Şimdi Ara

İphone 6 64 GB SPACE GRAY (SATILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Renk #Siyah Model #Iphone 6 Kapasite #64 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genpanın sitesinden 3 hafta önce İphone 6 64 GB SPACE GREY aldım.İOSa alışamadığım için satıyorum.Cihazda herhangi bir sorun,çizik vb bir sıkıntı yoktur zati kılıf ile kullanıyorum.Gündüz işlerimin yoğunluğu nedeniyle telefona bakamayabilirim ama burdan mesaj atarsanız size hemen dönerim,internetim hep açık.Satış için öncelikle EFT/havale sonra cihazı gönderme şeklinde olmasını düşünüyorum,geri iade kabul etmiyorum,tabi böyle söyleyince bana karşı güven sorunu yaşayabileceğinizin farkındayım ama bende internetten forumda yurt dışı kayıtlı bir kaç cihaz aldım,kaldı ki cihazım garantili,yerim yurdum belli,ayrıca bu işin ticaterini yapan kar amaçlı satan biri değilim,cihazı aldığım fiyattan daha düşük fiyata satıyorum.O yüzden bana güvenen arkadaşlarla alışveriş yapmak istiyorum.Cihazla birlikte kılıf ve hiç kullanmadığım 3 tane ekran koruyucu göndereceğim.Cihazı 2400 TLye e satıyorum

Bu fiyattan daha aşağı fiyat teklif etmeyin arkadaşlar,sıfırı 2650 lira,yurtdışı kayıtsız cihazları 2500TLden satıyorlar,bu fiyattan aşağıda satacağıma jailbreak yapar öyle kullanırım,16 GB bile 2350 lira,50TL daha verip 64 GB almış olacaksınız.Gündüz telefondan ulaşamazsanız mesaj atın burdan,mesajlara dönerim arkadaşlar.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xperiat55 -- 16 Kasım 2014; 13:11:04 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• insanlar 100 tl daha verip kapalı kutu almak isteyecektir kolay gelsin
  • Video Tapes kullanıcısına yanıt
    100tl daha verip kapalı kutu almak daha mantıklı tabi,pazarlık Payı var...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] iphone 11 128 GB
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.