Şimdi Ara

Iphone 6s alacağım 7'yi beklemeli miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ıphone 6s yada 6s plus alma arifesindeyim...Fakat etrafımdaki insanlara söylediğimde, 7'yi bekle hem 6s veya 6s plus fiyatı düşer hem 7'yi görüp fikir değiştirebilirsin diyorlar...

Açıkçası benimde aklım karıştı, fakat fiyat düşme konusunda pek beklentim yok...Arkadaşlar 7'nin çıkışı 6s te fiyat düşüşüne sebep olur mu ?

• Dustu zaten fiuatlar daha dusmez ama uerinde olsam dusunmeden 7 alirdm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotoburak

Dustu zaten fiuatlar daha dusmez ama uerinde olsam dusunmeden 7 alirdm

aradaki fiyat farkına değecek bir mevzu yok ki ? 7 plus neyse de düz 7 için gerek yok gibi
  • 7s yi bekle hatalardan arındırılmış pırıl pırıl bir cihaz hem ne yaparsan yap su geçirmeyecek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Merhaba arkadaşlar, ıphone 6s yada 6s plus alma arifesindeyim...Fakat etrafımdaki insanlara söylediğimde, 7'yi bekle hem 6s veya 6s plus fiyatı düşer hem 7'yi görüp fikir değiştirebilirsin diyorlar...

Açıkçası benimde aklım karıştı, fakat fiyat düşme konusunda pek beklentim yok...Arkadaşlar 7'nin çıkışı 6s te fiyat düşüşüne sebep olur mu ?

Apple.com.tr uğradın mı hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Merhaba arkadaşlar, ıphone 6s yada 6s plus alma arifesindeyim...Fakat etrafımdaki insanlara söylediğimde, 7'yi bekle hem 6s veya 6s plus fiyatı düşer hem 7'yi görüp fikir değiştirebilirsin diyorlar...

Sorman hata belli ki uğramamıi

Apple sitesinde telefonunu bırakıyorsun onlar arıyor, böyle bir imkan var

İnsanlar ucuza bişey alacaklarında kelepiri Kerim toplandığı yerlere bi sorarlar

İşte ne yazılı bu sitede de kelepirdi çok var

İşin özü çekinmemek, direk dal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefendim -- 26 Eylül 2016; 18:14:17 >

• quote:

quote:

Mesela oraya uğradığım zaman ne görmem gerekiyor hocam ? Telefonu eline alıp incelemek ayrı katalogdan bakmak ayrı...O zaman kimse mağazalara gitmesin, alacağı her ürünü sadece fotoğraflarından inceleyip karar versin...

Benim sorumun cevabı sitede yok, ıphone 7 ülkemizde satışa sunulduğunda 6s veya 6s plus fiyatı düşer mi ? Bunun karışık yada anlaşılmaz tarafı ne

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nefendim

quote:

quote:

İnsanlar ucuza bişey alacaklarında kelepiri Kerim toplandığı yerlere bi sorarlar

Şiir yazan arkadaşım, bende sana soruyorum benim sorumun hangi kısmını site yansıtıyor ?

Iphone 7 fiyatı piyasada lanse edilmedi, ülkemizde raflara gelmedi...Bunun olması karşısında 6s ve 6s plus fiyatı düşer mi ?

Bunu soruyorum daha önce ıphone tarafını çok takip etmedim, daha öncelerden bu tarz fiyat değişimlerini gözlemleyen kişilerden fikir almaktı amacım...

Laf kalabalığı yapacağına ya cevap ver ya sus...

• quote:

Orijinalden alıntı: kıymetli_vatandaş

7s yi bekle hatalardan arındırılmış pırıl pırıl bir cihaz hem ne yaparsan yap su geçirmeyecek.

Hocam maksimum 1 ay bekleyebilirim, çünkü mevcut telefonum bozuldu...Şuan idareten bir telefon kullanıyorum, bununla çoğu işimi göremiyorum...
  • bende 6s plus alıcaktım ile 7 arasında kararsızım bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mânâlùx Râpérâ

bende 6s plus alıcaktım ile 7 arasında kararsızım bakalım.

Hocam 6s çıktığında 6 fiyatında değişim oldu mu ? Gerçi o dönem vergi değişimi oldu ve telefon pahalılaştı.

Normalde değişim oluyor mu ? Şimdi gereksiz yere beklemekte istemiyorum
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    şöyle ki 7 ile birlikte 6s ve 6s plus a da 32gb lık cihazlar gelicek, apple store dışındaki mağazalarda fiyatlar düşer ama apple store seviyesine iner daha düşmez diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mânâlùx Râpérâ

şöyle ki 7 ile birlikte 6s ve 6s plus a da 32gb lık cihazlar gelicek, apple store dışındaki mağazalarda fiyatlar düşer ama apple store seviyesine iner daha düşmez diye düşünüyorum.

O zaman beklemek çokta bir şey kazandırmaz gibi ?
  • Bekle sormak bile saçma

• quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

Bekle sormak bile saçma

Tamam bekleyeyim fakat görüşün nedir ?
  • 6s plus al bak keyfine

• hepsiburada.com'da iPhone 6S 16 GB 2.539 TL + 50 TL WorldPuan veriyor. Oldukça güzel fiyat.

• Tutupta 6s 2 2750 tl vericeksen tabikide 3200 ver 7 al. Ama 2500 tl civarına 6s alıcaksan alınabilir. 6s in fiyatı daha düşmez 200-300 tl düştü zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Tutupta 6s 2 2750 tl vericeksen tabikide 3200 ver 7 al. Ama 2500 tl civarına 6s alıcaksan alınabilir. 6s in fiyatı daha düşmez 200-300 tl düştü zaten.

yani doğru diyorsunuz o zaman 2600 tl civarında şuan var almak üzere olduğum, 3200 tl 7 ye verilmez gibi geliyor ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nefendim

quote:

quote:

Şiir yazan arkadaşım, bende sana soruyorum benim sorumun hangi kısmını site yansıtıyor ?

Iphone 7 fiyatı piyasada lanse edilmedi, ülkemizde raflara gelmedi...Bunun olması karşısında 6s ve 6s plus fiyatı düşer mi ?

Bunu soruyorum daha önce ıphone tarafını çok takip etmedim, daha öncelerden bu tarz fiyat değişimlerini gözlemleyen kişilerden fikir almaktı amacım...

Laf kalabalığı yapacağına ya cevap ver ya sus...

kızdınız sanırım,

Susuyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.