Şimdi Ara

İphone 6s Plus 64gb??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-Arkadaşlar telefonumu satmak istiyorum. İphone 6s Plus 64gb 9 ay garantisi devam ediyor. Turkcellden almıştım. İkinci elcilere versem fiyatı iyice öldürecek. Sizce kendim satsam kaç ortalamayla gidiyor piyasası nedir ?? Yardımcı olursanız sevinirim..

2-Bide satıp iphone 7 32gb almayı düşünüyorum. Plus ın büyüklüğü artık rahatsız etmeye başladı beni. Taşımasıda bi hayli zor büyük olduğundan. Önerir misiniz iphone 7yi ?? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elinizde ki cihaz ortalama 2700 TL ye alıcı bulur. İkinci sorunuza cevabım ise 7 32 GB almaktansa 6S 128 GB alın. Aynı bütçeyle maksimum verim açısından önerim bu yönde.
  • loneliny kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşündüm acaba 6s mi alsam diye ama şarjlarıyla ilgili çok sıkıntı duydum. 7lerde bu durum bi nebze daha iyiymiş ama 32si yetermi oda meçhul :) kararsızım bayağı bi

• quote:

Orijinalden alıntı: theblack1193

Bende öyle düşündüm acaba 6s mi alsam diye ama şarjlarıyla ilgili çok sıkıntı duydum. 7lerde bu durum bi nebze daha iyiymiş ama 32si yetermi oda meçhul :) kararsızım bayağı bi

Sıfır alırsanız muhtemelen yeni seri olacaktır ki onlarda batarya problemi yok. Eğer problemli seri geçersen elinize Apple değişim yapıyor zaten. Ben hafıza açısından aynı paraya 6S almanızı önerdim. Çünkü 7nin 6Se göre avantajları, 6S'in hafıza avantajı kadar önemli değil. Yinede karar sizin.
  • loneliny kullanıcısına yanıt
    Haklısınız doğru dediniz valla. Kısmet artık inşallah satabilirim de alırım

• Hocam bence ip7 olmamış... O paraya daha iyi cihazlar alınabilir illa iphone olacaksa iphone tekrar alınabilir ama ip7 şahsen alınmaz
  • iPhone 7 kullanıcısı olarak kesinlikle önermiyorum. Note 4 ten geçtim. Büyük ekran rahatsızlık verdi küçük ekrana geçmek istedim. İnanın ekranı kötü. Plus a baktım ekranı daha net. Ayrıca bataryası ilk çıkan iPhone'larda nasılsa aynı. iPhone 5s aldım 4 5 saat arası ekran süresi veriyordu. 7 aldım aynı. 6 7 saat ekran süresi alıyorum diyenler. Telefonu hiç kullanmıyor veya özelliklerini çok kısıyor.

Bir daha alacak olsam büyük olmasına rağmen Plus alırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    APPLE IPHONE 6S - 16GB
    6 yıl önce açıldı
    Redmi Note 8 64GB &2000TL&
    10 ay önce açıldı
    İPHONE 6S PLUS 64 GB
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende çok teredütteyim ne yapacağımı bilmiyorum ama büyük ekran gerçekten sıkıntı artık benim için. 7 de de tıslama sorunu var oda kafamı kurcalıyor. Acaba 6s mi alsam bilemiyorum.
    Androidd arkadaşım peki bu 7lerdeki tıslama sorunu sende de varmı her cihazda varmı ki bu problem?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 de tıslama sorunu var. Bütün 7 lerde var. Bendede var kulağını sessiz ortamda arkaya dayarsan duyuluyor. Ayrıca sessiz ortamda video çekince özellikle 4K da sesi duyuyorsun.

6s forumunada bak onlarda da bazı sorunlar mevcut. Elindeki telefon çok güzel. Bence satılmaz.

15 ay kullanmışsın. Bozulana kadar devam et. Veya iyi fiyata satarsan sat yedek telefon varsa idare et. iPhone 7s te veya 8 de ekran büyüyüp kasa küçülecek deniyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.