Şimdi Ara

iphone 8gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

elimde almanyadan gelme 8 gb iphone var kırdırdım 1.1.1.4. mü öyle bir version yüklendi .cihaz türkçeye cevrildi.cihaz FULL KUTU İÇERİKLİ şarj standı kabloları vs.. hiç kullanılmamış kulaklıklar

arka kapağında hafif ufak tefek cizikler var .usb şarj kablosu var hiç kullanılmamış kulaklık ve priz için şarj cihazı diyecem ama herhalde 110 volt avrupa prizlerine göre uygun bir adaptör sanırım .

burdaki fiyatları baz alarak ortalama bir fiyata satmayı düşünüyorum .....yardımlarnız için şimdiden tşk ederim.
    3g veya 1inci nesil nerden anlayacağımı bilmediğim için belirtmedim.
    edit :

güncel ve son fiyat 625 ytl olmuştur
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom -- 31 Ağustos 2008; 18:34:54 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• şehir kısmı hala gözükmüyo ? :S cihaz kayıtlımı ? bikaç fotograf koyabilirmisiniz ?
  • güncelledim profili görünmesi lazım . fotograf yarın koyabilirim webcamle cekip .

• kayıt konusu ?
  • fake imei var

• Cihazın büyük ihtimal ilk nesildir. Arkası çizik ve fake imei için gerçekten yüksek fiyat talep etmişsin. Fiyat danıştığın için bunu belirttim.

Bende iphone arıyorum kendim için. Ama arkasında çizik olmayan ve kendi imei ile kayıtlı bir cihaz istediğim. Bu özellikte bir cihaz için 600civarı bütçe ayırdım. Bence sende fiyatı güncelleyebilirsin.

Hayırlı satışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: metulen

Cihazın büyük ihtimal ilk nesildir. Arkası çizik ve fake imei için gerçekten yüksek fiyat talep etmişsin. Fiyat danıştığın için bunu belirttim.

Bende iphone arıyorum kendim için. Ama arkasında çizik olmayan ve kendi imei ile kayıtlı bir cihaz istediğim. Bu özellikte bir cihaz için 600civarı bütçe ayırdım. Bence sende fiyatı güncelleyebilirsin.

Hayırlı satışlar

tşkler çizik derken cok hafif çizikler derin değil .fiyatı konusunda bişeyler yaparım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    APPLE IPHONE 6S - 16GB
    6 yıl önce açıldı
    APPLE İPAD MİNİ 16GB
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şuan için bir arkadaşla anlaştım. 575ytl ve pasaport kayıtlı. Kutu yok, kablo ve şarj aleti yan sanayi. Çizik olayı sanırım sizinki gibi. Belli belirsiz yani. Silikon kılıfıda var. BAkalım bu akşam buluşcaz. Eğer beğenmezsem sizin iphone için konuşuruz. iyi satışlar dilerim
  • quote:

Şuan için bir arkadaşla anlaştım. 575ytl ve pasaport kayıtlı. Kutu yok, kablo ve şarj aleti yan sanayi. Çizik olayı sanırım sizinki gibi. Belli belirsiz yani. Silikon kılıfıda var. BAkalım bu akşam buluşcaz. Eğer beğenmezsem sizin iphone için konuşuruz. iyi satışlar dilerim

tşkler

• güncel

• Ve gittim geldim iphone beğenmedim. nasıl becerdiyse ekranı çizmiş. Ufak bişeydi ama hoş değildi. Asıl kısım ise imei fake çıktı. aa nasıl olur aldığımda pasaportla kaydettirdim gibilerinden safa yattı ama tam beceremedi. Çünkü ben imei fake dediğimde o panikten telefonun kapalı olduğu sonucunu çıkarmayı başardı0

Sonuç olarak bir müddet daha erteledim. Phantom dostum aslında hesap yaptım ve 600lü fiyatlara çıkamayacağımı anladım. Sana iyi satışlar diliyorum. İlanını kirlettiysem affola.
  • quote:

Ve gittim geldim iphone beğenmedim. nasıl becerdiyse ekranı çizmiş. Ufak bişeydi ama hoş değildi. Asıl kısım ise imei fake çıktı. aa nasıl olur aldığımda pasaportla kaydettirdim gibilerinden safa yattı ama tam beceremedi. Çünkü ben imei fake dediğimde o panikten telefonun kapalı olduğu sonucunu çıkarmayı başardı0

Sonuç olarak bir müddet daha erteledim. Phantom dostum aslında hesap yaptım ve 600lü fiyatlara çıkamayacağımı anladım. Sana iyi satışlar diliyorum. İlanını kirlettiysem affola.

ne demek dostum tşk ederim .dediğim gibi bana gidecek bir telefon değil iphone .bunla internete bağlandım bi kaç kere cafelerde filan .1 ay kullanıldı darbesi yok cok hafif çizikler arka kapak üstünde başkada bi sorunu yok.imei fake yaptırdım fakat 1 ay sonra turkcellden mesaj geldi yeniden imei caktıracam passaportlu kayıt etmek için yurtdışından bir akraba yada arkadaş bekliyorum :)

• bak gerçek imei ile kayıt ettirmen iyi olurdu. eğer öyle bir durum olursa haber verirsin. tabi başka talibi çıkmazsa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: phantom

merhaba arkadaşlar .

elimde almanyadan gelme 8 gb iphone var kırdırdım 1.1.1.4. mü öyle bir version yüklendi .cihaz türkçeye cevrildi.

arka kapağında hafif ufak tefek cizikler var .usb şarj kablosu var hiç kullanılmamış kulaklık ve priz için şarj cihazı diyecem ama herhalde 110 volt avrupa prizlerine göre uygun bir adaptör sanırım .şarj standı kısaca FULL KUTU İÇERİKLİ tüm parçalar orjinaldır.

burdaki fiyatları baz alarak ortalama bir fiyata satmayı düşünüyorum .....yardımlarnız için şimdiden tşk ederim.
    3g veya 1inci nesil nerden anlayacağımı bilmediğim için belirtmedim.
    edit :

fiyat olarak 650 YTL düşünüyorum. yer : istanbul
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• güncel

• güncel ve sonfiyat 625 ytl olmuştur...........

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.