Şimdi Ara

İphone 7 satıp Mi7 almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar uzun süre android kullanmış ve sonradan iphone'a geçmiş biri olarak alışamadığım İphone7 128gb telefonumu satıp yeni çıkacak olan xiaomi mi7 almayı düşünüyporum.
    Sizce mantıklı mı olur ne yapmalıyım...



  • Merhaba, hemen hemen aynı durumdayız bende de ip7 32gb var eşime bir daha ki ay doğum günü için note 8 hediye almayı planlıyorum onda ki note 5 i de ben kullanırım taş gibi telefon sonra dan ip 7 yi satıp borç kapatmam gerek neyse gelelim konuya ip7 gerçekten çok iyi cihaz kasma donma gram yok milletin söylediğinin aksine benim batarya performansı da 1.5 gün ve cihazı kullanıyorum da arada kamera ve sosyal medya olarak ancak androidden sonra verdiği hissiyat çok farklı sanki özğürlüğün kısıtlı açıkçası pek bana hitap etmiyor o yüzden benim gibi düşünüyorsan değiştirmen normal ancak alacağın cihazı hemen değiştiririm niyetindeysen androidde samsung dışında ki markalar zarar ettirir düşüncesindeyim piyasa öyle durum elverişliyse note 8 araştırabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakketenci

    Merhaba, hemen hemen aynı durumdayız bende de ip7 32gb var eşime bir daha ki ay doğum günü için note 8 hediye almayı planlıyorum onda ki note 5 i de ben kullanırım taş gibi telefon sonra dan ip 7 yi satıp borç kapatmam gerek neyse gelelim konuya ip7 gerçekten çok iyi cihaz kasma donma gram yok milletin söylediğinin aksine benim batarya performansı da 1.5 gün ve cihazı kullanıyorum da arada kamera ve sosyal medya olarak ancak androidden sonra verdiği hissiyat çok farklı sanki özğürlüğün kısıtlı açıkçası pek bana hitap etmiyor o yüzden benim gibi düşünüyorsan değiştirmen normal ancak alacağın cihazı hemen değiştiririm niyetindeysen androidde samsung dışında ki markalar zarar ettirir düşüncesindeyim piyasa öyle durum elverişliyse note 8 araştırabilirsiniz.

    Daha önce nexus5 kullandım inanılmaz memnundum bataryası tükendi batarya aldım ve yoluma devam ettim nexus5'in uygulama senkronizasyonları, wifi, uygulama genişliği açısından gram eksiği yoktu bence daha sonra iphone7 aldım birazda ucuza geldi o sebep oldu diyebilirim ama android telefondan aldığım tadı alamadım malesef uygulamalarım doğru düzgün senkronize olmamaya başladı eve geliyorum wifi bağlanmıyor kimi zaman kopuyor ayarlara girip tekrar bağlanmak gerekiyor kısacası biraz beni kastı.
    Hakkını vermem gereken bir konu varsa klas bir telefon görüntüsü ekran netliği açısından androidlerin bir çoğuna göre önde gibi gözüküyor.
    Telefonu alıp satma gibi bir derdim yok dediğim gibi nexus5'i uzun bir süre yaklaşık 5 sene kullandım. Telefon işlevini yerine getirdiği müddetçe değiştirmek gibi bir düşüncem olmayacak bu yüzden mi7 düşünüyorum ama mantıklı bir karar mı olur mu olmaz mı bilmiyorum.




  • eger alisamadiysaniz mantikli olur cunku kullanmaktan zevk almadimtan sonra elinde ip X olsa ne farkeder ki



    Şu kadar net söyleyeyim bana su an bi iphone X verseler kullandigim note 4 deki kullanim zevki ve kullanisliligi degismem o cihaza



    Karar sizin tabi ki ama ben olsam androide dönerdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam note serileri zaten bambaşka kullanım açısından o kadar telefon kullandım ki bu zamana kadar arasında en uzun soluklu olan note 2 ydi bir de hep sony beklentim olmuştur belki de yaş itibarıyla zamanında w700i lerin k790i lerin kullanımından sonra şu an hala sony bi atılım yapsa diyorum mesela çok bekledim xz premium u ancak ekran gövde oranından sonra beklentim boşa çıktı herşey bütçe meselesi tabi ama yinede note 8 bana şu an en alınası cihaz geliyor.
  • Araştırmalarıma göre mart ayı içerisinde xiaomi mi mix 2s tanıtılacak güzel bir telefona benziyor. mi7 için ise haziran aylarından bahsediliyor. Makul bir fiyat olursa alabilirim diye düşünüyorum fakat bir miktar büyük gelecek diye korkum var. Büyük telefonlar kullananlara sorduğumda ise zaman içerisinde alışıyorsun falan diyorlar sizin fikriniz nedir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsima -- 1 Mart 2018; 23:38:55 >
  • Bende androidden sonra iphone'a geçtim ve alışamadım ara sıra satsammı diye düşünmüyor değilim vallahi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.