Şimdi Ara

İphone 6S Plus Soyulma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler nedir bunun cozumu genpa'ya pupa'ya ya da bursa'da ipoint'e versek sonuc ne cikar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada sonucu bekleyen arkadaşlar için söyleyeyim. Telefonu samsun pupa mağazasına kargo ile gönderdim. 1 hafta içerisinde değişim kararı çıkarak yeni telefon gönderdiler.
  • pckopat53 kullanıcısına yanıt
    değişimi nasıl yaptılar hocam ? benim bildiğim kullanıcı hatası diye yolllarlardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orasını bilmiyorum hocam, benimle de hiçbir şekilde irtibata geçilmedi. Telefonun kaydını yaptıkları anca sistem tarafından her adım sms olarak gönderiliyordu. Telefonun geliş kaydı sisteme kayıt edildikten 4-5dk sonra yeni cihaz ile değişim yapılacaktır mesajı geldi. Sağolsun değiştirdiler, sonuçta benim bir hatam yoktu telefonun soyulmasında.
    bende mi götürsem acab arkalar ve yanlar berbat oldu kılıfsız hiç kullanmadım da , birde hızlı şarj düşüşleri var

• Hocam Samsundaysan Pupaya ver gitsin.Değilsende Kargo ile gönderirsin.
    Sen pupadan mı aldın hocam ? Birde benim garanti pupa da da geçerliymiş apple store'da ki bayan söylemişti..

• geçmiş olsun , resme baktımda içim acıdı , umarım benimkinde de olmaz o sorun
  • Yok hocam mediamarkt'tan almıştım ben. İstediğiniz apple servisine gönderebilirsiniz. Bizden almadınız diyemezler.

@drjacop hocam inşallah böyle birşey başınıza gelmez. Telefondan soğuyor insan.

O zaman Aqua Florya'da ki Pupa'ya götüreyim en iyisi ben cihazı.

• Değiştirebilen var mı ? Şu sorun yüzünden cidden 7 Plus'- geçmeyi bile düşünüyorum

• Ne tür bir kılıf kullanıyordunuz acaba?Şeffaf slikon olanlardan mı?
  • herkeste varmı bu sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopat53

Orasını bilmiyorum hocam, benimle de hiçbir şekilde irtibata geçilmedi. Telefonun kaydını yaptıkları anca sistem tarafından her adım sms olarak gönderiliyordu. Telefonun geliş kaydı sisteme kayıt edildikten 4-5dk sonra yeni cihaz ile değişim yapılacaktır mesajı geldi. Sağolsun değiştirdiler, sonuçta benim bir hatam yoktu telefonun soyulmasında.

Senin baya hızlı sonuç çıkmış hocam bende pupaya vermiştim kargolamışlardı İstanbul'a falan filan dün yine sms geldi teknik servis kaydınızın durumu işleme alındı yazıyor. Bakalım değişim kararı çıkacak mı benim telefon kendi kendine sürekli kapanıyor bu sorundan göndermiştim.
    (Daha önce apple sıfırlama yaptığı halde düzelmedi)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.