Şimdi Ara

iPhone 6 64 gb mı iPhone 6 plus 16 mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Büyük oyunlar hiç oynamam, dizi film izlemem, fotoğraf çok çekerim, fotoğraf sayım 1000 oldukça bilgisayara depolarım geçen gün depoladım 1126 fotoğraf 1.3 gb yer tuttu iPhone 4s te, 2 gb yakın müzik atarım

Kaliteden dolayı 6 ve plus serisinde uygulama ve Özellikle video ve Fotoğrafların kalitesinin arttığı için kapladığı alanında artacağını düşünürsek plusta 16 yeterli olur mı?

Gönlüm plus 16 Dan yana ancak hafızası konusunda endişelerim var.
    Ayrıca telefonu Turkcell'den alacağım,
    3 gb 750 dk 1000 SMS + plus 16
    3 gb 750 dk 1000 SMS + 6 64 İksisininde fiyatı 300 tl paket dahil 1 yıllık kontratla

Sizce ne yapmalıyım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendim büyük ekran kullanmaktan sıkılmış birisi olarak i6 alırdım kaldı ki hafızası çok önemli . 16 Gb'liğini satarkende başın ağrır yıl olmuş 2015 16 gb'lik telefon işini zor görür . Ben telefona bu kadar para veriyor olsam kafam rahat şekilde şu kadar hafızam kaldı şunu yüklesem bu kadar kalır diye düşüneceğime i6 64gb alırdım

edit : Artık resimler daha kaliteli olcak boyutu daha büyük olacak , videolar , oyunlar hepsi için geçerli bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -zed- -- 11 Nisan 2015; 13:34:10 >
  • İkisi de 16 olsa bile i6

• 6 plus size göre bir cihaz değil.Alın 6 yı keyfinize bakın.Bence plus haddinden fazla büyük ve kullanımı çok zorlaşır adam gibi kavrayıp fotoğraf çekilmez yani sıkıntı çıkarır.Kameralarıda aynı zaten.6+ ın kamera konusunda üstünlüğüde yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: niggas

6 plus size göre bir cihaz değil.Alın 6 yı keyfinize bakın.Bence plus haddinden fazla büyük ve kullanımı çok zorlaşır adam gibi kavrayıp fotoğraf çekilmez yani sıkıntı çıkarır.Kameralarıda aynı zaten.6+ ın kamera konusunda üstünlüğüde yok

Yarın almaya gidicem hala karar vermiş değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kipırs Çipırs

quote:

Orijinalden alıntı: niggas

6 plus size göre bir cihaz değil.Alın 6 yı keyfinize bakın.Bence plus haddinden fazla büyük ve kullanımı çok zorlaşır adam gibi kavrayıp fotoğraf çekilmez yani sıkıntı çıkarır.Kameralarıda aynı zaten.6+ ın kamera konusunda üstünlüğüde yok

Yarın almaya gidicem hala karar vermiş değilim

Al 6 yı bitsin gitsin :)
  • plus al. küçücük ekrana 3000 tl niye veresin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Take That -- 12 Nisan 2015; 12:43:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Almamaya karar verdim, 3000 tl şeyi Eylül Ayında yenisi çıkacak cihaza vermek istemedim, 5s yaptığı 6 nın yapmadığı şey yok, ihtiyaçlarımı belirledim ve 6 nın müsriflik olduğunu düşündüm. 3000 tl yi daha iyi değerlendirebilirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.