Bildirim
iphone 6 çıkarsa 4s fiyatı düşermi ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam düşse bile ne kadar düşerki? iPhonelerin genel özelliği bu. Fiyatlar milimetrik olarak azalır. Bakın iPhone 4 bile hala o donanımına rağmen 1000 TL. Bence düşse bile 50-100 tl düşer. Hem bu saatten sonra 4s'e o kadar para vermek mantıksız bir seçim olur. O paraya G2 alırsanız daha çok verim alırsınız -
Düşeceği en fazla 50 tl dir dostum yukarıdaki arkadaş da belirtmiş zaten bu saaten sonra 4s alma derim ben 5 çıktığında almıştım 1800 e şimdi çok pişmanım az daha katıp 5 almadım diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İp5 o fiyata bulunuyor sakın okadar parayı 4s'e verme g2 al yada Z1 compact'ı bekle
Düşse bile alınacak bir cihaz değil bence. -
Tessekkur ederim herkese 4s almaktan vazgectim s4 veya htc one düsünüyorum su anda
iPhone 6 çıkınca 4s satıştan bile kalkabilir.. -
Öncelikle iOS'mu Android'mi istiyorsunuz size hangisi daha uygun buna karar verin, ondan sonra cihaz seçin daha iyi olur -
4s düsünürken fazla arastirma yapmamistim ama daha sonra androidin daha uygun oldugunu anladim :D
Peki bir sorum daha olucak nisan ayinda s5 cikacak s4 alirsam simdimi aliyim yoksa s5 in cikmasinimi bekliyim?
S20 cıkınca Lg g19 ucuzlar onu al hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X