Şimdi Ara

Iphone 7 32gb Mat Black (Sim Kilitli) A1778 TR garantili model>>2400TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Iphone 7 32gb Mat Black (Sim Kilitli) A1778 TR garantili model>>2400TL
    46Selam,

Telefon geçen hafta İngiltereden carphone warehouse 'dan alındı. Kutusunu acık hat denendi sadece sim kilitli olduğu için kullanılmıyor. (Kırdırılması yada ilgili operatör ile iletişime geçip açılması gerek)
    Telefon A1778 model 1 yıl Avrupa + Türkiye garantisi var.
    Faturası mevcut.
    Kayıt alıcıya aittir.
    TAKAS KESİNLİKLE YOKTUR.
    GEBZE VE İSTANBUL ANADOLU YAKASINDAN ELDEN TESLİM EDİLECEKTİR.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 11 Ekim 2017 Satıldığı Şehir : İstanbul,Pendik Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• telefon sim kilitli. ayrıca ingiltere fiyatı vergi iadesi ile 2000 - 2050 tl arası bir rakama geliyor.
    sim kilitli bir model için fiyat yüksek değil mi
  • fthasln F kullanıcısına yanıt
    Telefonu ben gidip almadım ingilterede yaşıyan kuzenım aldı ingiliz vatandaşı olduğu için vergi iadesi yok!
  • o zaman biraz şanssızlık olmuş hocam sizin için. sim kilitli olmasa güzel fiyatınız.
    iyi satışlar.
  • fthasln F kullanıcısına yanıt
    evet öyle oldu alınan yer sim free demesine rağmen açılmadı. Gevey ile kullanılabilir yada operatör ile iletişime geçip açılır. Ben uğraşmamak adına satıyorum.
  • sattığınız fiyata bişey diyemem mal sizin sonuçta. ama basit bir Google aramasıyla görünen İngiltere satış fiyatını(600£ yaklaşık 2250-2300TL) farklı şekildeymiş gibi göstermek hoş değil
  • hsaid kullanıcısına yanıt
    düzeltim sagol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam oncelikle iyi satislar

a1778 amerikan alindigini gostermiyor degil mi? ingiltere demissiniz zaten o model sanirim turkiyede sorun cikmayan modellerden

fakat kilitli oldugunu solemissiniz unlocked degil yani... bence kilitli bir cihaz icin fiyat yuksek kimse kirdirmayla ugrascagini sanmiyorum iyi alisverisler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.