Şimdi Ara

Iphone 6s Jailbreak Yapmalımıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Birkaç gün önce Lg g3 cihazımı bırakıp, Iphone 6s 128gb aldım (Android mantığıyla düşündüğüm için, hard disk olarak kullanabilirim vs.). Fakat telefonla biraz zaman geçirdikten sonra hayal kırıklığına uğradım ve moralim çok bozuldu. Nereden başlayayım bilemiyorum. Ben hem öğrenciyim hemde geceleri çalışıyorum geceleri genel izleyemediğim dizileri yada bazen film izliyorum, 1-2 dizi-film izlemeye vaktim oluyor. G3 ümdeyken pc ye bağlayıp sürükle bırak yapıp atıyordum videoları hiçbir çekincem olmadan. Her attığımıda açıp izleyebiliyordum. 6s de ise avi, flv en yaygın formatlar desteklenmiyor. Haliyle önce mp4 e dönüşütürüp öyle atıyorum zaman kaybı. Diğer yandan fotoğraf konusu, eski telefonumdaki fotoğrafları itunesle telefona atmak istedim ilk bir kısım gönderdim, sonra tekrar atayım dedim bir baktım eskiler silinmiş yeniler gelmiş, yani eskileri tutup yenileri eklemiyor, fotoğraf atarsan pc den telefondaki ilk attıkların gidiyor. Dolayısıyla ne atacaksak tek seferde atmamız gerekiyor. Diğer yandan pc den attığım fotoğraflaırn kalitesinin çok düşük olduğunu farkettim ve sonra farkettim ki itunes atmak istediğim fotoğrafları telefon için kırpıp fotoğrafları attığım yere ipod photo cache isimli dosyaların kırpılmış hallerinin kalıntısını bırakıyor. Bunuda geçtim telefonuma zil sesi yapamıyorum, itunesle zil sesi yapmak istediğim parçayı AAC olarak kaydedip sonra istediğim kısmı seçip kopyalayıp masaüstüne atmak gerekiyormuş sonrada onun formatını değiştirip itunesle zil sesleri kısmına atmam gerekiyormuş. El insaf bende AAC diye birşey çıkmıyor bile. Androidle 2 tıkla yaptığım olay için 40dk uğraşmak çok saçma (hala telefonun kendi zil seslerinden birini kullanıyorum). Tema falan diye birşey yok, sadece duvar kağıdı yapmak var. Bluetooth kullanılamıyor, sadece iphonelarla kullanılabiliyor, en saçma şey. Bunlar gibi ufak tefek çok fazla şey var. Telefon oyunları açma yönünden çok güzel akıcı vs. ama karşılığında götürdükleri çok fazla. Yıllarca Iphone kullanmış kişilere göre bu kısıtlamalar normal olmuş olabilir ama ben kendimi çok kötü hissediyorum. 4000 liradan fazla para veripte 500 liralık Android cihazın yaptığı şeyleri yapamamak adama koyuyor, bıktım ne yapmaya çalışırsam karşıma çıkan duvarlardan ve kısıtlamalardan. Bir arkadaş bana dedi ki Jailbreak yaparsan ona kısıtlamalar kalkar, zaten çoğu kişi öyle kullanıyor vs. bu da bana bir umut oldu. Bende bu konuyla ilgili bilgili arkadaşlardan yardım almak istiyorum. Önceliklerim şunlar:

Jailbreak yaptığımda;
    1- Android cihazlar gibi telefonu harici disk olarak kullanabilirmiyim? (Yani pc den cihazı açıp istediğim dosyaları sürükle bırak yaparak depolama)
    2- Tüm video formatındaki videoları cihaza atabilip 3. parti uygulamalarla bunları açarak izleme olanağım varmı?
    3- Fotoğraflarımı hiçbir değişiklik olmadan telefona atabilecekmiyim?
    4- Hoşuma giden mp3 leri zil sesi olarak yapabilecekmiyim?
    5- Bluetooth umu tüm cihazlardan kullanabilecekmiyim?
    6- Tema gibi şeyler bulup kurabilme imkanım olacakmı?
    7- Tüm bunları yaparken Itunes e olan bağımlılığım kalkacakmı?

Şimdiden herkese çok teşekkürler

• Görünen o ki iOS kullanmayı gerçekten bilmiyorsunuz :)

Bende g2den 6s 64e geçiş yaptım. Tüm söylediklerinizi yapmak için sadece iTools yüklemeniz yeterliydi iTunes zaten yüklüyse kaldırmadan i tools indirin gezginlerden gerisini tamamen eskisi gibi yapın sürükle ve bırak :)

Videoları isterseniz kendisi convert programı ile çevirip atar gerek duymazsanız maketten av player ile her şeyi açarsınız

İyi forumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vengace V kullanıcısına yanıt
    Hayır onu kurdum, convert yapması çok uzun sürüyor söz ettiğim buydu (1gb lık videoyu 1 saatten fazla süren convert süresi var). Zil sesleri yapmasında sorun var, yapmaya çalıştığımda program muhtemelen Çince bir uyarı verip kapanıyor. Benim kullandığım itools by önder olanı. Ki itools kısmen işime yarıyor. Bluetooth olayını nasıl halledeceğim, wifi sorununu nasıl çözeceğim şifresi ağlara giremiyorum bir türlü. Cihazımı hard disk olarak kullanamıyorum. Fotoğraf kalitesi düşmeden nasıl cihaza yedekleyebileceğim. Mesela yeni farkettim Androidte ücretsiz olan uygulamaların ve oyunların çoğu Ios ta ücretli, hadi cihaza dünyanın parasını verdikte bu mal olduğumuzuda göstermez... Daha birkaç gün oldu alalı eminim zamanla beni sinir edecek daha birçok ıvır zıvırlada karşılaşacağım. Kısacası benim tek istediğim Android tarzı bir kullanım, rahat olmak istiyorum bu cihazda ve Jailbreak istediklerimi bana sunacakmı yada ne kadarını sunacak bunu öğrenmek istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: C9_1st

Hayır onu kurdum, convert yapması çok uzun sürüyor söz ettiğim buydu (1gb lık videoyu 1 saatten fazla süren convert süresi var). Zil sesleri yapmasında sorun var, yapmaya çalıştığımda program muhtemelen Çince bir uyarı verip kapanıyor. Benim kullandığım itools by önder olanı. Ki itools kısmen işime yarıyor. Bluetooth olayını nasıl halledeceğim, wifi sorununu nasıl çözeceğim şifresi ağlara giremiyorum bir türlü. Cihazımı hard disk olarak kullanamıyorum. Fotoğraf kalitesi düşmeden nasıl cihaza yedekleyebileceğim. Mesela yeni farkettim Androidte ücretsiz olan uygulamaların ve oyunların çoğu Ios ta ücretli, hadi cihaza dünyanın parasını verdikte bu mal olduğumuzuda göstermez... Daha birkaç gün oldu alalı eminim zamanla beni sinir edecek daha birçok ıvır zıvırlada karşılaşacağım. Kısacası benim tek istediğim Android tarzı bir kullanım, rahat olmak istiyorum bu cihazda ve Jailbreak istediklerimi bana sunacakmı yada ne kadarını sunacak bunu öğrenmek istiyorum.

MErhabalar, metininizi okurken kendimi gördüm bir anda yıllarca android kullanan birisiydim, en son one plus one kullanıyordum. Bende sizin gibi telefondan dizi film izlemeyi çok seviyorum,uzun bir süre araştırma yaptım ve dizi film olayına çözüm çok basit. mağazada AVplayer var 7 lira gibi bişey olması lazım. Her türlü video dosyası ve aynı zamandada alt yazı türünü destekliyor ve androiddeki mx player la yapılan herşey çok rahat yapılıyor kullanımıda kolay. Telefonunuza yükledikden sonra telefonu pc ye bağlıyorsunuz itunes açılınca telefonun içine giriyorsunuz itunes den ve uygulamalara tıklıyorsunuz. En aşağıya indiğinizde av player a tıklayacaksınız ve sağ altta av player in içinde olan dosyaları gösteren konsol çıkacak oraya istediginiz videoyu alt yazıyı sürükle bırak mantığıyla (tam istedigin gibi ) atıp çok rahatlıkla izleyebilirsiniz. Jb var benim telefonumda ve jb de bile bu kadar rahat bir kullanım yok.

Jb konusuna gelirsek;
    Tema desteği var.
    Depolama olarak kullanabilirsiniz.
    Bluetooth her cihazla kullanılabilir oluyor.
    Resimler konusunda dediğiniz sorunu ben yaşamadım itunes sürükle bırak yöntemiyle tam kalite aktarıyor bende.
    Jb yaptıktan sonra istediğiniz müziği çok basit bir tweak ile zil sesi yapabilirsiniz.
    Jb yaptıkdan sonra itunes olmadan (baska programlar yardımıyla) tüm işlemlerinizi yapabilirsiniz. Aynı zamanda internetten istediginiz dosyayı indirip ifile uyguamassıyla (androidde dosya yöneticisinin aynısı jb mağazasında var)herşeyi yapmanıza olanak sağlar.
    En güzeliyse (benim en sevdigim) telefondaki itunes uygulamasına bir tweak ile eklenti kurup tüm müzikleri indirip müzik çalarınızda rahatlıkla görebileceksiniz aynı androidde ki gibi. Sadece istedigin sarkıyı bulup indir e tıklaman yeterli. Bu ve bunun gibi yüzlerce hatta binlerce şey yapabilirsin. Jb den sonra iphone androidden daha güzel amma velakin androidde cok basit yapılıpda iphone (jb de dahil) da yapılamayan bir şey varki bu benim için çok kritik;torrent yok. Torrent indiremiyorsun hocam. Jb de var bir uygulama ama tam anlamıyla tırt. İş görmez. Ondan bilgisayardan indirmen gerek torrent dosyalarını. Ben sırf bu yüzden (torrent benim için önemli yattıgım yerde telefona direkt indirmeyi severim ben diziyi filmi) telfonu satıp eski gönlümün efendisine HTC ye dönecegim :) ama sizin istediginiz herşey Jb ile yapılabilir. Video olayıda jb siz 7 lira gibi bir ücretle halledilebilir,iyi forumlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QART -- 9 Mayıs 2016; 17:33:15 >

• Yapmalısın lakin iOS sürümünüze uygun JB var mı acep? 😳

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapmak istesen de sana uygun jb var mı ona bakman lazım
  • QART kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler çok yardımcı oldunuz. İsteklerimi büyük ölçüde karşılayacak bu Jb olayı sanırım. Bende verdiğim paraya acıdığım için katlanacağım bir süre daha, G5 le bunun arasında kalmıştım, iphone ları çok övmelerinin gazına gelip ve değişiklik olsun diye 6s e geçtim. Ama biraz daha araştıracağım G5 leri, bununla zaman harcarken onların fiyatıda düşer muhakkak bende bir tane alırım, zararın neresinden dönersem kârdır.
    Bu arada itools 3 diye bir program buldum. Bir zil sesi yaptım, çocuk gibi sevindim resmen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    APPLE IPHONE 6S - 16GB
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyi güzel de öyle hoop diye jailbreak yapılmıyor hocam. Önce bi bakın uygun sürüm var mı diye. Torrent olmaz belki ama saydığınız şeylerin bazılarını jailbreak olmadan yapmak mümkün. Sadece biraz araştırma yapmanız gerekecek. Bende jailbreak yok, 3 senedir iphone kullanıyorum, bir kez bile iPhone'un stok zil sesini kullanmışlığım yoktur. Dışarıdan foto, video attığım çok oldu ve bu işleri sadece iTunes'u kullanarak yaptım.

Siz bilirsiniz. 6s piyasanın en iyisi. Istemezseniz de değişin madem :)

• quote:

Orijinalden alıntı: skydiver132

İyi güzel de öyle hoop diye jailbreak yapılmıyor hocam. Önce bi bakın uygun sürüm var mı diye. Torrent olmaz belki ama saydığınız şeylerin bazılarını jailbreak olmadan yapmak mümkün. Sadece biraz araştırma yapmanız gerekecek. Bende jailbreak yok, 3 senedir iphone kullanıyorum, bir kez bile iPhone'un stok zil sesini kullanmışlığım yoktur. Dışarıdan foto, video attığım çok oldu ve bu işleri sadece iTunes'u kullanarak yaptım.

burada polemik yapmaya gerek yok hocam herkesin kendi görüsü ama 6s piyasanın en iyisi falan değil malesef. Polyannacılık yapmaya gerek yok bende büyük aşkla istekle hevesle aldım iphone yi ama doğru bir android cihaz kullanırsanız stabillik konusunda aralarında hiçbir fark kalmadığını net bir şekilde görürsünüz. Kaldıki burada jb sayesinde yapılan herşey androidde stock olarak yapılabiliyor. Bu telefonda stockda yapılan şeyleri androidde program (itunes) kullanmadan da yapabiliyorsunuz. Yani tamamen tercih meselesi. Kimisi arayüzü sever iphone alır kimisi tipi sever iphone alır kimisi işlevsellik arar iphone alır yada tam tersi olarak bu özellikleri bir android ciazda bulur ve onu alır. Ama en iyisi diye iddia etmeyin lütfen yanlış bilgilendirme yapmanın manası yok. Ne donanımsal olarak nede yazılımsal olarak en iyisi değil

• quote:

Çok teşekkürler çok yardımcı oldunuz. İsteklerimi büyük ölçüde karşılayacak bu Jb olayı sanırım. Bende verdiğim paraya acıdığım için katlanacağım bir süre daha, G5 le bunun arasında kalmıştım, iphone ları çok övmelerinin gazına gelip ve değişiklik olsun diye 6s e geçtim. Ama biraz daha araştıracağım G5 leri, bununla zaman harcarken onların fiyatıda düşer muhakkak bende bir tane alırım, zararın neresinden dönersem kârdır.
    Bu arada itools 3 diye bir program buldum. Bir zil sesi yaptım, çocuk gibi sevindim resmen.

Arkadaşında dediği gibi istediğin şeylerin bir çoğunu stock da da yapabilirsin ama uygulamalara para vermen gerekir :) Kaldıki ben asla ama asla jb yapıpda uygulamaları ücretsiz indirmeni önermiyorum. Video olayı nı dediğim gibi av player la çok kolay çözersiniz. Kaldıki bluetooth a gerek yok hocam bırakın boşverin, Kim kime bluetooth dan şarkı yolluyor ki artık? :) internet kotaları o bicim spofty dan seçin dinleyin gitsin indirin offline da dinlersiniz :) bluetooth sadece ama sadece kablosuz kulaklık araç bağlantısı için kullanılabilir durumda bence. Zaten veri aktarımı okadar yavaşki tamamen gereksiz. Hiç kafanıza takmayın onu ben jb yapalı 1 yıl oluyor daha bir kere bile bluetooth la müzik atmadım almadım
    sen al av player ı keyfine bak telefonun.Ateş gibi telefon almışsın 128 gb bide sezon sezon dizi atar film atar izlersin maşallah (tam benim hayallerimdeki gibi ama benim tel 16 gb )

EDİT: Bu arada şunuda belirtmek istiyorum, LG G5 geçmeye değecek bir telefon değil. Hele hele iphone 6s den geçmek tamamen boşuna para ve zaman kaybı,bizzat kendi elime aldım inceledim baktım benim telefonum daha kibar alımlı ve benzer performanslı geliyor (ip6 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QART -- 9 Mayıs 2016; 20:15:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: QART

quote:

İyi güzel de öyle hoop diye jailbreak yapılmıyor hocam. Önce bi bakın uygun sürüm var mı diye. Torrent olmaz belki ama saydığınız şeylerin bazılarını jailbreak olmadan yapmak mümkün. Sadece biraz araştırma yapmanız gerekecek. Bende jailbreak yok, 3 senedir iphone kullanıyorum, bir kez bile iPhone'un stok zil sesini kullanmışlığım yoktur. Dışarıdan foto, video attığım çok oldu ve bu işleri sadece iTunes'u kullanarak yaptım.

burada polemik yapmaya gerek yok hocam herkesin kendi görüsü ama 6s piyasanın en iyisi falan değil malesef. Polyannacılık yapmaya gerek yok bende büyük aşkla istekle hevesle aldım iphone yi ama doğru bir android cihaz kullanırsanız stabillik konusunda aralarında hiçbir fark kalmadığını net bir şekilde görürsünüz. Kaldıki burada jb sayesinde yapılan herşey androidde stock olarak yapılabiliyor. Bu telefonda stockda yapılan şeyleri androidde program (itunes) kullanmadan da yapabiliyorsunuz. Yani tamamen tercih meselesi. Kimisi arayüzü sever iphone alır kimisi tipi sever iphone alır kimisi işlevsellik arar iphone alır yada tam tersi olarak bu özellikleri bir android ciazda bulur ve onu alır. Ama en iyisi diye iddia etmeyin lütfen yanlış bilgilendirme yapmanın manası yok. Ne donanımsal olarak nede yazılımsal olarak en iyisi değil

Kesinlikle polemik yok, yanlış anladınız. Tabi tercih meselesi. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Sadece size yardımcı olmaya çalıştım. Sadece bilgilendirme amaçlı yazdım. Bana göre en iyisi diyelim o zaman.

Yanlış anlaşılma için kusura bakmayın.

• Avplayer hemen her formatı açıyor. Flv mkv avi wmv
    Wifi sharing ile istediğin dosyayı kablosuz atabilirsin jb yaparsan ifile hemen herşeyi yapıyor.

• QART kullanıcısına yanıt
    Ya zaten parasında değilim makul miktarlarda olanları alırım, korsan şeyler taraftarı değilim. AV player ı satın alacağım alacağım, o aklımda. :) Ya aslında mesela birazda psikolojik dediğim gibi 500 liralık telefonun yaptığını bunun yap(a)maması, can sıkıyor, bluetooth u da aktif kullandığımdan yada kullanacağımdan değil. G5 e gelince ben G3 ten çok memnundum aslında, bu yüzden başka maceraya girmeden bildiğim tanıdığım telefon markası üzerine yönelmek mantıklı geldi. Zira 6s te benlentilerim tam karşılanmadı, yada başkalarının yorumlarından çok etkilenip çok büyük beklentiler içine girdim. İnşallah sende 128 lik bir tane alabilirsin.

Bu arada 128gb dediklerine bakma o aslında 110gb, 18 gb gibi bir kısmı sisteme ayırmışlar sanırım. Iphone 6s Jailbreak Yapmalımıyım?

• oplayer yukleyin wifi ustunden dosyalari atabiliyorsunuz.
  • quote:

quote:

quote:

Kesinlikle polemik yok, yanlış anladınız. Tabi tercih meselesi. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Sadece size yardımcı olmaya çalıştım. Sadece bilgilendirme amaçlı yazdım. Bana göre en iyisi diyelim o zaman.

Yanlış anlaşılma için kusura bakmayın.

Hocam emin olun size polemik yapıyorsunuz demedim sizde beni yanlıs anlamayın ben o yazıyı sizide bilgilendirme amaçlı dedim belki bir gün android bakarsınız iphone dan sıkılıp dersiniz bir adam vardı böle böle demisti bi bakınayım dersiniz diye

• quote:

Ya zaten parasında değilim makul miktarlarda olanları alırım, korsan şeyler taraftarı değilim. AV player ı satın alacağım alacağım, o aklımda. :) Ya aslında mesela birazda psikolojik dediğim gibi 500 liralık telefonun yaptığını bunun yap(a)maması, can sıkıyor, bluetooth u da aktif kullandığımdan yada kullanacağımdan değil. G5 e gelince ben G3 ten çok memnundum aslında, bu yüzden başka maceraya girmeden bildiğim tanıdığım telefon markası üzerine yönelmek mantıklı geldi. Zira 6s te benlentilerim tam karşılanmadı, yada başkalarının yorumlarından çok etkilenip çok büyük beklentiler içine girdim. İnşallah sende 128 lik bir tane alabilirsin.

Bu arada 128gb dediklerine bakma o aslında 110gb, 18 gb gibi bir kısmı sisteme ayırmışlar sanırım. Iphone 6s Jailbreak Yapmalımıyım?

kesinlikle kendi tercihinize yönelin sonradan bana bölbe böle dedin ben sevmedim buınu dersiniz söyleyen kisiye ve telefondan da sogursunuz.. Ben sadece nacizane önerimi sundum size siz alırsınız elinize en güzel telefon dersiniz bu tamamen size kalmıs bir durumdur :)
    128 in 110 görünmesi bir sorun değil sistem kendine yer ayırıyor ve bu güzel bir durum aslında telefonda zaten bi ton yer var
    Çok büyük beklentilere girmek yanlıs benzer sistemler aslında iphone da sadece duvarları aşmak gerekiyor. Ama şunu net bir şekilde söyleyeyim size duvarı aştıkdan sonra istediginiz kadar eklenti özellik kurun telefonun stabilitesi hiçbir şekilde bozulmuyor aynı stabillikle aynı kararlılıkla devam ediyor yoluna ve bu androidde malesef yok. Androidde 500 liralık telefon herşeyi yapıyor ama ne kadar sağlıklı yapıyor ne kadar efektif yapıyor onu geçtim görsellikde önemli;mesela dersiniz ki android one projesi var.. Var çok stabil doğru ama bir efektiflik yok göze güzel gelmiyor boş bir arayüz,önemli olan bir firmanın sağladığı güvenlik özellikleri, görüntü güzellikleri, efektler, kısayollar kullanım kolaylığı ile herşeyi kurmanız dahilinde bile bozulmayan bir stabilite Bu konuda iphone gerçekten çok sağlam bir duruş sergiliyor. Eminim ki eğer jb yaparsanız telefonunuza çok mutlu mesut şekilde kullanmaya devam edeceksiniz telefonu. Çünki bana benziyorsunuz sizde, bende bir ara dedim satacam bunu pişman oldum lanet olsun bişey yapılmıyor, dedim bi jb yapyım jb de yok 3 ay kadar bekledim dedim çıkmayacak satıyorum , o gün akşamı jb çık bende dedim bari bi bakayım,yaptım jb yi telefonun tüm çehresi değişti iphone değil başka bişeye dönüştü gerçekten o yüzden kesinlikle jb yapmadan vaz geçmeyin o telefondan jb yaptıkdan sonra aşık olabilirsiniz cihaza

EDİT: Valla 128 gb güzel duruyor ama ben bi android e döneyim diyorum (torrent meselesinden dolayı) Ama iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QART -- 10 Mayıs 2016; 13:49:41 >

• quote:

quote:

kesinlikle kendi tercihinize yönelin sonradan bana bölbe böle dedin ben sevmedim buınu dersiniz söyleyen kisiye ve telefondan da sogursunuz.. Ben sadece nacizane önerimi sundum size siz alırsınız elinize en güzel telefon dersiniz bu tamamen size kalmıs bir durumdur :)
    128 in 110 görünmesi bir sorun değil sistem kendine yer ayırıyor ve bu güzel bir durum aslında telefonda zaten bi ton yer var
    Çok büyük beklentilere girmek yanlıs benzer sistemler aslında iphone da sadece duvarları aşmak gerekiyor. Ama şunu net bir şekilde söyleyeyim size duvarı aştıkdan sonra istediginiz kadar eklenti özellik kurun telefonun stabilitesi hiçbir şekilde bozulmuyor aynı stabillikle aynı kararlılıkla devam ediyor yoluna ve bu androidde malesef yok. Androidde 500 liralık telefon herşeyi yapıyor ama ne kadar sağlıklı yapıyor ne kadar efektif yapıyor onu geçtim görsellikde önemli;mesela dersiniz ki android one projesi var.. Var çok stabil doğru ama bir efektiflik yok göze güzel gelmiyor boş bir arayüz,önemli olan bir firmanın sağladığı güvenlik özellikleri, görüntü güzellikleri, efektler, kısayollar kullanım kolaylığı ile herşeyi kurmanız dahilinde bile bozulmayan bir stabilite Bu konuda iphone gerçekten çok sağlam bir duruş sergiliyor. Eminim ki eğer jb yaparsanız telefonunuza çok mutlu mesut şekilde kullanmaya devam edeceksiniz telefonu. Çünki bana benziyorsunuz sizde, bende bir ara dedim satacam bunu pişman oldum lanet olsun bişey yapılmıyor, dedim bi jb yapyım jb de yok 3 ay kadar bekledim dedim çıkmayacak satıyorum , o gün akşamı jb çık bende dedim bari bi bakayım,yaptım jb yi telefonun tüm çehresi değişti iphone değil başka bişeye dönüştü gerçekten o yüzden kesinlikle jb yapmadan vaz geçmeyin o telefondan jb yaptıkdan sonra aşık olabilirsiniz cihaza

EDİT: Valla 128 gb güzel duruyor ama ben bi android e döneyim diyorum (torrent meselesinden dolayı) Ama iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

Ya beni arkadaşlar çok kötü yönlendirdiler. Piyasadaki en iyi telefon, herşeyi yaparsın, seni en az 5 yıl götürür vs. gibilerinden. Bende dedim o zaman harika, bırak 5 yılı şu son birkaç günü zor geçirdim Bana iyi yanlarını kötü yanlarını doğru düzgün anlatsalardı, bulaşmayabilirdim hiç. Ya aslında Android çok fazla eleştiriliyor. Kötü yönleri var elbette. Mesela benim Ios a yönelmemin en büyük nedenlerinden biri Lg nin yaptığı ayrımcılıktı. Neredeyse tüm dünyada G3 lere 6.0 Marshmallow güncellemesi verildi Türkiye' de verilmedi (Hala verilmedi şaka gibi). Dedim öyleyse böyle, siz bana 2. sınıf insan muamelesi yaparsınız, bundan sonra bulunda yapın dedim. Bunun dışında peş peşe oyunları açıp kapatırken zorlanınca laglar oluyordu, bunu normal karşılıyorum çünkü 2014 ün cihazı ve oynadığım oyunlar çok yüksek boyutlu Order and Chaos, Order and Chaos 2, Walking War Robots, Dominations, Empires and Allies gibi oyunlardı. Akıcılık yönünden çok akıcıydı, oyunlar 6s e göre oldukça uzun sürede açılıyorlar ama açıldıktan sonra herhangi bir sorun olmuyor kasma vs. gibi bir durum söz konusu asla değildi. Güvenlik yönünden hiçbir sorun ne yaşadım, ne de yaşayan gördüm, duydum. Çok fazla bankamın mobil internet şubesinede girdim, internet üzerinden siparişlerde verdim. Hiçbir sorun yaşamadım. Ben yeni Android cihazların video incelemerini izledim, bana çok akıcı, hızlı ve çok stabil gibi geldiler. Ki özentisiz iş yaparak müşteri kaybetmeyi göze alacaklarını pek sanmıyorum. Ama yinede Android cihaz alacaksanda iyice araştır ilk, benim gibi şok olmazsın.
    Evet 110gb işimi çok rahat görür. Eğer 16gb olsaydı, mevcut sorunlarıma birde hafıza problemi dahil olacaktı. İyikide 16gb almamışım. Benim dikkat çekmek istediğim nokta 16 gb lık versiyonununda aynı işletim sistemini ve programları kullanmasına rağmen 11gb gibi boş alana sahip oluyordu. Fakat 128gb lik versiyonda sistem için (muhtemelen) ayırdığı kısmın 16gb boyutundan bile fazla çok oluşuydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: omertalord

oplayer yukleyin wifi ustunden dosyalari atabiliyorsunuz.

Teşekürler bu programıda not ettim.
  • eğer av playere 7₺ vermek istemezseniz önce satın alın sonra iade talep edin 2 günde gönderiyorlar belki etik değil ama kullanışlı bi yöntem etik olmayan aynı sizin gibi benim de yaptığım bi telefona okadar para sayıp bi de uygulamaya ayrıca para istenmesi BENCE

• Arkadaşlar yine tuhaf bir sorunum var... Bu itunes in otomatik eşzamanla yapma olayı nasıl iptal ediliyor, sürekli kafasına göre birşeyler yükleyip siliyor..

Bunun dışında hard disk olayını çözmek için 2 uygulama buldum. Bunlarla ilgili görüşlerinizi merak ediyorum. Böylece JB yapmaya gerek duymadan istediklerimi tam anlamıyla yapmaya daha yaklaşmış olacağım.

1. Uygulama HDD - Rodion Cosev 2.69 tl
     Iphone 6s Jailbreak Yapmalımıyım?  Iphone 6s Jailbreak Yapmalımıyım?
    Açıklamasında kolayca dosyaları usb ve browser sürükle bırak yapma seçeneği, çeşitli dosya formatlarını desteklediği pdf, zip dosyalarını ve bunları unzip yapabilme, download yardımcısı, internetten tüm dosyaları ücretsiz indirme imkanı sunduğu yazıyor...

2. Uygulama Portable Hard Disk - Debug Studio 7.99 tl
     Iphone 6s Jailbreak Yapmalımıyım?  Iphone 6s Jailbreak Yapmalımıyım?

Bu uygulamada usb ve wireless üzerinden iphonu muzu hard diske çevirdiğini iddia ediyor. Üstelik itunes olmadan!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.