Şimdi Ara

İphone 6s 64 gb vs samsung galaksy s6 edge 32 gb (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fakirdepocu

    Bana gore yorumunuz cok bos olmus. Birisi ios dugeri android. Bunu goz ardi ederek donanim kiyaslamasi yapmak cok sacma.

    Cpu gucu her halukarda 6s i dovecek. Bir cihaz android digeri ios. İsletim sistemleri farkli olduklari icin gereksinimleride farkli iosda 1 gb ram her halukarda yeterken androidde 4gb ram in yetmedigini goruyoruz. Samsung a 8 gb ram koysanda 7gb yer. Kullandigimdan biliyorum. Touchwiz varken bu cihazlarin kullanilmasi zor.

    Megapixel isterse 30 olsub eger lens iyi degil hic bir ise yaramaz sadece goz boyar. Bu cihazlarin lensleri dslr cihazlarinki kqdar buyuk olmadigi icin f1.9 diyafram acikligini hicbir sekilde anlayamaazzsiiiniz.

    Batarya konusunda istersen 4000 mah batarya koy eger iyi bir optimizasyon yapilmamissa o cihazda 4 saat alirsiniz ama 1810 mahlik da 5 saat alirsiniz. İphone 5s in batarya suresinin s4 den daha iyi olmasida bunu kanitlar.

    Bazi kisilerce ekran cozunurlugu cok onemli olmus. Cihazin boyutu 5 inch bu 5 inchlik cihazda 1080p ile 2 k arasibdaki farki anlamak asiri zor. Hem 2k yi akici sekilde oynatacak gpu da henuz yokken cozunurlugun yuksek oldugunu savunmakta abes kasmis.

    Sonuc olarak sayisal degerlere takilmayin derim. Stabilete istiyorsan ip6.S6 ya gecince 6 ay sonra touchwizden sikayetci olursun ama s6ninda avantajlari yok degil.

    Ahah :) hocam s6 edgeyi övmüyorum. Sadece deneyimlerimi anlattım. Bana usyundeki logo değil performansı, ergonomisi, güç kaynağının verimi lazım. Sen heralde belli ki s6 da hiç leo's fortune, sporos, real racing 3 vb oyunlar oynamamışsın. 770 mhzlik mali t-760 gayet de yeterli brnce 1440p ekran için... Öte yandan, aletin ramlerindeki band genişliği evimdeki hızlı diyebileceğim Amd sistemde yok. Bence samsung galaxy s6 appleın yeni cihazından daha iyi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 3D Touch'ın çakmasını S7'de göreceğizdir😂 Bu bile yeterli 6s'in farkını anlatmaya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S6 edge alacağına note 5 al rami 4gb idi herhalde.Hem daha büyük,hem daha güzel her şeyiyle.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde iPhone öneririm ama yapacağınız şeyleri karşılıyorsa ve mantıklı düşünürseniz, aradaki farkı vermeye bence gerek yok. Bilmiyorum ne zaman çıkacak ama aynı fiyat aralığı olarak samsung'la aynı olursa nexus 5x i de düşünün derim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu karşılaştırmaya gerek duyuyorsanız,

    Zamzung s10'u çıkartır, 6S'in yanında yine esamesi okunmaz...

    Siz Zamzung alın, çok bile 6S...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.