Şimdi Ara

iPhone 6 Plus 64GB satın aldım geç mi kaldım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 6 mart 2015'deyiz en geç 6-7 sonra yeni iPhone modelleri çıkacak.Yeni gelecek olan vergiden ve doların durumundan telefonu değiştirmenin geç olmadan yapılmasını gerektiğini düşünerek bugün iPhone 6 Plus 64GB depolama alanına sahip modeli satın aldım.3250 TL'ye geldi.Sizce geç mi davrandım? Almamalı mıydım?

• 3250 TL vay be fiyata bak Bence iPhone 6S i bekleseydiniz daha iyi olurdu. Almışsınız artık ne diyelim hayırlı olsun
  • Yerinde olsam 6S'i beklerdim. Önceki telefonun neydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürekli erteleyerek son teknolojiyi kullanamazsın sonuçta herzaman bir yenisi çıkacaktır , 1 ay sonra öleceğini düşünelim (Allah korusun) o zaman iyi yapmışsın demek durumunda kalırız.

O yüzden şimdiden iyi yapmışsın diyorum , iyi günlerde kullan.
  • Dolar ve gelecek ÖTV durumumdan çok iyi yapmışsınız, plus u zamanının şartlarına göre 300-350 arası bir zararla satabilir yeni modele geçebilirsiniz, yani beklemenin bir anlamı olmayacaktı, saygılar.

• Bence geç kalmıssın iade et biz 8s modelini kullanıyoruz 6-7 ay sonrada 9 modelini kullanacağız
  • Biraz daha bekleyip 10s'e dogru giderdin..En iyisini yapmissin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Forum, forum olabilme özelliğini yitirdi, burada forum Kuralları çerçevesinde arkadaşlarımıza ne kadar soru hoşumuza gitmesede yardımcı olmaya çalışmaktır amaç! Lütfen forumu temiz tutalım.

• @ultiMance Teşekkür ederim zamanı geldi diye düşündüm zaten diğer telefonun ekranı da çatlamıştı .. :)

@onur01 Önceki telefon iPhone 5,eskittim baya emektarı.Bataryası olsun ekranı olsun tuşları olsun "Beni bana bırak!" diyordu resmen.. :)

@Serkkan Aynen haklısınız teknolojiye yetişilmiyor maalesef :) İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

@deejaycluber Evet uzun süredir takip ediyorum her an doların patlaması durumunu yaşayabiliriz.Vestel'ciğimiz de bizi telefon almamız için teşvik ediyor gelecek %13-%15 arası vergiler ile :) Cevabınız için teşekkür ederim saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wardstone -- 6 Mart 2015; 17:00:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkkan

Sürekli erteleyerek son teknolojiyi kullanamazsın sonuçta herzaman bir yenisi çıkacaktır , 1 ay sonra öleceğini düşünelim (Allah korusun) o zaman iyi yapmışsın demek durumunda kalırız.

O yüzden şimdiden iyi yapmışsın diyorum , iyi günlerde kullan.

Haklısın bence de

• Gayet iyi yapmışsın bence.Hayırlı olsun.Güle güle kullan inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: wardstone

Arkadaşlar 6 mart 2015'deyiz en geç 6-7 sonra yeni iPhone modelleri çıkacak.Yeni gelecek olan vergiden ve doların durumundan telefonu değiştirmenin geç olmadan yapılmasını gerektiğini düşünerek bugün iPhone 6 Plus 64GB depolama alanına sahip modeli satın aldım.3250 TL'ye geldi.Sizce geç mi davrandım? Almamalı mıydım?

kime göre neye göre geç kaldın ki ? Hayırlı olsun hocam isteyen istediği zaman alabilir :) ister çıktığı gün sıraya girip sabahlayıp alır ister 2sene sonra fiyatı yarı yarıya düşünce alır zevk - kullanım sizin içinize sindiyse sorun yok. Yenisini çıkmasını dert etmeyin diğerini almış olsanızda maksimum 1 sene içinde yine yenisi cıkacaktır . Güle güle kullanın derim ben

• beklemeye ne gerek var. keyfine bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.