Şimdi Ara

Iphone 6 / kutu garanti fatura / 4 adet kılıfı / temiz / satılık takaslık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Herkese iyi forumlar.

Elimde ocak sonlarında almış olduğum ıphone 6 16 gb space grey telefon bulunmakta. Şu anda telefonumu satmak yada takaslamak istiyorum. Takas fiyatım 2050 lira. Satış fiyatımda keza aynı miktardır .

Tüm orjinal aparatlar mevcuttur. Kutusu faturası dahi vardır. Kutu fatura istanbulda kaldı. Lakin şarj kulaklık ve telefon yanımda . Referans konusunda sıkıntısı olanlar mesaj dahi atmasın. Çünkü az çok forumda sattığım aldığım şeyler bellidir.

Telefonun yanında 4 adet 25 40 50 ve 30 lira değerindeki kılıflar , birde 50 liralık çok kaliteli kırılmaz cam film verilecektir.

Takas istediğim modeller 1000 lira ile 800 lira arası olmalıdır. üzerine en az 800 1000lira alabileceğim modeller olabilir. Garantili olması farketmez. M8 yurt dışı , g3 , z2 yurt dışı one plus one ve mi4 gibi en az s800 s801 gibi işlemcilere sahip telefonlar olabilir. Bunun yanında lumia 930 da olabilir. Telefon piyasası az çok belli dostlar. Uzun zamandır forumdayım ve biliyorum az çok bu işleri. Bu yüzden 50 liralık malı 100 liraya vermeye çalışmayınız. Bu sayede zamanımızda kaybolmamış olur.

Telefonum 05078737448 dir. Mesaj atarsanız geri dönüş gerçekleştiririm. Askerde olduğum için aramaları genelde açamayabilirim. Nedeni görevde oluşumdur. Bu yüzden anlayışınıza sığınmaktayım bu konuda. Göndereceğiniz takas telefonu zaten askeri bir birliğe gelecektir. Buda güven faktörünü artı olarak etkiler diye düşünüyorum. Subay olarak hizmet ediyorum izmirde. Dileyen gelip görebilir misafirim olabilir burada. En azından güven konusunda sıkıntımız olmamış olur.
    Saygılar.

Not: arkadaşlar , yüksek ihtimalle 10 haziran 26 gaziran arasında beykoz sat komutanlığına gelecekmişiz görev için. Eğer istanbulda takas işlemi yada alım işlemi gerçekleştirmek isteyen olursa o tarihler arasında bana orada ulaşabilir elden alabilir. Sonrasında izmirde ikamet etmeye devam edeceğim.

Iphone 6  / kutu garanti fatura / 4 adet kılıfı / temiz / satılık takaslık Iphone 6  / kutu garanti fatura / 4 adet kılıfı / temiz / satılık takaslık Iphone 6  / kutu garanti fatura / 4 adet kılıfı / temiz / satılık takaslık Iphone 6  / kutu garanti fatura / 4 adet kılıfı / temiz / satılık takaslık Iphone 6  / kutu garanti fatura / 4 adet kılıfı / temiz / satılık takaslık Iphone 6  / kutu garanti fatura / 4 adet kılıfı / temiz / satılık takaslık Iphone 6  / kutu garanti fatura / 4 adet kılıfı / temiz / satılık takaslık Iphone 6  / kutu garanti fatura / 4 adet kılıfı / temiz / satılık takaslık Iphone 6  / kutu garanti fatura / 4 adet kılıfı / temiz / satılık takaslık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spirituals -- 5 Temmuz 2015; 19:04:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıslıadam -- 28 Nisan 2015; 0:43:40 >
  • Tertemiz telefon maşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insyder

Tertemiz telefon maşallah

Teşekkür ederim hocam.

• spirituals kullanıcısına yanıt
    Hocam kolay gelsin ben de subay olarak görev yapmaktayım telefon daha satılmadı değil mi ? Telefon ne zaman ve nerden almıştınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ge620dx

Hocam kolay gelsin ben de subay olarak görev yapmaktayım telefon daha satılmadı değil mi ? Telefon ne zaman ve nerden almıştınız?

Merhaba

Telefon yaklaşık olarak ocak sonu gibi alındı. Fatura tarihini tam hatırlamıyorum. Avea ile alındı. 2900 lira gibi bir rakama. İstanbul Tuzla dan alındı. Göreviniz nedir ve nerede yapmaktasınız görevinizi ? Yedek subaymı yoksa subay mısınız ?

• takaslandı mı hocam ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tocak

takaslandı mı hocam ?

Takas yapıldı hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.