Şimdi Ara

İphone 6s Turkcell yeni geçiş ve lte gidip gelme sorunu..! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-751620F32

@cankal arama yaparken veya salla kazan falan yaptıktan hemen sonra internet bağlantım kopup bir süre sonra geri geliyor. Sizin sorununuz da mı buna benzer?

Edit: telefonum iphone 6s 32 GB
    Hayır ben salla kazanda yapsa razıyım ben sosyal öedyadayken yada safarideyken şebeke tek tek düşüyor.Lte gidip geri geliyor bu arada safari internet bağlantısı kesildi diyor.Bende her ortamda yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

2 sene önce aynı istasyondan sorunsuz sinyal alıyorken şimdi değişmesi normal.

Belki istasyonun yeri değişti, belki senin eve bakan antenin yönü değişti, ne bilim yani türlü türlü sebep olur.

Şehir merkezinde olup kör noktada kalıp şebekesi hiç çekmeyen onlarca kişi buralarda yazıyor. Olaya bu tarafından bak.

Düzeltirler veya düzeltmezler onu bilemem, şu durumda beklemekten başka yapabileceğin birşeyde yok.. Sana haksızsın diyen yok zaten, ama heryerde iyi olacak diyede bir kaide yok.

Bende evde 3G kullanmak zorunda kaldım Turkcell'de, "ulan şehir merkezindeyim bana 4G veremiyorsunuz, ben gidiyorum" demedim, demem. Genel performans açıkara daha iyi olduğu için kalıyorum.

Kaldı ki Turkcell'in 3G'si zaten gayet iyi hızlar veriyor, e şebeke içi görüşmesininde 4G'den farkı yok, daha sorun nerede? 4G takıntısı ne onu anlamadım? De ki 4G kullanamayınca şu sorunu yaşıyorum eyvallah derim.
    Hocam kalp kırdıysam kusurabkma kaç gündür yğraşıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

İDARE EDİN yada ilk ay ceza ödemezsiniz 15 gün dolmadan taşıyın hattı gün bazlı ödersiniz
    Peki cezadan hariç faturanın tamamını mı ödicem günlük kaldığım süre kadar mı

• Alıntıladığınız mesajda yazdım zaten cevabı

Ama Turkcell bu sağı solu belli olmaz dansöz gibi kıvırmayı iyi bilir

• quote:

Alıntıladığınız mesajda yazdım zaten cevabı

Ama Turkcell bu sağı solu belli olmaz dansöz gibi kıvırmayı iyi bilir
    Hata bende rahat mı battı arkadaş kendime kızıyorum.

• Türkcel'de genel bir sorun şuan iphone 11 pro max 'ta da aynı soruna şahit oldum tabi ki bazı bölgeler de görülmekte özellikle 3g'şebekesinde şahit oldum sanırım çalışma olabilir yada şalterleri indirip kaldırıp faturadan kısıyorlar...

denediğim telefonlar açıkçası şöyle açıklıyabilirim

İphone 4S

İphone 11 max pro

sony Xperia XZ premium

Huawei Y7 2019

İphone 5s

hepsinde aynı hatayı vermektedir

Ayrıca kullandığınız telefon eğer çakma imei ise Problem daha çok olabilir...

Türkcell Platinium müşterilerinin Band Genişliğinin farklı olduğunu bilmenizi isterim

örneğin LIFECELL ile Platinium İnternet hızında aynı değildir müşteri hizmetleri bizzat belirtti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciwanbilisim

Türkcel'de genel bir sorun şuan iphone 11 pro max 'ta da aynı soruna şahit oldum tabi ki bazı bölgeler de görülmekte özellikle 3g'şebekesinde şahit oldum sanırım çalışma olabilir yada şalterleri indirip kaldırıp faturadan kısıyorlar...

denediğim telefonlar açıkçası şöyle açıklıyabilirim

İphone 4S

İphone 11 max pro

sony Xperia XZ premium

Huawei Y7 2019

İphone 5s

hepsinde aynı hatayı vermektedir

Ayrıca kullandığınız telefon eğer çakma imei ise Problem daha çok olabilir...

Türkcell Platinium müşterilerinin Band Genişliğinin farklı olduğunu bilmenizi isterim

örneğin LIFECELL ile Platinium İnternet hızında aynı değildir müşteri hizmetleri bizzat belirtti...
    O zaman parana göre kullanırsın diyorsun sanırım ama saçmalık.Doğru olabilir daha önceki paketim platin di,eğer böyleyse saçmalık şimdi gnç deyiz.O zaman en ufak sorun yok.Yani ben kesintisiz internet için 100 tl ödiceksin diyorsun.Eğer böyleyse bu üçkağıt yani hocam bugün sabah aradılar soğuk bir kadın adresi tekrar aldı.Ekipler bakıcak tekrar ilettik dedi.Ne zaman sürer dedim.Süre veremiyoruz dedi,bugün geri dönüyorum telekoma ne yapıyım kendi kendime heycan yaptım.

• quote:

Sorun bölgesel baz istasyonundan kaynaklı olabilir bende Turkcell kullanırken memlekette ıphone 7 kullanırken 4g iken konuşma ve sms sonrası bildirim gelince sapıtıyordu 4g 3g arası geçiş yapıyor sürekli internet kullanımı şu kadar vs diye ya kapatıp açınca yada uçak moduna alınca yada bildirimleri kapatınca düzeliyordu .

Kaliteli temsilcilerine ilettim anlamadılar sorunu bende taşıdım kurtuldum
    Sorun kesinleşti sıkıntı bas istasyonunuda hocam konu başlığına resimleri attım.Hattı turk telekoma geri taşıdım.Ayrıca 10 günlük 39 tl ceza çıkıyor 😂😂😂 türk telekomda 4 aylık 40 tl ödedik 😂😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-83A9DEA5A -- 4 Kasım 2019; 13:4:26 >

• Bilinen bir durum ama kaliteli ya düzeltmeye bile tenezzül etmiyorlar
  • quote:

Bilinen bir durum ama kaliteli ya düzeltmeye bile tenezzül etmiyorlar
    10 günlük faturayıda eklerler işte 50 yi bulur tüketici hakem heyetinede başvurcam.Sabah 7 de hat taşın mış olucak artık.Böyle bir halt yedik.Belli olduki turkcell kalite değilmiş.

• Telekomda Faturalıyken geçtiyseniz vergileri almıştır

Turkcell ne vergisi alacak fatura çıksın da belli olur

60 lira olsa bile o güne o tutar çok
  • quote:

Telekomda Faturalıyken geçtiyseniz vergileri almıştır

Turkcell ne vergisi alacak fatura çıksın da belli olur

60 lira olsa bile o güne o tutar çok
    Hocam ber türlü tüketici hakem heyetine başvurucam.O mesajı da silmedim.Tlfnada iyi cevap vermedim.Msj atmışlar oda benim ispatım.Fatura 25 kesiliyor bakalım.Çıksın ödicem hemen arkasına hakem heyetine başvurucam.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.