Şimdi Ara

iPhone 7 Plus telefonum dondu kaldı!(Çözüldü) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
29.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mazda Motor Corporation

    yorum atarken bilerek atılmalı çöpe at diyen var

    Her lafı ciddiye alacaksan bence forumda fazla bulunma dostum kafayı sıyırırsın Ben kullanıyorum. 5S kullandım 3 ay sonra babama verdim kullanamadım, şuan 7 plus kullanıyorum iyiki almışım diyorum. Ekran daha keskin ve pil 2 katından fazla gidiyor. Bunlar yeterince iyi sebepler değil mi sence? Bir de IOS un tadı büyük ekranda apayrı. Küçük ekran bana hiç bir keyif vermiyor. Şimdi ben küçük ekranı beğenmiyorum diye 5S ve SE sahibi insanlar çöpe mi atsın telefonlarını? Plus modelleri olmasa android alırdım ama ios büyük ekranda gerçekten apayrı. Her uygulamanın tadını sonuna kadar alıyorsun.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: skydiver132

    Attığınız filmin kalitesi kötü olabilir mi? Ben de iyi kalitede dizi atmıştım. Gayet güzel bir şekilde izledim. Atma şekli müzik atma şekliniz ile aynı. Yeni liste oluşturup içine atıyorsunuz. Sonlara doğru ise belli yerlere basarak attığınız filmlerden seçip senkronla diyorsunuz.

    Hocam anlatayım

    pc den telefona müzik ve film atmak için pcye itunes kurulması lazımmış kurdum bu sabah sonrada

     iPhone 7 Plus telefonum dondu kaldı!(Çözüldü)

    piyanist 12 sene önce aldığım film bunu denemek amaçlı attım, cd nin içini çıkardım direk atmaya kalktım kabul etmedi sonra format factory diye program indirdim dönüştürücü, mp4 çevirmeye kalktım kabul etmedi 3gp çevirdim attım ama onunda görüntü kalitesi iyi değil gerçi filmde eski vcd film, neyse başka program bakayım dedim any video converter buldum burada çevirme var hatta 5s için çevirme seçeneği var herşey güzel çevirdim, ama koca filmin ilk 3 dakikasını çevirdi gerisi yok, şu işi tam çözdümmü sıkıntı yok film ve müzik atmayı çözmem lazım.

     iPhone 7 Plus telefonum dondu kaldı!(Çözüldü)


    edit: hocam bi el atın şuna telefona film ve müzik atmak istiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazda Motor Corporation -- 24 Ekim 2016; 20:12:33 >




  • Mazda Motor Corporation M kullanıcısına yanıt
    Hocam internetten indirsenize :) Ne uğraşıyorsunuz o kadar? İyi kalite bir mp4 bulun, sonra atın :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • skydiver132 kullanıcısına yanıt
    hocam pc de istediğimi rahatça yapıp öyle atmak istiyorum, şunu çözdüm mü sıkıntı yok 5s i alalı 1 ay oldu sayılır.
  • bnmde ı phone 7 var bikere ekran karardı dondu hard reset yaptım geçti başka hiçbir sorunu yok değişim yapma hakkım var değiştiriyimmi yoksa hiç bulaşmayımmı değişim ürünü sıfır olmuyormuş diye duydum doğrumu ? telim daha 9 günlük şuana kadar o olaydan sonra başka sorun yaşamadım birde bir sorum daha var sndeep.info diye adres var ıphonun imei sini yazıosun bilgi veriyor buraya imei yazdım kontrol etmek için bu site güvenlimidir imei mi almazlar değil mi ?
  • aynı sorun şimdi bende de oldu 10 dkdır açılmıyor allahtan restart çalıştı şimdi :(
  • Iphone 6s telefonuma ios 11 yukledikten sonra telefon dondu ekran calismiyor yardimci olurmusunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de hiç olmadı şu ana kadar donma.Ama bir kere home tuşuna basmama rağmen parmak izimi okumadı ve sola kaydırmaya çalıştığımda kaymasına rağmen şifre kısmı gelmedi.Daha sonra power tuşuna bastım ve ekranı kapatıp yine oradan açınca sorun düzeldi.
  • Ekranınız siyahsa veya donmuşsa

    Ekranınız siyahsa veya donmuşsa aygıtınızı yeniden başlamaya zorlamanız gerekebilir. Yeniden başlamaya zorlama işleminin ardından aygıtınızdaki içerikler silinmez. Ekran siyah veya düğmeler yanıt vermiyor olsa da aygıtınızı yeniden başlamaya zorlayabilirsiniz. Şu adımları izleyin:
    iPhone X, iPhone 8 veya iPhone 8 Plus'ta: Sesi Aç düğmesine basıp hemen bırakın. Sesi Kıs düğmesine basıp hızlıca bırakın. Ardından, Apple logosunu görene kadar Yan düğmeyi basılı tutun.
    iPhone 7'de veya iPhone 7 Plus'ta: Apple logosunu görene kadar Yan düğmeyi ve Sesi Kıs düğmesini en az 10 saniye boyunca basılı tutun.
    iPhone 6s ve önceki modellerde, iPad'de veya iPod touch'ta: Apple logosunu görene kadar Ana Ekran düğmesini ve Üst (veya Yan) düğmeyi en az 10 saniye boyunca basılı tutun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.