Şimdi Ara

iphone 6 şebeke yok - aranıyor yazısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ürünü ailem telefoncudan almış 2. el iphone 6 beyaz renk kasası tertemiz ve hiç tamir görmemiş bir cihaz

telefonu alalı 5-6 gün oldu ve telefon şebeke yok aranıyor yazısına düşünce çıkmadı açtım kapadım türkcell yazısı geldi sonra bidaha bidaha derken artık olmadı yani bugün 5. gün şebeke yok veya aranıyor yazıyor türkcelli bulmuyor ne yaptıysam olmadı 2017 ye kadar garantisi mevcut

zorluyu aradım durumu anlattım uzaktan yardım filan ettiler tam türkcell geldi adam ağ ayarlarını sıfırla dedi yine gitti anlayamadım şuan yok 20 defa denedim yok olmuyor en son randevu alın bi bakalım dedi

telefonu aldığımız yere gittim telefon tertemiz sadece sağ üstte küçük bi sıyrık var açılmamış tamir görmemiş tr cihazı ve bu yüzden bire bir sıfır değiştirirler bence zorludan randevu al git dedi

aklıma yattı

şimdi arkadaşlar zorludan randevu alamadım saat başı deniyorum yok yok yok

birde telefonun kutusu ve faturası yok telefondaki bey bi sorun olmaz sadece telefon yeterli dedi

sizce yukardaki sıyrık sorun olurmu değişmeme gibi bi durum olurmu eğer değişmezse telefoncuya gidicem

• beyler yok yok yok denedim telefon aranıyorda kalıyor benim asıl korktuğum telefonu zorluda değiştirmezlerse ve telefoncuda banane derse okadar parayı çöpe atmış olcak
  • Beyler baya bi dua okudum simin giriş yerine baya bi üfledim taktım oldu sizce yazılımsal bi konumu anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 5s te bi kere ayni sorunu yasatti ama ucak moduna alip tekrar cikartmistim olmamisti 2. Yaptigim is simi cikartip takmak oldu sonra duzeldi be yaklasik 3 aydir falan bu tarz bir problem yasatmadi

• quote:

Orijinalden alıntı: cobra41

Benim 5s te bi kere ayni sorunu yasatti ama ucak moduna alip tekrar cikartmistim olmamisti 2. Yaptigim is simi cikartip takmak oldu sonra duzeldi be yaklasik 3 aydir falan bu tarz bir problem yasatmadi

Saçma gelcek ama telefon 4,5g de tek diş çekiyor bende 2g ye kullanırken 3G ye alıyorum interneti 2g de full 3G de yarım çekşyor 4.5 g Silivri de pek çekmiyor su zaten bakalım inşallah bidaha yapmaz yaparsa değişime gidicem

• ne olursa olsun değiştirme şansınız varsa deneyin. eğer ki problem baseband modem taraflı oluşmuş ise tr de tamir şansı yok telefon ipod a döner ve restore ios update vs gerekirse de tamamen açılmayacak hale gelebilir. durumu case içinde fazla ısınma veya dışta darbe görünmemesine rağmen düşürülmüş ise tetiklemiş olabilir. Bu durum oluştuğunda ilk yapmanız gereken *#06# ile imei check ve telefonda genel hakkında kısmında modem firmware imei vs tüm satırları kontrol edip bilgiler yerli yerinde mi bakmak. bunlar yoksa durumda tehlikeli. bunun yanında basit bir yazılım çökmesi de oluşmuş olabilir. Bu telefonların işlemci ve modemi malesef çok hassas. 4s de koltuk yüksekliğinden case ile düşme ve sanırım yazın ısınmadan dolayı aynı problemi yaşamıştım. ağ ayarları reset telefon kapa aç vs düzelmeyince restore edeyim dedim bu sefer de itunes ekranında kaldı. şuan oyuncak olarak duruyor evde öyle. çizik dahi yok ekranında. restore etmeye çalışmasaydım en azından ipod yapardım o şans da gitti. 6s de ise 4g çıktığı test zamanların bir kere aranıyor yazısını gördüm. %99 turk telekom kaynaklıydı diyebilirim. telefonu kapatıp açtığımda düzeldi daha da benzer durum yaşanmadı. çekim gücü ise daima full.
    Dediğim gibi bu iphone işlemcileri çok hassas. Bölgenizdeki hat değerleri kötü ise kullanıdığınız 3g 4g wifi gsm. telefon daha kaliteli değerler almak için kendini zorlayıp ısınma hatta arızalanmaya kadar gidebiliyor.

• Aranıyor dediğinde servis yok dediğinde ayarlarlarda imei yada diğerleri yerli yerindeydi dünden beri daha yapmadı ama randevu aldığımda gideceğim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar Türkcell bayinin verdiği bi taktiği uyguladım

Başına gelenler uygulasın bize en yakın 4.5 g bas istasyonu Beylikdüzü'nde 40 km uzaklıkta ve telefon 4.5 g de bizim evde çok az çekiyor yada servis yoka düşüyor 2g 3G de sorun yok Allah'a şükür

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.