Şimdi Ara

iPhone 6 16 GB iOS 10.2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tokat Renk #Gümüş Model #Iphone 6 Kapasite #16 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazımı gayretli bir şekilde temiz ve titiz kullanmaya özen gösterdim. Ancak kılıfla düşmesine rağmen ekranın üst bölgesinden çatladı. Kullanımı ve görünümü etkilemiyor resimleri oldukça yakından çektimki görebilesiniz.

Telefonun işletim sistemini güncellemedim. Yıllardır iPhone kullanıcı olduğum için güncellendiği zaman telefonların bilinçli bir şekilde yavaşlatıldığının farkında olduğumdan ötürü telefonum iOS 10.2 olarak duruyor. Bundan ötürü Çeşitli karşılaştırmalarda iPhone 7 dan sadece 0.7-0.8 saniye yavaş çalışmaktadır. Deneyebilirsiniz dilerseniz.

Dediğim gibi telefonumu diğer iPhone 6 lardan ayıran en önemli özelliği güncellemediğim için hızının tüm iPhone 6 ve 6s lerden daha yüksek olmasıdır. Buna göre düşünüp fiyat hakkında yorum yapınız. En azından aldığını telefon sizi deli edecek şekilde yavaş olmayacaktır.

Ayrıca telefonum jailbreak yapılabilen sürümdedir. İnternetten araştırma yaparak jailbreakın ne olduğuna ve size neler katabileceğine bir bakın derim.
     iPhone 6 16 GB iOS 10.2 iPhone 6 16 GB iOS 10.2 iPhone 6 16 GB iOS 10.2

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.