Şimdi Ara

iphone 6splus ahize sesi bozuk çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha iki gün oldu alalı, herşeyinden çok memnunum ama ahize sesi biriyle konuşurken sanki bozuk kulaklıklar gibi sesi patlıyor. Her zaman değil ama yüksek sesle karşı taraf konuşurken daha belli oluyor. Sizce ne yapmalıyım? Apple store dan almıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fushia kullanıcısına yanıt
    Forumda bu problemi yaşayan biri daha vardı,plusun hangi rengi ve hafıza kapasitesi kaçlık,neden soruyorum eğer gerçekten üretim hatasıysa aynı bant ürünlerin hepsinde bu hata olacaktır.apple store ile görüşün mutlaka

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluone

Forumda bu problemi yaşayan biri daha vardı,plusun hangi rengi ve hafıza kapasitesi kaçlık,neden soruyorum eğer gerçekten üretim hatasıysa aynı bant ürünlerin hepsinde bu hata olacaktır.apple store ile görüşün mutlaka

Rose gold 64 gb splus. Acaba hemen değiştirirler mi yoksa elimizde yok diye oyalarlar mı? Onu düşünüyorum

İlk önce onlinde rezarvazyon yapın ,ellerinde varsa direk değişim yaparlar.Umarım en kısa zamanda sorunun çözülür.üzüldüm gerçekten sıfır cihazda bu tarz problemler sinir bozucu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online rezervasyon nereden yapılıyor? Sitesinden arayım. Birde bana satan genius 15 gün içinde rezervasyon yapmadan gelebilirsin demişti ama adını unuttum. Yarın gideyim mi acaba rezervasyonsuz

Cihazın faturasını kutusunu alın gidip giderseniz değişim yapacaklardır hemen. Randevuya gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaOzcelik

Cihazın faturasını kutusunu alın gidip giderseniz değişim yapacaklardır hemen. Randevuya gerek yok

Acaba swap cihaz mı veriyorlar yoksa yeni kutu mu? Bir bilginiz var mı? Çok teşekürler :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    15 gün içerisinde arıza çıkaran cihazları sıfır kutulu cihaz ile değiştiriyorlar.
  • Yarın gideyim o zaman sabahtan, umarım ellerinde vardır. Bakalım ne yapacaklar. Çok teşekkür ederim. İyi geceler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.