon shsh kaydı var ve aynı işlemi timyumbrella ile yaptım bu kezde 1604 hatası alıyorum. Host dosyasındaki numarayı orjinal apple numarası yaptım, geveyli çalıştıramayacağımı bile bile en güncel ios olan 5.01'e yükselterek kurtarmayı denedim, fakat yine 1604 hatasını aldım. Cihaz 24 saattir baygın halde yatıyor. Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum arkadaşlar. Google'de 1604 hatasının düzeltilmesi ile ilgili bütün söylenenleri yaptım fakat hala 1604 hatasını alıyorum ve denemediğim yol kalmadı. Cihazın artık açılmayacağı konusunda karamsarlığa kapılmaya başladım.

• çok tşk ederim,bilmiyordum sayenizde açtım tşkler arkadaşlar :)
  • arkadaşlar yeni bir iphone kullanıcısı olarak (ki neden geç kalmışım diye çok kızdım kendime) cihazı tanıtmak, bilgilendirmek ve öğretmek adına paylaşımda bulunan (kmerdal, semidos gibi) herkese teşekkürler.
  • İyi akşamlar sevgili arkadaşlar!
    ''Cihaza 'Cydia' yüklediniz. Daha sonra cydiadan çeşitli programlar indirirken, programlardan birinin restart yaptığı sırada apple simgesi telefonunuzda 'DONDU' kaldı ve ne yapsanız problem çözülmüyor.
    Yukarıda yazılan ortak problemlerin çözümünü yazıyorum:
    1- Bilgisayarınıza önceden yüklemiş olduğunuz Redsn0w programını açın ve çalıştırın. Cydia yükleme konumuna gelene kadar ilerleyin.
    2- Apple simgesi açık halde olacak şekilde telefonunuzu bilgisayarınıza ara kablosuyla bağlayın.
    3- Redsn0w programının yönlendirdiği gibi, telefonunuzun üsteki güç düğmesine 3 sn. süreyle basılı tutun.
    4- Güç düğmesiyle menü tuşuna 10 sn. süreyle aynı anda basılı tutun.
    5- Sadece menü tuşuna 15 sn. süreyle basılı tutun. Cydia tekrar yüklenmeye başladı.
    6- Bitiminde telefonunuz otomatik tekrar başlayacak. Ama yine Apple simgesi ekranda takılı kalacak!!
    7- Redsn0w programının ekrandaki açık olan sayfasının altında bulunan geri bölüme basın ve seçeneklerin en üstünde bulunan ''just boot'' seçeneğine tıklayıp yukarıdaki 3, 4, 5 ve 6 sayılı maddeleri tekrarlayın.
    8- VE MUTLU SON!!!
    9- Telefonunuzdan ayarlar bölümüne girin ve cydia'nın telefonunuzun donmasına sebep olan programın da orada yüklenmiş halde göreceksiniz.
    Önce deneyin. Sonra teşekkür edin.

• benim şöyle bir sorunum vardı.
    deb dosyasını ifunbox ile atarken tekrar başlatma sonucunda elmada kaldı arada da beyaz ekran olup tekrar elmaya ve beyaz ekrana dönüm duruyor dediğiniz gibi iki kere işlemi uyguladım ama sorun çözülmedi :)) hala sorunum devam etmek te
  • quote:

Orijinalden alıntı: YagizBuse

İyi akşamlar sevgili arkadaşlar!
    ''Cihaza 'Cydia' yüklediniz. Daha sonra cydiadan çeşitli programlar indirirken, programlardan birinin restart yaptığı sırada apple simgesi telefonunuzda 'DONDU' kaldı ve ne yapsanız problem çözülmüyor.
    1- Bilgisayarınıza önceden yüklemiş olduğunuz Redsn0w programını açın ve çalıştırın. Cydia yükleme konumuna gelene kadar ilerleyin.
    2- Apple simgesi açık halde olacak şekilde telefonunuzu bilgisayarınıza ara kablosuyla bağlayın.
    3- Redsn0w programının yönlendirdiği gibi, telefonunuzun üsteki güç düğmesine 3 sn. süreyle basılı tutun.
    5- Sadece menü tuşuna 15 sn. süreyle basılı tutun. Cydia tekrar yüklenmeye başladı.
    6- Bitiminde telefonunuz otomatik tekrar başlayacak. Ama yine Apple simgesi ekranda takılı kalacak!!
    7- Redsn0w programının ekrandaki açık olan sayfasının altında bulunan geri bölüme basın ve seçeneklerin en üstünde bulunan ''just boot'' seçeneğine tıklayıp yukarıdaki 3, 4, 5 ve 6 sayılı maddeleri tekrarlayın.
    8- VE MUTLU SON!!!
    9- Telefonunuzdan ayarlar bölümüne girin ve cydia'nın telefonunuzun donmasına sebep olan programın da orada yüklenmiş halde göreceksiniz.

Redsn0w'a bağlanamıyorum. açılırken DFU moda alıyorum, açıldıktan sonra alıyorum v.s., ama hiç bağlanamıyorum. Anladığım kadarıyle, bağlanmadan önce İPad kapalı olması lazım, ama bu durumda İpad'i hiç kapatamıyorum, kendiliğinden restar atıp duruyor.

• Cihazın elmada kalması zor birşey bazen restore yapmaya kadar gidebilir.daha öncesinde denenmesi gerekenleri yazayım.iphone veya ipad elmada kalırsa ilk önce hard reset atın yani home +power a beraber basın telefon kapanıp tekrar elma işareti çıkana kadar (usb kablosu bağlı olmuyacak).bu ilk yoldu.ikincisi ise usb kablosunu takıyoruz cihaza ve itunesi açmasanızda olur.yine aynı şekilde home +power tuşlarına basıcaz.telefon kapanıp açılacak.yine bırakmıyacaz tuşları.elimiz tuşlara basılı telefonun tekrar açılıp recovery moda girmesini bekliyecez.dikkat edin tuşlara bastınız telefon kapandı açıldı elma da gözükse dahi tuşlarıo brakmayın.ekranda itunes işareti çıkıcak.recovery moda girmişiz demektir.recovery e aldıysak tinyumbrella ile exıt recovery yapıyoruz.şansınız varsa açılır yok ise tek çare restore yapmak kalır.bazen cydiadan restart atma sonucu elmada kalsada jailbreakli cihazlarda ayarlardan ayarları sıfırla yaptığınızda da elmada kalabilir.jailbreakli ise ayarları sıfırlamanızı tavsiye etmiyorum.

• telefon elmada kaldı dfu moduna almıyor kapanmıyor açılmıyor bilgisayar tanımıyor kendi kendine arada kapanıp yine elmada kalıyor....
  • abi jailbreak yükle yüklemeyi biliyorsan tmm hal olur
  • sen yokmusun steve jobs adamın yaptığı telefonu kimse bilemiyor
    ama jaılbreak yükleyin hal olu r kesinlikle olmazsa size ben yükleyebilirim.
  • Orijinalden alıntı: YagizBuse

İyi akşamlar sevgili arkadaşlar!
    8- VE MUTLU SON!!!

kardeşim olmuyo zaten just boot diye seçenek yok

• qmervizma Q kullanıcısına yanıt
    yaa aynı sorun bende de var yardım edin lütfen. telefon kapanmış. son baktığımda 37 şarj vardı. 3 saat sonra felan telefona baktığımda açılmıyordu. şarjı bitmiştir dedim eve gidince taktım. direk elma logosu çıktı. 5-6 saniye duruyor sonra kapanıyor. 3-4 saniye sonra da tekrar logo çıkıyor. sinir oldum. 45 dk şarjda durdu. o süre boyunca aynısını yaptı telefon. home power tuşlarına basılı tuttum şarjdayken. basılı tuttuğum sürece logo açılmadı ama bırakınca yine aynısı oluyor. fırlatıcam telefonu da o kadar da yemiyor. yardım edin nolur yaa
  • senol_senturk S kullanıcısına yanıt
    @kmerdal kardesim
    Allah senden razi olsun iPhone 6 plusu sifirladim sonrada acilmiyordu, 1 saatlik arastirmadan sonra sizin verdiginiz bilgiyle tekrara acatim, yarin bozuk diye aldigim yere gidecektim ya.
    saygilar
  • hepsini denedim olmuyor tinyumbrella programınıda bır turlu ındırmeyı bulmayı basaramadım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.