Şimdi Ara

Iphone 6 Camera Gerçekten Bu Telefonlardan Kötü mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sony'den sensör alıp ta ondan daha düşük MP ile ondan daha iyi resim cekebilmesi bile ayrıcalıktır :)
  • Kamera demişken arkadaşımın s4 var kamerada bu keskin çek modları fln var bende plus ta sadece renk değişiyor bizim ek bi programmı indirmemiz lazım kamera için yoksa bizimki hep net çektiğinden gerekmi kalmamış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 4 kamerası daha üstün birçok yönden.İncelemelerede baksanız crop performansınada baksanız sonuç note 4 lehine.Düşük ışıkta belki rakipleri bir miktar daha iyidir ama genelde note 4 z3'ten de iphone 6 veya plus'tan da daha iyi çekiyor.Hiç eğilip bükülmeyin girin gsmarenaya,phonearenaya görün gerçekleri...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anatolianwarrior

    quote:

    Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

    MP değerini kalite olarak sayıyorsan şimdiden söyle hiç yazmayayım.
    Note 4'e bişey demiyorum, z3 ondan çok daha üstün çoğu konuda. Özellikle samsung'un çektiği fotoya samsung'dan bakınca ayrı başka ekrandan bakınca ayrı çıkıyor. Ben gerek odak açıklığı, gerek Işık hassasiyeti sebebiyle z3 ile karşılaştırmayı seçiyorum. Forumda bilenler bilir, profesyonel solid ve shop kullanıyorum. Amcam Amerika'ya gitti s5'le yemin ederim çektiği 160'a yakın resmin hepsi aşırı derecede karanlık. 80 tanesini özellikle ayırdım, hepsinin en büyük sorunu rgb dengesiydi. Otomat'a attım hepsi normale döndü. Bazıları ne yaptıysam olmadı. Simsiyah çıkmış.
    Iphone 6 renk dengesi olarak z3'den kesinlikle üstün. Ayrıca optik stabilizasyon ve özellikle dikkatimi Çeken Güneş önündeyken bile ışığı harika ayarlıyor. Düşük ışıkta çok iyi ama aşırı düşük Işık seviyesinde Parlaklık ve kontrast artırılarak çıkılmaya çalışılmış. Aşırı düşük ışıkta başarısız büyük ihtimalle sebebi aşırı yüksek ışıkta çok güçlü olması. Sanki yüksek ışıkta iyi çekmeye optimize edilmiş.

    Z3 ise renk dengesi olarak kesinlikle iPhone'un gerisinde. Yüksek ışıkta kesinlikle başarısız kalıyor. Özellikle iphonedaki Güneş'e karşı çekimlerle karşılaştırıldığında. Aşırı Düşük ışıkta ise ışığı iphone'dan daha iyi dağıtıyor iphone ışığın geldiği yeri aydınlatırken Sony dağıtıp o ışığı tüm fotoya yayıyor. Kalite biraz bozuluyor haliyle. Yüksek ışık seviyesinde iPhone'un tersi Parlaklık ve kontrast'la oynayarak kurtulmaya çalışılmış. Telefon düşük Işığa optimize edilmiş.

    Yavaş ve hızlı çekim, özellikle panaroma harika iş çıkarıyor iphone'da. Zaten panaroma tamamen yazılım işi. Diğer telefonlarda hatta en iyi denen lumia 920'de bile ki bizzat kullandım panaroma'da çok büyük kaymalar ve bozulmalar oluyordu. Hızlı Şekil ve yavaş çekime zaten laf yok rakipsiz.

    Ha sırf kamera için bir telefona karar vermek çok gereksiz. Şayet böyle olsaydı dünya nüfüsünun %30'u lumia 1020 kullanıyordu. Hani nerede ? Demekki herşey kamera değil, bunu kullanabilmekte önemli.

    yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum.ayrıca birçok foto sitesi ve phonearena gibi siteler en iyi kameralı cep telefonu olarak ip6 ve ip6plus ı gösteriyorlar

    Şaka galiba bu yazdığın.Phonearena note 4 daha iyi diyor.Gsmarena'da karşılaştırması var ordada note 4 daha iyi...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bianconera

    Sony'den sensör alıp ta ondan daha düşük MP ile ondan daha iyi resim cekebilmesi bile ayrıcalıktır :)

    Teknoloji ve kalite budur
  • ax kullanıcısına yanıt
    ben o karşılaştırmayı görmemişim.note 4 çıkmadan önce ip6 1.di.ayrıca note 4 9 ,ip6-ip6+ 8,5-8,7 puan almış.çok aşırı fark olduğunu düşünmüyorum.hatta yukardaki linkte paylaşılan resimlerde ip6nın aydınlık çekimlerinin daha iyi olduğunu düşünüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anatolianwarrior -- 2 Kasım 2014; 15:50:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone isterse 10 çıkarsın ya da samsung aynı şekilde lumia 1020'nin kalitesine ulaşabileceğini hiç sanmıyorum. Ulaşabilmeyi bırak yanından bile geçemezler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 2 Kasım 2014; 23:18:05 >
  • Öyle ahım şahım bir fark yok gibi aralarında, yanyana koymazsan zaten farkı anlamazsın, iphone daha gerçekci renkler sunuyor.
  • Üçü beşi bilmem ama iphone kamerasının gerçeklik oranı diğer cihazlara göre daha iyi. Gerek nesne veya insanların görünüşü gerekse rengi açısından. Z3ü felan bilmiyorum tabi sony kamera konusunda çok iyiydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşinize yine gelmedi sanırım doğal gerçekçi demeye başlamışsınız :)

    Kabul edin artık en iyi ekran da en iyi kamera da note 4 de bir den fazla site de destekledi bunu. Gerçekleri görünce sitelerde çok fark yokmuş deniyor.

    Aynı fark olsa iPhone 6 veya her ne haltsa + mı - mi neyse onlardan biri birinci olsa Note 4 ikinci olsa vayy baba en iyi kamera iphone da en kötü kamera Note 4 de demeyi iyi bilirdiniz.

    Kendinizi tatmin etmeye devam edin gençler hadi tam gaz.

    Bozacının şahidi şıracı aynı o misal hadi kolay gelsin gençler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnInvited_Guest -- 3 Kasım 2014; 0:48:51 >
  • kendine denemen lazım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.