Şimdi Ara

iPhone'a restore attım fakat Game Center'a giriş yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 2 gün önce iphone a restore attım ve az önce online bi oyunu oynamaya çalışırken farkettim ki game center'a giriş yapmam gerekiyor yeniden. Mevcut kimlik ile giriş yap diyip şifremi girdikten sonra beni sanki baştan hesap alıyormuşum gibi takma ad seçme ekranına yönlendiriyor ve mevcut takma adımı yazdığımda da ''bu isim zaten kullanımda'' diyor. Yani kısacası giriş yapamıyorum game center'a. Acaba bu sorunu nasıl çözebilirim?

• Ayni sorun bendede vardi Kullanici adimi degistim duzeldi ama ekli arkadaslar filan gitti niye boyle oldu anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: visivo

Ayni sorun bendede vardi Kullanici adimi degistim duzeldi ama ekli arkadaslar filan gitti niye boyle oldu anlamadim

Arkadaş listesi önemli değil de oyunlardaki savelerim gitmemeli,özellikle online oyunlar için.
  • Sorunu hala çözemedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pardahun8

quote:

Ayni sorun bendede vardi Kullanici adimi degistim duzeldi ama ekli arkadaslar filan gitti niye boyle oldu anlamadim

Arkadaş listesi önemli değil de oyunlardaki savelerim gitmemeli,özellikle online oyunlar için.

Oyun saveleri gitmiyor zaten Degisince oyun sorar yeni hesaba yuklensinmi diye

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pardahun8

quote:

Oyun saveleri gitmiyor zaten Degisince oyun sorar yeni hesaba yuklensinmi diye

Dediğiniz gibi yaptım fakat online oyunlardaki bilgilerim geri gelmedi. Kimsenin başına böyle bir şey gelmedi mi? Bu aralar forumda sorulara cevap bulmak iyice zorlaştı...

• Restoreden once yedeklemedinmi sen itunes e

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yedekledim fakat o yedeği yüklemek istemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.