Şimdi Ara

iPhone 7’de ve 7 Plus’ta en hızlı 4.5G deneyimini Turkcell sunacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • haber mi yani bu şimdi Allah aşkına biri açıklasın hiç biyerinde reklamdır yazısı görmüyorum

• beylikdüzünde evde çekmiyor.. hızlı olmasının ne onemi var..

• Tabi tabi inandık bizde şişlinin göbeğindeyiz 3g hızda 1 megabit hız dahi alamıyoruz kaç kez şikayet maili kaan beye turkcell ceo twit atmamıza rağmen en sonunda mahallede baz isyasyonu olmadığını itiraf ettiler artı bana diyorlar bize baz istasyonu için yer önerirmisiniz yer bulamıyoruz görün turkcell gerçeklerini aralık ayı için bir planlama yaptık bilgisi verdiler en son rezillik tam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cep telefonlarından bu hızlara ulaşabilmenin hiçbir fonksiyonel tarafı yok sadece kişisel tatmine yarıyor
    375 mbps hızla ne yapılabilir iPhone'da
    Netflix filan belki ama..

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Fiyatı 3,500 TL'nin altında olmayacak, hadi bakalım asgari ücretlilere hayırlı olsun.

asgari ücretlilerde asgari telefon modeli alacak nokialar ne diye üretiliyor

ama olmaz tabii onlarda iphone istiyor
  • Tüm 4.5G kullanıcıları 30 Nisan 2017'ye kadar 600 mbite kadar hızdan faydalanabiliyor. 4.5G hızını ücretsiz deneme kampanyası normalde 30 eylülde bitiyordu uzatmışlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gereksiz yatırımın meyvesi sen mobil cihazda 350-500 mbps hızlara ulaşsan kullanıma etkisi ne olur ? Sıfır kullanıcının hayatını çok mu kolaylaştırır hayır bu altyapıyı oluşturup mobil internette tek haneli limite sahip paketleri kullanıcıya sunmak nedir ? Halihazırdaki 3G 25-30mbps arası hizmet veren sistem hangi mobil kullanıcıyı tatmin etmedi acaba ?

gidin öncelikle ülkenin fiber altyapısını kurun daha sonra mobil cihazları konuşuruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinsukru -- 1 Ekim 2016; 12:43:03 >
  • ABD'den getirdim cihazı, hem tr garantili, hem 1000 tl daha ucuz hem de 2100 frekansını destekliyor. TR'den alanlar derdine yansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roark -- 3 Ekim 2016; 8:41:01 >
  • 60 saniye yani 1 dakikada 375mbps ile 2gb 812 megabayt harcayıp 29 gun 23 saat 59dk internetsiz kalabilirsiniz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

Fiyatı 3,500 TL'nin altında olmayacak, hadi bakalım asgari ücretlilere hayırlı olsun.

iPhone 7 32GB 3500TL'nin altında olacak, sallamayalım.

3.250 TL, evet çok fark varmış aferin sana.

Hayır 3199 TL.

• Roark kullanıcısına yanıt
    Kardeş anladık Ucuza aldında Nisbetmi yapıyon anlamadım ki
    Ne derdine yancak
    Senin paran yetmiyor yurt dışından alıyor
    Adamın parası var 2binlik cihazı istersen 10binemalır sen fakirsen millet napsın

• quote:

Orijinalden alıntı: AraftakiAdam

Kardeş anladık Ucuza aldında Nisbetmi yapıyon anlamadım ki
    Ne derdine yancak
    Senin paran yetmiyor yurt dışından alıyor
    Adamın parası var 2binlik cihazı istersen 10binemalır sen fakirsen millet napsın

kardeşim ben bi telefon aldım diye bi telefon parasını da devlete vermek istemiyorum. vergi elbette verilir ama adamı keriz yerine koyuyorlar. size afiyet olsun
  • Roark kullanıcısına yanıt
    fakirsen Almassın adamın parası var vergisinide verir alır çocukluk yapma
    Kimse keriz değil

• Su oparatorlere kullanicilarin yuksek hizda internet degil de yuksek kotali internet istediklerini bir anlatamadik.

Bir ara Ttnet de vardi 100 mbps 4 gigabyte kotali internet.

• Sunamasaydı ayıp zaten. Trnin ilk operatörü.
    Ama hala şunu anlamamakta ısrar ediyorlar, insanların daha fazla hıza değil daha fazla kotaya ihtiyacı var. Neyse yazılıp çizilmiş zaten.
    Ayrıca bold yazılardan ilk post'u okuyamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.