Şimdi Ara

Iphone 5s yedek parçaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • IPHONE 5S söktüğüm için ayrı ayrı satıyorum.UNUTMAYIN IPHONE YEDEK PARÇASI YOKTUR.PİSADA %100 SATILAN YEDEK PARÇALAR ORJİNAL DEĞİLDİR.IPHONE YEDEK PARÇA PİYASAYA SÜRMÜYOR.BEN TELEFONU SÖKTÜĞÜM İÇİN %100 ORJİNALDİR

FİYATLARI
    ANAKART ÇALIŞ DURUMDADIR TAK ÇALIŞTIR SADECE WİFİ KISMI KIRIK.WİFİ KULLAMAK İSTEMEYENLER İÇİM İDEAL.YADA YAPTIRIN:FİYAT:600 TL

ARKA KAMERA:85TL

SİM KART YUVASI:35TL

SARJ SOKETİ:60TL

HOPARLÖR:55TL

KAMERA VE LCD ÜSTÜ METAL:35TL

BATARYA SOKET ÜSTÜ:15TL

SES AÇMA TUŞU VE SESİZ TUŞU:25TL

KARGO ÜCRETSİZDİR
     Iphone 5s yedek parçaları Iphone 5s yedek parçaları Iphone 5s yedek parçaları Iphone 5s yedek parçaları Iphone 5s yedek parçaları Iphone 5s yedek parçaları Iphone 5s yedek parçaları Iphone 5s yedek parçaları Iphone 5s yedek parçaları Iphone 5s yedek parçaları Iphone 5s yedek parçaları

• 600 liraya wifi arızalı anakartı satmak cesaret ister. Ayrıca konu yanlış yerde, 2.el kısmına açmalısın.
    Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

600 liraya wifi arızalı anakartı satmak cesaret ister. Ayrıca konu yanlış yerde, 2.el kısmına açmalısın.

sizce kaç olmalı?
    İPhone 5s Şarj Durumu
    9 yıl önce açıldı
    iPhone 3G Temiz Koleksiyonluk
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.