telefon sim kilitli. ayrıca ingiltere fiyatı vergi iadesi ile 2000 - 2050 tl arası bir rakama geliyor. sim kilitli bir model için fiyat yüksek değil mi
fthaslnF
kullanıcısına yanıt
Telefonu ben gidip almadım ingilterede yaşıyan kuzenım aldı ingiliz vatandaşı olduğu için vergi iadesi yok!
o zaman biraz şanssızlık olmuş hocam sizin için. sim kilitli olmasa güzel fiyatınız. iyi satışlar.
fthaslnF
kullanıcısına yanıt
evet öyle oldu alınan yer sim free demesine rağmen açılmadı. Gevey ile kullanılabilir yada operatör ile iletişime geçip açılır. Ben uğraşmamak adına satıyorum.
sattığınız fiyata bişey diyemem mal sizin sonuçta. ama basit bir Google aramasıyla görünen İngiltere satış fiyatını(600£ yaklaşık 2250-2300TL) farklı şekildeymiş gibi göstermek hoş değil
a1778 amerikan alindigini gostermiyor degil mi? ingiltere demissiniz zaten o model sanirim turkiyede sorun cikmayan modellerden
fakat kilitli oldugunu solemissiniz unlocked degil yani... bence kilitli bir cihaz icin fiyat yuksek kimse kirdirmayla ugrascagini sanmiyorum iyi alisverisler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme