Şimdi Ara

iPhone 6 & iPhone 6 PLUS ★ Aksesuar ve Kılıf Yorumları # ANA KONU (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.667
Cevap
40
Favori
93.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ürünü aldınız mı acaba ? Aldıysanız yorumlarınızı bekliyorum özellikle ses açma kısma tuşları nasıllar
  • pesimist27 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ürünü aldım ama 1 ay geçmeden sararma yaptığı için iade ettim. Tuşlar çok güzel hissiyat veriyor kılıf ile beraber. Alıcaksanız yanları şeffaf olmasın sararıyor siyah tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Luken Drew kullanıcısına yanıt
    Telefonum gold o yüzden şeffaf daha iyi gider diye düşünüyorum. Peki şuanda hangi kılıfı kullanıyorsunuz
  • pesimist27 kullanıcısına yanıt
    Şuan apple silikon gece mavisi kılıfını kullanıyorum memnunum

• arkadaşlar meraba,p.tesi 6s elime geçecek işallah,Gold için en şık ve güzel duracak
    ve çizilmeye karşı etkili(otobana dönüştürmeyecek) kılıf hangisidir acaba ?
  • Baktım göremedim bu 360 derece kılıftan kullanan var mı? Herhangi bı sıkıntı oluyor mu tam oturmama gibi bi sorun olur mu ? Memnun musunuz

• Arkadaşlar 6s plus full ekranı kaplayan koruyucu arıyorum. Spigen'in vardı ama hiçbir yerde satışını bulamadım. Alternatif olabilecek tavsiyeniz var mı?
  • Ankara içinden kılıf almak isteyenler iphone 6 veya iphone 6s uyumlu caudube telefonu kalınlaştırmayan kaliteli kılıftır wisp black elimde 2 tane sıfır kullanılmamış mevcut
    kılıf bu
    https://www.amazon.com/gp/aw/d/B00NH5ZXR0/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1480509367&sr=8-1&pi=SY200_QL40&keywords=caudabe

Buda ilan linki

https://forum.donanimhaber.com/satilik-kutulu-uncharted-4-caudube-iphone-6-6s-wisp-black-kilif--122153013 fotoğraftaki iphone 6s plus telefonumda kendi kullandığımdır.aynısının 6/6s olanı elimde 2 adet mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluone -- 30 Kasım 2016; 15:42:24 >

• Bluone kullanıcısına yanıt
    Pardonda dalga mı geçiyorsun ? 30 liraya satmaya çalıştığın kılıfdan aliexpressden 4 tane aldım tanesi 60 cent yani 2-3 lira bişey telefonculardada max 10 lira.

• cedric... C kullanıcısına yanıt
    amazon sitesinede yazarsınız artık dalgamı geçiyorsunuz diye bizim telefoncularda 10 lira aliexpresde 60 cent,siz niye 8.74 dolara bunu satıyosunuz diye ,alanların hepsi enayi bir siz akıllısınız değilmi herkesin aldığına saygınız olsun kimsenin kimseyle dalga geçtiği yok,kimseye zorla üründe satan yok,her ürünü her ürünlede kıyaslamanın alemi yok herkes neyin ne kalitede olduğunu çok iyi biliyor,iyi akşamlar

• İphone 6 spigen ultra hybrid kullanan var mi? Korumasi nasil ,kenarlari sert mi telefonu çizer mi?space gray icin hangi renk daha uygun sizce

Hocam urun nasil?saglam hissi veriyor mu? Yumusak mi sert mi,space gray icin hangi renk olur sizce

• JohnLocke. kullanıcısına yanıt
    Ürün gerçekten diğer silikon şeffaf kılıflara göre gayet güzel ve koruyucu. 2 ay kullandım bu süre içinde bir kaç kez arabanın içinde düşürdüm hiç bişey olmamış gibi eğildim aldım o derece güven veriyor kılıf. Ama yanları şeffaf olan modeli hemen sararıyor ben iade ettim bu yüzden eğer alıcaksanız yanları siyah olsun zaten Space Gray kullanıyormuşsunuz siyah olan ile iyi gider. Aceleniz yoksa aliexpress den bi kılıf aldım elime henüz ulaşmadı ama o kılıfı tavsiye ederim indirimdeyken almıştım 2.5 dolara şuan 7 dolar olmuş fiyatı spigen kalitesinde bi kılıf.

valla o kadar bekleyemem hocam :) biraz sorunluyum bu telefon konusunda.İdarelik 10 liraya aldım bişey de baya dandik.Bir de yanında cam korumalardan aldım oda tam sarmayanlardan çok gözüme batıyor.Bu hepsiburadada 30 tl ye tam saran cam korumalardan var ondan ve bu hybrıdden alsam kenarlardan zorlamaz dimi camı kılıf.O kadar sarmıyodur kılıf camı heralde.Bir de o dediğim 30 tl lik ful kaplayan camlardan kullandınız mı tavsiye eder misiniz?Teşekkürler şimdiden.
    O ekranı tamamen kaplayan kırılmaz camlara bi ara ben de takmıştım ama 6/6s/7 serisi telefonların ekranı hafif kavisli olduğu için kenarlardan kalkma oluyormuş. Ki kılıf ile kullanıldığında kırılmaz cam çok ta kötü durmuyor benim gözümde. Ben de aliexpress den Kılıf ve kırılmaz cam aldım gelse de kullansam:)

Valla arkadaş yaptırmış 2-3 ay önce avm de görünce çok hoşuma gitti hiç belli olmuyor ve daha hiç bi yerınde kalkma vs. olmamış.Tabi bu avm deki yerlerde baya kazık o yüzden kararsız kaldım bende :)
    Ben Aliexpress den araştırayım sorunsuz kullanıyorsa bizde yaptıralım Sizide haberdar ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Ben Aliexpress den araştırayım sorunsuz kullanıyorsa bizde yaptıralım Sizide haberdar ederim

İyi olur valla ona göre alayım bende :)
  • arkadaslar full koruma bi ekran koruyucu buldum. güzel biseye benziyo alan varmıdır nasıl bi site emin olamadım.
    www.bestskinsever.com
    Scratch Resistant Cell Phone & Tablet Screen Protector & Skins
    http://www.bestskinsever.com/iphone-6s-skins
  • Arkadaşlar elimde orjinal 6s plus kılıfı

var ilgilenen arkadaşa çok uygun fiyata vereceğim

Ben iki rengini aldım mavi ve kırmızı.

Maviyi telefonumla beraber sattım 7 plusa geçiş yaptım bu nedenle kırmızının kutusunu dahi açmadım

İsteyen arkadaş mesaj atabilir

http://www.apple.com/tr/shop/product/MKXM2ZM/A/iphone-6-plus-6s-plus-için-silikon-kılıf-productred?fnode=99

http://www.apple.com/tr/shop/product/MKXM2ZM/A/iphone-6-plus-6s-plus-için-silikon-kılıf-productred?fnode=99
     iPhone 6 & iPhone 6 PLUS ★ Aksesuar ve Kılıf Yorumları # ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonaykut -- 4 Şubat 2017; 12:23:51 >

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.