Şimdi Ara

iPhone 6s Silver 64Gb Garantili ve Tertemiz!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 Tertemiz Garantili 6s 64GB Gümüş
    Öncelikle Merhaba Arkadaşlar. Ürün 2015 Temmuz ayında Vodafone'dan alınmış olup garantisi hala devam etmektedir.Ürünün kutusu faturası herşeyi mevcuttur.Ürün çok temiz kullanılıp (Kılıf/Koruyucu camla birlikte) herhangi bir problemi yoktur sadece resimde gördüğünüz küçük kılcal çizikleri vardır. Üründen memnunum ama İphone X e geçmek istediğim için satıyorum. Herhangi bir takas düşünmüyorum. Ciddi düşünenlerle ufakta olsa pazarlık payı vardır. Herkese iyi alışverişler dilerim.



     iPhone 6s Silver 64Gb Garantili ve Tertemiz!! iPhone 6s Silver 64Gb Garantili ve Tertemiz!! iPhone 6s Silver 64Gb Garantili ve Tertemiz!! iPhone 6s Silver 64Gb Garantili ve Tertemiz!! iPhone 6s Silver 64Gb Garantili ve Tertemiz!! iPhone 6s Silver 64Gb Garantili ve Tertemiz!! iPhone 6s Silver 64Gb Garantili ve Tertemiz!! iPhone 6s Silver 64Gb Garantili ve Tertemiz!!
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 30 Kasım 2017 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.