Şimdi Ara

iPhone 6s ios 9.1 şarj olurken ani değişimler? Anlayan varsa yardım edebilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk defa hayatımda apple serisine geçtim ve telefonu alalı yaklaşık olarak 2 hafta oldu. Şarj göstergesi dışında başka hiçbir şikayetim yok. Telefon tuş kilidindeyken bazen 20 dk da geçse de %3-4 artıyor fakat herhangi bir tuşa bastığım zaman 2-3 dk da %15 artabiliyor. Öncelikli olarak bu sorunu sadece kendimin yaşamadığına farkına vardım ios 9 kullananlar da şarj göstergesinde bu tür problemler baş göstermeye başlamış bu yüzden donanımsal olabileceğini düşünmüyorum. Saat ve Tarihin otomatik yenilenmesini devre dışı bıraktım fakat o da bir etki etmedi. Şarj olarak 1 günü çıkarıyor 7-8 aktif kullanımla beraber telefon da başka şikayetim de yok fakat telefon şarjdeyken aklım oraya gidiyor sürekli bir tuşa basma isteği oluşuyor. İos 9.2.1 e geçsem çözülür mü(geçmemi önerir misiniz). Ayrıca %90 dan sonra telefonun kilit ekranında şarj olarak DOLU yazıyor bide 90 dan sonra %100 e gelmesi çok çok uzun sürüyor(Özellikle de 99 dan 100 e geçerken bir ömür geçiyor )

NOT: Telefonun şarj süresi 2 saat 20 dakika civarı sürüyor.
    01:30 - %1
    01:38 - %2(tuşa basıyorum)
    01:41 - %7
    01:44 - %12
    01:50 - %17
    01:57 - %24
    02:04 - %31
    02:15- %34(tuşa basıyorum)
    02:17 - %42
    02:59 - %63(tuşa basıyorum)
    03:15 - %89
    03:40 - %99
    03:50 - %100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozan.C.K -- 13 Şubat 2016; 4:54:21 >

• Çoğu kişide var bu sorun. Ben ios9publıc beta 3 yukledim sanırım düzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ilk 6s im de bu sekildeydi. Sarj oldukta oturuyor düzeliyor. Yaklasık 1 ay sonra oturmuştu benim cihazın göstergesi

• Çok sinir bozucu bir şey umarım benimde zamanla oturur veya 9.3 e geçtiğimizde birçok yorumdan dolayı 9.1 den 9.2.1 e geçmedim çok olumsuz görüşler vardı özellikle şarj gitme konusunda. Ayrıca daha ios'a alışamadım android kullanmak çok daha rahatlık ve sakinlik sağlıyordu ama ios sistemi de bambaşka o akışkanlıkta androidlerde yok şimdi gene seçecek olsam bu şarj yüzde sorunuyla bile ios seçerdim :D
  • İos adamdır

• Ozan.C.K O kullanıcısına yanıt
    Valla ben ilk iphone mi sattım ertesi gün 64 gb aldım yani bugun . Ios a alısınca elimdeki note 4 tabak gibi gelmişti bana. Halbuki 14 ay kullandıgım telefondu

• Şarj yaparken neleri önerirsiniz mesela % kaçken şarja takayım %100 den sonra ne kadar tutayım ne yapmam doğru olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozan.C.K

Şarj yaparken neleri önerirsiniz mesela % kaçken şarja takayım %100 den sonra ne kadar tutayım ne yapmam doğru olur

Mümkün olduğunca %20 ve altına indiğinde şarj etmeye dikkat et ve ayda 2-3 kez tamamen bitirip şarj et, dolduktan sonra 20-30dk şarjda kalsa yeterli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.