Bildirim
İphone 6s sizce pil iyimi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
Ama dediğim gibi internet hiç kapanmıyor parlaklık hep 50 de omru uzatmak için nişiler yapmak gerekiyormu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kötü baya
Gayet normal
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Konumu kullamak sizin önemli değilse kapatın. Arkaplanda uygulama yenile'yi kapatın.
Hareketi azaltın'ı açın. Ayrıca telefonun batarya seviyesi %20 civarına gelince şarja takın ve şardayken > home+ power tuşuna basılı tutarak, telefon kapanıp tekrar açılmasını bekleyin, böylece yapılan reset batarya'yının performansını biraz arttırıyor.
Aslında telefonunuzu sıfırlayıp yeni bir iPhone olarak tekrar düzenlerseniz, batarya performansı bayağı bir iyileşecektir. Ben 3-4 ayda bir telefonu aynı şekilde sıfırlıyorum, batarya performansı hemen düzeliyor..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Her cesit iphone kullanmis biri olarak rahatlikla soyleyebilirimki bu ss in ip6 dan cikmis olma ihtimali yok.
Plus modellerinden birisidir. Insanlari yaniltmayin
Yahu ben 6S de maksimum 6 saat falan görüyorum LTe ile. Bazen saçma sapan şarjı iniyor hatta 6dan düşük de oldığu oluyor. 8 saatler 9 saatler havada uçuşuyor burda,iPad mi kullanıyorsunuz anlamadım ki
kesinlikle normal.ip6 la 8 saat kullananlara inanma.yaa arkaplanda bişeyleri çalışıyor yada müzik dinliyorlar.yıllardır iphone kullanıyorum aşırı yprarsan küçük modelleri max 6 saat götürür.
Beyler kullanmaSsan tüm özellikleri kapatırsan bende 30 saat alırım beklemede madem o kadar para verdik tüm özelliklerini kullanalkm dedigim gibi 3 g beya wifi hiç kapatmadım tüm özellikler ilk aldgım gunkü gibi birşey kapatmak benim günümü cıkartıyor full kullanımda 6 8 saat arası bir verm alıyorum sizve de normal deilmi
quote:
Orijinalden alıntı: HotEnergy
Her cesit iphone kullanmis biri olarak rahatlikla soyleyebilirimki bu ss in ip6 dan cikmis olma ihtimali yok.
Plus modellerinden birisidir. Insanlari yaniltmayin
Birazcık bilgin olsa ekran ss boyutundan yazı tipinden plus değil iphone 6 olduğunu anlarsın ki size yalan söyleyecek değilim kendi telefonum kendi ss im
Saatlerce arka planda ses dinlersen tabi görürsün 8 saati.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X