Şimdi Ara

İphone 6 ekran kırıldı lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum kusuruma bakmayın benim iphone 6 telefonumda sorumlar vardı iki gün sonra garantiye gönderecektimki yüzyılın cenabeti olduğum için gönderemeden az önce düşürerek ekranını kırdım garantiye göndereceğiö sebepler ise şunlardı 1-telefonla konuşurken birden bir sesim karşı tarafa gitmiyodu belli bir süre sonra tekrar geliyordu2-arada bir kulaklık takılı olmadığı halde takılı gösteriyodu 3-şarj aletini algılamıyor 10-15 denemenin sonunda(tak-çıkar şeklinde)anca algılıyor ve şarjı normal şartların çok çok altında az gitmeye başlamıştı normalde günde 1 kere yatmadan şarj eden ben telefonu iki saat kullanınca %30 lara indiğini görüyordum bununda şarj yerindeki sıkıntıdan olduğunu tahmin ediyorum(başka aletle denedim sorun alette değil)4-Telefonda anlık donmalar takılmalar oluyo bazen kendi kendine kapanıyo şimdi ben bu gerekçeler ile değişim talep edecektim hala edebilirmiyim?Ekrandan değil diğer sorunlardan dolayı yenisini verirler mi?Vermezlerse ekranı değiştirme ne kadara patlar ekran değiştikten sonra diğer sorunları halletmek için benden ücret talep ederlermi?Bide daha önce servise yollamadım prosedürler nedir lütfen bilgilendirirseniz çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziya35470 -- 10 Haziran 2016; 12:05:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1099 TL vererek swap alabilirsin.
  • dusurup ekranı kırmasaydın dırek degısım yaparlardı. gecmıs olsun
  • Şuanda 1100 lira verecek durumum yok değişim yapmazlarsa bile ekran tamiri talep edicem peki ekranı parasıyla tamir ederler ama diğer sorunlar içinde para talep ederlermi yoksa onları garanti kapsamında yapıp ekran için mi para isterler sadece?

• Ziya35470 Z kullanıcısına yanıt
    Onların da düşmeden kaynaklı oluştuğunu söyleyecekler muhtemelen

• ekranı yetkili serviste yaptırırsan ya da apple store'da, cihazın garantisi devam eder...
  • Eğer bir düşmeyle telefon bu kadar sıkıntı çıkacaksan hiç satmasınlar bu telefonu o zaman zaten yetkili sefvid dışında bir yerde yaptırmam ancak şuan maddi olarak sıkıntıdayım 300 hadi belki 400 verebilirim ama diğer sıkıntılardan dolayıda çok yüksek bir fatura çıkarmazlar umarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ekran yeşil oldu YARDIM
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya isteseler düşmeden kaynaklı diyip kestirip atabilirler bunun bende farkındayım ama apple müşteri memnuniyeti diye bişey var zaten sırf telefonuda bu yüzden aldım ama bende bu cenabetlik varken koskoca firma mahalle bakkalına bağlar orası ayrı tabi

• Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    Swap nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

Swap nedir?

http://forum.donanimhaber.com/m_35697127/tm.htm BU KONUYA BAK İSTERSEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ziya35470

Eğer bir düşmeyle telefon bu kadar sıkıntı çıkacaksan hiç satmasınlar bu telefonu o zaman zaten yetkili sefvid dışında bir yerde yaptırmam ancak şuan maddi olarak sıkıntıdayım 300 hadi belki 400 verebilirim ama diğer sıkıntılardan dolayıda çok yüksek bir fatura çıkarmazlar umarım

Ziyaaaaaaaa!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.