Bildirim
İphone 6 ekran koruyucu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Spigen Curved kullanabilirsiniz tüm ekranı kaplıyor fiyatı 60 TL civarında paket içerisinden 2 adet çıkıyor -
50 Tl olmuş sitesinden sipariş verdim teşekkürler. -
o site güvenilir mi baya güzel kılıflar var -
siparişi verdim parayı çektiler bakalım haber veririm.
kargoya verildi yazıyor
telefon numarası ile de görüştüm bir sıkıntı cıkacağını sanmıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TCyesilizm -- 25 Ocak 2016; 15:12:02 > -
bende amazondan verdim siparişi az önce spigen kılıfı -
ya siparişi iptal ettim bende amazondan retail packacge diyordu sitesinde araştırdım kimisi teşhirdir diyor kimisi değildir diyor -
ürün geldi ben böyle kalitesiz berbat ürün hayatımda ilk kez görüyorum değeri 5tl bile etmez.
2tane geldi 1 tanesini ben taktım üründen çıkan kalın kart baloncukları cıkartmak için olan hep çizdi
telefoncuya gittim onlar taktı öbürkini takan kişi de 3.5 ata ata takıp çıkarttı aman diyim pişmanım 😄
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben iPhone 6 dan yana bu ürünü kullanıyorum hiçbir şikayetim olmadı uygulamada hata yapmışsınızdır büyük ihtimalle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- airpods bağlanıyor ama ses gelmiyor
- iki iphone birbirine aktarma
- iphone home tuşu çalışmıyor telefonu sıfırladım
- iphone sessize alma tuşu bozuldu
- apple pil değişimi kaç gün sürer
- en iyi powerbank
- apple watch 9 özellikleri
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- en iyi kılıf markaları
- apple watch ultra 2 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X