Şimdi Ara

iPhone Acilmayan Wifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah bağlanabiliyordum, şu an soluk gri durumda ne açabiliyorum ne de kapatabiliyorum. Internette araştırdım ayarlarını sıfırladim, telefonu buzdolabına koydum, fon makinesiyle isittim ama tik yok hala. Yardımlarinizi bekliyorum

Saygılar
    Iyi akşamlar

• Restore et kardeşim itunes aracılığı ile kesinlikle olacaktır :)
  • Bu soruna yapacak bir sey yok zira donanimsal. Servise verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanımsal falan değil arkadaşım hepsi, düzgün bir restore yap düzelir, bende de aynısı oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas1903

donanımsal falan değil arkadaşım hepsi, düzgün bir restore yap düzelir, bende de aynısı oldu.

Bugun icin duzelmis olabilir elbet ariza vericektir ( umarim vermez tabi ) benzer durumdaki bir iphone u apple store da degistik, apple dan verilen bilgi donanimsal oldugu yonunde. Hal boyle olunca bende donanimsal yazdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam telefon kis aylarinda boyle olmustu ayni gun duzelttim 7. Aydayiz hala bi sıkınti yok cok sukur.

• Soğukta çalışıyordu sanırım, buzdolabına koyanlar falan vardı diye hatırlıyorum. Ama sorun donanımsal, değişim talep etmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luis_Lopez

Sabah bağlanabiliyordum, şu an soluk gri durumda ne açabiliyorum ne de kapatabiliyorum. Internette araştırdım ağ ayarlarını sıfırladim, telefonu buzdolabına koydum, fon makinesiyle isittim ama tik yok hala. Yardımlarinizi bekliyorum

Saygılar
    Iyi akşamlar

Güzel bi haber veriyimmi sana eğer ayarlardan açamıyorsan wi fi i iphone u garantiye götürünce direk yeni cihaz veriyorlar
  • Yeni cihazla, eskisini değişince para alıyorlar mi peki ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.