Şimdi Ara

iPhone'a format atamıyorum. Ne yapabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhonumda bir süre önce sorunlar çıkmaya başladı. Bunlardan biri ses sorunu. Video ve nüziklerde ses çıkmıyor. Zil sesi ayarlarında sesi kısıp yükseltebiliyorken normalde yanlardaki tuşlara bastığımda ses yüksekliğini gösteren çubuk bile çıkmıyor. Müzik ve videolarda dokunmatik ekrandaki ses çubukları gözükmüyor. Kulaklık takılı olduğu zaman hiçbir sorun gözükmüyor. Diğer bir sorunsa galeri. Galeriye tıkladığım zaman ekran açılmadan kapanıyor. Ayarlardan duvar kağıdı değiştireceğim zaman ya da bir sosyal paylaşım sitesine fotoğraf atacağım zaman galeriye girmek istediğim anda uygulamalar kapanıyor. Telefonumu iTunes a bağlayıp güncellemek istediğimde "iPhone bu bilgisayara yedeklenemedi" diye hata veriyor. Format atmak istediğimde ise "bilinmeyen bir hata oluştu" diyerek hata verdi. iPhoe 4S kullanıyorum ve JB yok. nNe yapabilirim ? Yardımcı olursanız sevinirim.

• Jailbreak yoksa farklı bilgisayar veya ara kablodan yapmayı deneyin

Ses sorununu ben de yaşamıştım iphone 4'ümde şarj ve kulaklık girişlerini bir güzel temizleyince sorun ortadan kalktı ama galeri sorununuz restore isteyen bi sorun gibi duruyor.

Eğer ki yeni kablo veya pc işe yaramazsa İstanbul'daysanız Apple Store'a bi gösterin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erodion kullanıcısına yanıt
    Formatlama işlemi yarıda kaldığı için telefonu açamıyorum, ya da ben beceremiyorum bilmiyorum. Bu konuda da yardımcı olabilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarencinar

Formatlama işlemi yarıda kaldığı için telefonu açamıyorum, ya da ben beceremiyorum bilmiyorum. Bu konuda da yardımcı olabilir misiniz ?

Formatlama işlemi yarıda kaldıysa en temiz çözüm DFU moduna alıp restore etmektir

İşleme başlamadan telefonun kapalı (veya itunes'a bağlayın ekranında) ve bilgisayarınıza takılı olduğundan emin olun.

1)) 3 saniye boyunca açma kapama tuşuna basılı tutun.

2)) Elinizi o tuştan çekmeden 10 saniye boyunca Ana ekran tuşuna basılı tutun.

3)) Elinizi Ana Ekran tuşundan çekmeden açma kapama tuşunu bırakın ve bilgisayarınızdan iTunes "Tanımlanamayan bir iphone bulundu" diyene kadar (yaklaşık 7-8 saniye) daha ana ekran tuşuna basılı tutun.

Eğer işlemleri doğru yaptıysanız restore işlemini gerçekleştirdiğinizde sorun yaşamazsınız :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Screenshot ve PC'ye atmak
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.