Şimdi Ara

İphone 5S Whatsapp Sorunu Lütfen Yardım ... !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Öncelikle görene görmeyene teşekkürler şimdiden. Bir sorum olacaktı.

Ben İphone 5S kullanıyorum ve uzun zamandır whatsappla mesajlaşmaktayım. Fakat son zamanlarda gönderdiğim mesajlar karşı tarafa ulaşıyor ama benim konuşma ekranımdan kendiliğinden kayboluyor. İnanın son zamanlarda ben ne yazdımda karşımdaki böyle bir cevap vermiş durumlarına düşmeye başladım. Bu durumu yaşayan ya da bir önerisi olan varsa benimle paylaşmasından çok mutlu olurum.

• Ayarlarıyla oynamış olabilirsin.Orda sorun yoksa uygulamayı sil tekrar yükle.Sorun çözülür

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabınız için teşekkür ederim. Dediğinizi sorunu ilk farkettiğimde iki kere yaptım. Whatsappın ve Telefonun ayarlarını varsayılana yükledim. Whatsaapı silip tekrar yükledim maalesef sorun devam etmekte.
  • Bende de oluyor grup mesajlarında özellikle Whatsapp güncellemesi sonrası düzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de grup mesajlarında mesaj gelmeme sorunu var. Bir türlü çözemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler cevaplarınız için. Bendeki sorunda grup mesajlarında hiç olmadı ne hikmetse :) . Biriyle konuşurken atıyorum mesajı, mesaj mavi tik oluyor tekrar baktığımda attığım mesajlardan bazıları silmediğim halde yok olmuş :) . Ne ilginç bişeyse anlamadım gitti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone Rehber Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.