Şimdi Ara

iphone 6s fosil olasıya kadar kullanmam lazım yardım eder misiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Telefonu kendim almadım ailem aldı bana yeni telefon almaya niyetlenemiyorum maddi imkanlardan dolayı büyük bir ihtimal şu deji ile tanışma vaktim geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: break.

Ben de memnunum Deji'den. i6 iOS 10.1.1 var, 7 ay oldu 2200 mAH takalı pil sağlığım %100'müş Battery Life uygulamasına göre.

Alıntıları Göster
    fazla mAh gözümü korkutuyor açıkcası orjinalinin dışına çıkmak ne kadar mantıklı?
  • Maddi durumun zor olabilir ama Deji ile sürünürsün orijinal Batarya değiştir Apple serviste kafan rahatlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aogali A kullanıcısına yanıt
    Tamamen tercih meselesi cok endise duyuyorsaniz dusunmeden orjinal taktirin.

Butceye cok gelirse Baseus ya da Deji 2.200 mAH taktirirsiniz.

Forumda cok kisi var Deji kullanan orjinal degil ama sorun yok gibi. Tercih sizin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aynı durumdayım 700 cycle olmuş garantili olmasına rağmen pil için para istediler. gidiş geliş 250 tl uçağa verip istanbulda apple store'dan şansımı deneyeyim mi sizce
  • kesinlikle deji marka batarya alın 2200mah orjinalden cok cok daha memnunum arkadaşkar korkmayın bi telefoncuya taktırıj 10 20 liraya.

• malkockose kullanıcısına yanıt
    ya telefoncu takarken zarar verirse?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tipsiz_Tatlı_Karakter

ya telefoncu takarken zarar verirse?
    dostum sen isini yaparken yanlışlıkla cok komik bi hata yaptıgın oluyor mu? çok sacma o pili takmak kadar basit birşey yok korkmayın bukadar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.