Şimdi Ara

iphone 6 şarj halindeyken kapandı açılmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
109.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aynı sorunu ben yaşıyorum şu anda. bursada oturuyorum ve istanbul harici bir yerde mağazaları yok. istanbula gelmek benim için biraz zor.. eğer mesajlara cevap verebilecek yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirm.. olmazsa istanbul yolu gözükecek bana..
  • Telefon kapanma durumunu iphone 5 te yaşamıştım.Telefonun şarjı varken birden bire kapandı açılmamıştı.Telefonu kendi haline bıraktığımda 30 dk sonra kendiliğinden açıldığını gördüm. Sistemsel bir sorun gibi gelmedi çünkü telefon kendini büyük ihtimalle korumaya falan alıyor. Bir gün öncesinde arabada şarj etmiştim siz siz olun telefonu çakmaklıktaki bir şarj aletiyle şarj etmeyin aksi halde telefonun şarj soketini yakabilir yada pili öldürebilirsiniz. Daha sonrasında böyle bir problemle karşılaşmadım. Telefonunda bu şekilde problem yaşayan srkadaşlar telefon açıldığında dfu mod +restore yapsınlar rahatça kullanabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar İyi geceler hepinize. Az önce I phone 6 Plus 128 GB' ım kapandı şarj durumunda iken kafayı yedim bir anda hemen google amcaya sordum ve direk donanımhaber' in linkine girdim yorumları okudum ve ortadaki tuş ile kilit tuşuna bastım ve önce beyaz ekran üzerine olan apple simgesi geldi sonrada açıldı benimkisi şimdi gereksiz resimleri falan siliyorum yine de değiştirmeye vermeli miyim sizce ? Vatan Computerden almıştım telefonu İyi akşamlar hepinize yeniden.
  • bizim türkiyeegönderilen cihazlar sanırım ayıplı mal sürekli
  • adaşlar başıma geldi ne yapmalıyım
  • aynı sorun şuan bende de var 6s kapandı ve şuan açılmıyor home itunes hiç biri işe yaramıyor dAHA önce başına gelenler varsa yardımcı olabilirmi
  • bir anda bende sizinle aynı soruna adım atmış bulunuyorum ekran kapandı anlamsız birşekilde bastığım hiç bişeye tepki vermiyor ne yapılabilir .bilen varmı . Yardım edebilirmisiniz.
  • Arkadaşlar 6s telefonum telefonumun şarjı bitmişti şarja taktığımda şarj olmadığını farkettim hiç böyle birşey olmamıştı hard reset denedim apple simgeside gelmedi garantiye yolladım kullanıcı hatası çıkmaz demi??? yere felan düşürmedim telefonu bi çizik bile yok
  • İphone larda usb control(şarj Entegresi) vardır.yan sanayi adaptörler ve amperi yüksek adaptörler(İpad ve Samsung adaptörleri) uzun sure kullanıldığında bu entegreyi bozar ve ilk başlarda telefonunuz çok çabuk şarj bitirmeye başlar ve daha sonra telefonunuz hiç açılmama durumu meydana gelir.

Bu durumun çözümü bu entegreyi değiştirmekle mumukündür

Dilerseniz bu konu hakkında bir uzman bir Arkadaşı paylaşmak istiyorum

Aqua Florya avm de SMS Teknik Te Cahit bey size hızlıca yardımcı oluyor 05422444044

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabi şarj cihazı orjinal mi değil mi kontrol etmek lazım, batarya da ölmüş olabilir aslında bir çok neden sıralayabiliriz galiba bu konuda en iyi yazı burası aşağıdaki adresten bakın derimhttps://www.teknop.net/iphone-cihazim-acilmiyor-nasil-duzeltebilirim/
  • Iphone Kapandı Açılmıyor Sorunu ve Çözümühttps://www.teknouser.com/iphone-kapandi-acilmiyor-sorunu-ve-cozumu/
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.