Şimdi Ara

İphone 6 Kamerası Ters Çekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 6 ön kamerası fotoğrafı çektikten sonra ters çeviriyor çözüm için ne yapmalıyım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone Arka Kamera Ters Çekiyor: Sorun Giderme Kılavuzu

iPhone 6'nın arka kamerasıyla fotoğraf çektiğinizde görüntülerin ters çevrildiğini fark ederseniz, bu sorunu gidermek için uygulayabileceğiniz birkaç adım vardır.

Nedenler:

• Yanlış Kamera Ayarları: Kamera ayarlarında ön kameranın seçilmiş olması, çekilen görüntülerin ters çevrilmesine neden olabilir.
    • Yazılım Hatası: Bir yazılım hatası, kameranın ters görüntü çekmesine neden olabilir.
    • Donanım Sorunu: Nadir durumlarda, kameranın kendisinde bir donanım sorunu görüntü tersliğine neden olabilir.

1. Kamera Ayarlarını Kontrol Et: Kamera uygulamasını açın ve ekranın üst kısmındaki kamera geçiş düğmesine dokunun. Arka kameranın seçili olduğundan emin olun.
    2. Cihazı Yeniden Başlat: Cihazınızı kapatıp yeniden başlatarak geçici yazılım hatalarını gidermeye çalışabilirsiniz.
    3. Yazılım Güncellemelerini Kontrol Et: Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme'ye giderek cihazınız için en son yazılım güncellemelerini kontrol edin ve yükleyin.
    4. Kamera Uygulamasını Kaldır ve Yeniden Yükle: Kamera uygulamasını kaldırıp App Store'dan yeniden yükleyerek uygulama ile ilgili sorunları giderebilirsiniz.
    5. Cihazı Sıfırla: Bu, tüm verilerinizi sileceği için son seçenek olarak düşünülmelidir. Cihazı sıfırlamadan önce verilerinizi yedeklediğinizden emin olun.

Donanım Sorunu: Yukarıdaki çözümler sorunu çözmediyse, kameranızda bir donanım sorunu olabilir. Bu durumda, onarım için Apple Destek ile iletişime geçmeniz gerekecektir.

Çoğu durumda, yukarıdaki adımları takip ederek iPhone 6'nın arka kamerasının ters çekme sorununu çözebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Fotograf duzenleyici uygulamalar kullanabilirsin.

• Ben de bu sorunu yaşıyorum. Herkeste var mı bu?

• Bende yok fakat iğrenç bir sorun.indirdiğim bir uygulama öyle çekiyordu berbattı.

• OZYMANDIAS kullanıcısına yanıt
    Gittim para verdim facetune aldım oda ters çekiyor

• Bende de var bu sorun

• İnstagram'a girin ordan ön kamera ile fotoğraf çekip çıkıp kapatırsanız instagramı fotoğraflara kaydeder.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ___Lawyer___ kullanıcısına yanıt
    Hocam o kadar para verdik iPhone aldık, gidip instagram ile ulaşmak istemiyorum, orjinal kamerasında olmasını istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: -TDI-

Hocam o kadar para verdik iPhone aldık, gidip instagram ile ulaşmak istemiyorum, orjinal kamerasında olmasını istiyorum.

Facetune iade et, kameraya eklemenin yolu da yok.
    JB ile mümkün olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OZYMANDIAS kullanıcısına yanıt
    Nasıl iade edebilirim ?
    Jb derken jailbreak mı ?
    Yaptırsam garantisi bozulur mu ?

• İyi de kardeşim normal kamera uygulaması ile bunu yapman mümkün değil. Jb ile olursa anca öyle olur ama anlamıyorsan bulaşma normal halini kullan instagram retrica candycam falan birini kullan işte ben instagramdan çekip paylaşmıyorum zaten direk kaydediyor fotoğraflara.

Madem bu kadar önemliydi normal kamera uygulaması ile dönmemesi s6 falan alsaydın Samsung'larda kendi telefonla gelen kamera yazılımında oluyor.

• Aslına bakarsanız ters çekmiyor. Ters gösterip düz olarak kaydediyor. Yani düz çekiyor. Arka kamera nasıl çekiyorsa öyle çekiyor.

• @ilko Arkadaşın ön kamerası ters çekiyormuş bir çözüm sun :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.