Şimdi Ara

iPhone 6S+ İçin Akıllı Saat önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Akıllı Saat'e ihtiyacım olduğunu ciddi ciddi anladım artık.

İş yoğunluğumdan çalan telefonu duymuyorum , whatsappa dönemiyorum , randevularımı unutuyorum.

Bu yüzden bana hatırlatıcı olarak saat istiyorum.

Apple Watch almaya niyetliyim ama saate 1400TL vermek koyar bana açıkçası :) Aslında Apple Storedan alınan ürün 14 gün içinde kullanılsa da iade edilebildiğinden açıkçası bi 10 gün denemek istiyorum 1400'e değer mi? acaba diye.

Fakat 500TL'ye kadar Apple Watch dengi (Tabii dengi demek zor :)) ) bir saat önerebilir misiniz?

İhtiyaçlarım belirttiğim gibi. Bana yardımcı bir saat istiyorum.

• 1500 ₺ ye ikinci el 42mm celık aldım diğer akıllı saatler cop bence ben de telefonu haftaya alacağım saat açılmıyor sindilik telefonunuz kaç gb ve sizce hsfıza önemli mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kesinlikle apple watch sport 42 öneriyorum. Zaten 3 modelde aynı şeyi yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çelik al geç bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple'a apple'dan baska saat alınmaz...
  • Estetik açıdan uygun görünüyor ise Sony SWR50 (Smartwatch 3) yada Pebble Time Steel tercih edebilirsiniz.
  • Taşkın Mahmut kullanıcısına yanıt
    Hocam ; Bende de 6s+ var bence Telefonun iyi bir telefon ve tam anlamıyla verim almak istiyorsan kesinlikle apple watch al. Yani sorunsuz çalışıyor bence vereceğin paraya acıma sana dönüşü olumlu olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 için oyun tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.