Şimdi Ara

Iphone 8 Plus 64 GB Gümüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye cihazı.Yazılımsal ya da donanımsal en ufak bir problemi yok.Kutusu ve şarj aleti var, kulaklık kullanıldığı için verilmeyecek.5 Şubat 2020 tarihine kadar garantisi var fotoğraf olarak ekledim. Lakin ! cihazı 15 gün kadar önce sattım. Alan arkadaş 20'li yaşlardaydı. 1 hafta sonra beni arayıp, herhangi bir sorunu olmayan telefonu Apple Store'a götürdüğünü onların cihazın açılmış olduğunu ve garanti kapsamı dışında kaldığını belirttiklerini bu yüzden ücret iadesi istediğini söyledi ben de ücreti iade edip telefonu kontrol ederek geri aldım. Ama tavırlarından paraya sıkıştığı için iade etmek istediğini sezdim. Bu noktada sormak istediğim şu; ben izmit'teyim. Apple'ı telefon ile arayıp bu garanti olayını öğrenebilir miyim?

Fiyat : Mevzunun çözülmesine göre yazacağım.

Edit : İzmitteki yetkili servise götürdüm. Cihazı açma şansları yokmuş Apple Store'a göndermeleri gerekiyormuş. 3 hafta kadar sürebilirmiş. Benim o kadar vaktim yok maalesef. İzmit civarından elden satış yapacağım. Dileyen telefonculara gösterebilir istediği kadar inceleyebilir. Fiyatım 3750 TL

Iphone 8 Plus 64 GB GümüşIphone 8 Plus 64 GB GümüşIphone 8 Plus 64 GB GümüşIphone 8 Plus 64 GB GümüşIphone 8 Plus 64 GB Gümüş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasqutin -- 12 Ocak 2019; 19:8:8 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Garantiye gittiyse, kayıtlarda çıkar şu tarihte garantiye gitti diye. Arayıp sorarsanız Seri numarası ile telefonun ne zaman teknik servise götürüldüğü ve ne işlemler yapıldığını söylerler..
  • Yetkisiz müdahale tespit edildi dediler ise konuma bakabilirsin geçmiş olsun diyebilirim şimdi den..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl bir iyi niyettir abi, neden sattıktan bir hafta sonra bir ürün geri alınır ki ? Karşıdaki kişinin niyeti için aynı şeyi söyeyemiyorum..

• Ben de cihazı 2.el aldığım için emin olamadığımdan mecbur geri aldım. Cihazın ilk sahibi olsam ve açılmadığından emin olsam keyfi olarak iadeyi kabul etmezdim.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 12 64 GB Mavi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.