Şimdi Ara

iPhone 6 Batarya Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 2014 yılında iphone 6 almıştım. 2016 yaz aylarında telefonu garantiye gönderdim ve cihazı değiştirdiler. Bir kaç haftaya kadar sıkıntım yoktu ancak 11.2.5 sürümüne güncelledikten sonra cihaz aşırı yavaşladı. Bazı oyunlar açılmamaya başladı ve sanki 5-6 yıllık telefon gibi kasılmalara başladı. Apple'ın yavaşlatma politikasından dolayı olduğunu düşündüm ve liruminfolite uygulaması ile işlemci hızına baktım 1.4 ghzde çalışıyor. Sonra battery life uygulaması ile bataryaya baktım ve 2. senesinde olan bataryanın tam 1100mAh değerinde olduğunu gördüm. Bazen 1000mAh oluyor ancak hiç küsüratlı değil. 1000-1100-1200 değerleri arasında gidip geliyor ve işlemci hızı hiç oynamıyor. Batarya %63 seviyesinde gösteriyor.

Sizce bu normal mi? Bataryayı servisten 129 liraya mı değiştireyim yoksa yan sanayi(deji vb.) gibi marka batarya alarak kendim mi değiştireyim? Bataryayı değiştirdikten sonra kasma gibi sorunlar düzelir mi?

• kesinlikle servisten 129 a değiştir öbür türlüde en az 70-80 tl bericen iki ay sonunda ölecek sahte batarya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle servisten orjinal ile değiştirin derim. Benim de telefonu alalı 3 yıl olmak üzere, henüz pek şikayetim yok ama 2018 bitmeden bataryayı değiştirmeye niyetim var. Yeni takılacak batarya da 2-3 sene götürse yeterli benim için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.