Şimdi Ara

iphone 6s 64gb space gray pasaport kayıtlımax 3 ay kullanılmıs çiziksiz SATILDI--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
3
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazı aldığım kişi cihazı amerikadan almış daha sonra düşürüp kırmış sonrada ingilterede para karşılığında apple storede sıfırlamış
    aldığımda cihaz hiç kullanılmamış jelatini üzerindeydi şarj döngüsünden de kontrol etmiştim.
    Tam satın aldığım tarihi hatırlamıyorum ama maksimum 3 ay olmuştur. ve yoğun olarak da kullanmadım şarj döngüsünden kaç kere şarj edildiğine bakabiliriz.
    Cihazda nokta kadar bir çizik bile yok sıfır cihaz neyse benimkide odur. 10 üzerinden 10 alır .

* cihaz yurt dışı olduğu için garanti yok
    * imei kayıt evrakları mevcut cihazla birlikte verilecek
    * cihazla birlikte orjinal kutusu ve orjinal şark aleti verilecek kulaklık malesef yok.
    * ayrıca cihazın yanında hediye olarak apple storeden 70 tl ye aldığım air jacket telefeon kılıfınıda vereceğim

Fiyat: 1900 TL PAZARLIK KESİNLİKLE YOKTUR YAPABİLECEĞİM SON FİYATI YAZDIM.

SADECE İSTANBUL İÇİ ELDEN ALIŞVERİŞ YAPIYORUM LÜTFEN CİDDİ ALICILAR PM ATSIN .
    TAKAS DUSUNMUYORUM

iphone 6s 64gb space gray pasaport kayıtlımax 3 ay  kullanılmıs çiziksiz  SATILDI--iphone 6s 64gb space gray pasaport kayıtlımax 3 ay  kullanılmıs çiziksiz  SATILDI--iphone 6s 64gb space gray pasaport kayıtlımax 3 ay  kullanılmıs çiziksiz  SATILDI--

FORUM DISI SATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ck123 -- 17 Haziran 2017; 11:57:55 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Pm ye cevap bekleniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.