Şimdi Ara

iPhone 7 Plus (Mat Siyah / 128Gb)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya Renk #Siyah Model #Iphone 7+ Kapasite #128 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 iPhone 7 Plus (Mat Siyah / 128Gb)
    Önsiparişle alınan Konya/Gürgençler premium reseller faturalı iPhone 7 Plus 128 GB satılıktır.
    Önsiparişle gelen orijinal ürünün arızasından dolayı (bazı cihazlarda çıkan ekran ve mikrofon sorunu) kullanımın ilk haftasında direk yeni bir cihazla değiştirildi (tamir edilen cihazlarla karıştırmayın)
    Değişim belgesi ve yeni IMEI numarası belgeleyen Gürgençler faturası mevcuttur.
    Cihaz sıfır görünümünde,herhangi bir çizik veya boya taması yoktur.
    Ekranda Spigen koruyucu filmi mevcut.
    VRS Design Duo Guard kılıfıyla kullanılıyor (yanında hediye verilecektir).

Resimler isteğiniz üzerine gönderilebilir.

Lütfen ciddi alıcılar mesaj atsın.
    Güncel resmi fiyatı 4950TL > Teknomarketlerdeki fiyat 4500 TL.
    Bunları gözönünde bulundurarak benim fiyatım sondur, pazarlık yoktur

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Satışı hızlandırmak adına ciddi anlamda indirim yapıyorum. İndirim bir hafta geçerli olacaktır.
    4200 > 3800 TL
    Fiyat : 3800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 2 Kasım 2018 Satıldığı Şehir : Konya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 4950 mi 4500 mi 4200 mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Refushbrid olmayan güncel Iphone7 plus 128 fiyatı bilgi oluşturması için :http://www.hepsiburada.com/apple-iphone-7-plus-128-gb-apple-turkiye-garantili-p-HBV0000012S8Y
  • Ne güzel, burda da zaten refurbished olmayan bir iphone satılıyor.
  • 2. eli sıfırından pahalı bir telefon.

Ekranda Spigen koruyucu film ve VRS Design Duo Guard kılıfı fiyat farkının sebebi sanırım.
  • Takas varmı ?

• Emynations kullanıcısına yanıt
    Takas yok.
  • Yeni bir tekno yatırım yapacağım için telefon fiyatını indirdim. Bir haftada yetişen alır.
  • Değişim cihazı değil de keşke kapalı kutu isteseydiniz. İlk hafta arıza verdiği için hakkımız vardı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.