Şimdi Ara

iPhone 6s den hangi android cihaza geçilebilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar her tarafım iOS oldu.. biraz değişiklik istiyorum. Bana amiral model android telefonlardan hangisini tavsiye edersiniz??kronik sorunu olmayacak stabil bir cihaz istiyorum .. aklımda htc 10- ve lg g5 var.. fiyat önemli değil.. benim durumumda olup , yakın zamanda android cihaz a geçen oldu mu hiç? Bir pişmanlık Yaşar mıyım??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• EHABERDAR kullanıcısına yanıt
    Lg ve htcyi bilmiyorum ama note 5 ya da s6-s7 edge sizi üzmez hatta s7edge plus gerçekten muazzam sağlam cihaz

• Htc 10 u bence iyi düşünün hocam 1 yıl htc m8 kullandım ve simdi 6s aldım ses konusunda htc 1 numara bana göre.ayrıca avrupada yılın telefonu seçildi kamerası falan baya iyi çift lens olmasi lazım ve herşeyden önemlisi samsung gibi kesinlikle kasma problemi yaşamazsınız arayüz olarakta bana göre samsungu ikiye katlar iğrenç buluyorum sistem geçislerini falan karar sizin tabi

• Kullanmış biri olarak s7edge derim (plus modeli yok bu arada)

• HTC M8 kullaniyorum bir onceki cihazim da Samsung Galaxy Alpha idi; ancak imkan olsa HTC 10'a gecerim. Samsung arayuzu HTC kadar islevsel ve sorunsuz degil.

• Çok şarj yiyor android akşam yatıp sabah kalktıgımda 100den 95e düşüyordu note 5 için konusuyorum diğer modeller nası bilemem onun dısında başka sıkıntısı yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • note 7
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nexustan İphone 4S'e geçsem mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • S7 edge

• İphone 8

• Huwaie p9 ve ya htc 10

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC 10
  • g5 kronik sorunlarla boğuşuyor yine 6s'i ilaa değiştireceğim diyorsanız htc 10 derim yada biraz daha bekletin lg v20 ülkemize gelince onu deneyin eğer kronik sıkıntısı çıkmazsa kağıt üzerinde uçak gözüküyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım beklemek en iyisi şimdilik.. kafama göre bir cihaz da bulamadım açıkcası

• ya xiaomi mi mix veya mi note 2 yi bekleyin.
    ya da huawei mate 8 alın derim ben.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.