Şimdi Ara

iPhone'a Uyumlu Kulaklıklar Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, iPhone'da iki sarmallı kulaklık kullanabilir miyim? Bazı iki sarmallı kulaklıklığı herhangi bir girişe taktığımda şarkıda atıyorum 3 enstürman varsa birini duyabiliyorum. Alacağım kulaklık pahalı bir kulaklık ve iki sarmal. Bu kulaklık bahsettiğim sorunu telefonumda çıkarır mı? teşekkürler.



  • öncelikle ben telefonu müzik dinlemek için aldım ( iphone 5s ) imkanın varsa JBL j22 önerrim kendim kullanıyorum kulaklık içidir içi aşırı yumşak ve çok kalitelidir uzun kullanımlarda ağrı yapmaz kulaklığa değer veriyorsan kılıfı ile kullanılmalıdır ses kalitesinde iphone 5s yanında gelen kulaklıktan fazlasını vermektedir fiyatı türkiyede saınrım 150 -200 tl arasında
  • Çok para vermem diyorsan crearive ep630 alabilirsin. Ben 5s de kyllanıyorum oldukça memnunum. Özellikle bas konusunda çok iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukaridaki arkadas jbl'yi onermis.Bende jbl 22'nin bir ust modeli olan,j33 var.Fazlasiyla memnunum.Fiyat olarak hicbir bilgim yok ancak cok kaliteli kulaklik.Suya dustu,ustune icki dokuldu,darbe aldi ama halen calisiyor.Cok saglam bir cihaz.

    ayrica kulaginiza taktiginiz zaman diger dandik kulakliklar gibi yanaginiza oraniza buraniza da degmiyor.Kordonu kalin ve saglam.JBL veya AKG onerebilecegim markalardir.Bir kez verirsiniz ama uzun yillar sorunsuz kullanirsiniz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler öneriler için sağ olun ancak benim merak ettiğim iphone u 2 sarmalla kullanabilir miyim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.