Şimdi Ara

Iphone 6 Plus Kullananlar Sorunları Burada Paylaşıyoruz (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
4
Favori
6.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ama aynı sorun iphone 5 tede var. Arkadaşımdaki iphone 6 yıda kurcalayacağım. Onlarda hiç problem olmaması saçma geliyor açıkçası. Ayrıca apple ın böyle bir hata yapmış olması bana hiç mantıklı gelmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkker kullanıcısına yanıt
    Parlaklık seviyeniz ve kullandığınız programlar neler acaba? Ss atabilirseniz iyi olur hatta. Bende 10 saat kullanım alıyorum.

• mkeshnda kullanıcısına yanıt
    Bunlar bildirim için kullandıklarım ve cydia uygulamaları.parlaklık seviyesi ortanın biraz altı ve otomatik Parlaklık seçili
     Iphone 6 Plus Kullananlar Sorunları Burada Paylaşıyoruz Iphone 6 Plus Kullananlar Sorunları Burada Paylaşıyoruz Iphone 6 Plus Kullananlar Sorunları Burada Paylaşıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkker -- 19 Şubat 2015; 11:44:57 >

Arkaplan uygulamaları ve bildirimlerin devamı
     Iphone 6 Plus Kullananlar Sorunları Burada Paylaşıyoruz Iphone 6 Plus Kullananlar Sorunları Burada Paylaşıyoruz Iphone 6 Plus Kullananlar Sorunları Burada Paylaşıyoruz

Ayarlar
    Genel
    Kullanım
    Pil kullanımı kısmının ss ini atabilir misiniz bide?

Hocam bu firmanın hatası değil aslında. İşletim sistemi böyle tasarlanmış ve bu güzel bir yöntem denilebilir. Zaten o kadar ufak kasılmalardan çok da bir şey olacağını düşünmüyorum.

• mahmudf2 M kullanıcısına yanıt
    Ya haklısın aslında. Ama bilmiyorum yani insan ister istemez eski ioslara dönüyor
    Zaten iOS 8.3'de bazı api'lar çok önce ki hallerine dönüyor. Kimisi iOS 7, kimisi hatta iOS 6'da ki haline. Bu biraz daha stabilite ve performans kazanımı yaşattıracaktır cihazlara. iOS 9 zaten yeni özelliklerden çok stabiliteye ve performansa odaklanacakmış.

• mahmudf2 M kullanıcısına yanıt
    Öyle olsun artık lütfen ya. Ya insan bu kadar parayı verince en iyisini istiyor doğal olarak. Ha bide şu an yakındığımız şey çok basit animasyon kasmaları ama hala düzeltilmedi. Bu daha çok can sıkıyor

Bu Kullanım
     Iphone 6 Plus Kullananlar Sorunları Burada Paylaşıyoruz

Parlaklık seviyeniz nedir peki? Değerleriniz pek normal gözükmüyor

• Parlaklık da bu seviyede
     Iphone 6 Plus Kullananlar Sorunları Burada Paylaşıyoruz

Hangi sürümü kullanıyorsunuz? Bana kalırsa kesinlikle bi anormallik var şarj değerlerinizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkeshnda -- 19 Şubat 2015; 14:07:25 >
    8.1.2 deyim .jailbreakli.sizin durum nasıl ? Ben kimseyi inandıramadım batarya durumunun kötü olduğuna .aktif kullanıyorsun bilmem ne dediler .am bu forum ve diğer iphone forumlarındaki insanlar da ben kadar aktif kullanıyordur diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkker -- 19 Şubat 2015; 14:21:06 >
    Sorun jail den kaynaklanıyor olabilir. Ben 2saat 10 dk kullandım. %80 şarjım. Snap instagram spotify safari ağırlıklı

jailbreksiz de çok denedim ama çok büyük bir fark oluşmadı.sizin 100 den 99 a ne kadarlık kullanım sonunda düşüyor.benim en fazla 42 dakikada düştü.2 saat kullanım ile düşenler var.bekleme olarak da en fazla 8 saat sonunda düştüğünü gördüm.
    2 saat kullanımla düşmesini imkansız. Benimde o civarlarda 30 40 dkda düşüyor Ben 8.2 beta 5 kullanıyorum. 8.1.2 nin şarj performansıylada ikgili olabilir aslında

Jailbreaki kaybetmemek adına versiyon yükseltmiyorum.1-2 gün 8.1.3 denedim.8.2 beta 5 yükledim.aynı gün 8.1.2 ye geri döndüm.8.2 çıksın bakalım ona jailbreak çıkar büyük ihtimal .o zaman yüklerim 8.2 yi.servise göndersem de normal diyecekler biliyorum.çünkü bugün de online destekle görüştüm yine sağlıklı dediler.serviste de aynı teste tabi tutacaklarmış.servise yollayıp sağını solunu kurcalatmak istemiyorum.
    Tamam. 8.2 yi bekleyin o zaman. Ona göre bakarız artık

• Arkadaşlar telefonum güncelleme istedi. Bende güncelledim..

şimdi telefon açılması için şifre istiyor. şifremi giriyorum ama olmuyor.

icoud'a bağlanmayla ilgili hata oluştu hatası veriyor. telefon açılmıyor. Ne yapmam lazım
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.