Şimdi Ara

Iphone 6 Telefonum Çalındı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çalıntı telefonlar hakkında aranızdaki bu konuda bilgili olan arkadaşlara sorum olacak. Dün telefonum çalındı ve adliyeye başvuru yaptım. BTK'dan da telefonun IMEI numarasını vererek cihazı iletişime kapattırdım. İşte sorumda tam olarak bu noktada başlıyor.
    Telefonu iletişime kapatınca savcılık telefonu nasıl bulacak? Telefon iletişime kapatılınca bu adam telefonu çöpe mi atacak yoksa başka bir IMEI numarası mı telefona atacak, iphonelarda böyle birşey mümkün mü?
    Eğer BTK'dan cihazı iletişime kapatmam savcılık sürecini olumsuz etkiliyorsa adam telefonu satsın veya kullansın, belki bir umut savcılık tespit eder haksız mıyım?

• Hocam. Gevey kartlar yurt disi telefonlar calisiyor bir nevi imei kirmak gibi birsey oda. Ama geçmiş olsun. Pek ilgilenmiyor malesef Türkiye bu konularla. Apple servisine gidip cihazimi bul. Gibi uygulamalar vs ile buldurabilmen cok yuksek ihtimal. Oncelikle cok cok gecmis olsun. Istanbulda ise zorlucenter'dan Iphone mi bul vs ile bulurlar. Mahkemeye kalirsan. Cok beklersin. Apple'yi kesinlike dene ama. Kutusu vs var inlarla git. Umarim isin hallolur dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vlkntkl06 kullanıcısına yanıt
    Canysf arkadaşın dediği gibi Apple Store'a gidip iPhone'umu Bul uygulamasıyla bulursun en kolay. Geçmiş olsun , nasıl çalındı hocam ?
  • IPhone'un bul uygulamasını kullanarak daha rahat bulabirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vlkntkl06 kullanıcısına yanıt
    quote:

vlkntkl06 @ 9 Haziran 2015; 14:17:19

Arkadaşlar merhaba,

Çalıntı telefonlar hakkında aranızdaki bu konuda bilgili olan arkadaşlara sorum olacak. Dün telefonum çalındı ve adliyeye başvuru yaptım. BTK'dan da telefonun IMEI numarasını vererek cihazı iletişime kapattırdım. İşte sorumda tam olarak bu noktada başlıyor.
    Telefonu iletişime kapatınca savcılık telefonu nasıl bulacak? Telefon iletişime kapatılınca bu adam telefonu çöpe mi atacak yoksa başka bir IMEI numarası mı telefona atacak, iphonelarda böyle birşey mümkün mü?
    Eğer BTK'dan cihazı iletişime kapatmam savcılık sürecini olumsuz etkiliyorsa adam telefonu satsın veya kullansın, belki bir umut savcılık tespit eder haksız mıyım?

Hemen icloud' a apple kimliğinle giriş yap, sonra iphone' numu bul a tıkla yerini gösterecektir. istersen telefonunda zil sesi çalabilir, istersen kilitleyip kapatabilirsin bilgisayardan.

• iPhonenumu bul uygulamasının önceden telefona yüklenmiş olması gerekli değil mi?
  • Hayır iTunes üzerinden bulunabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

iPhonenumu bul uygulamasının önceden telefona yüklenmiş olması gerekli değil mi?

Yüklemedende içinde zaten var diye biliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.