Şimdi Ara

iphone 5s - Samsung Galaxy Note 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar; ben İphone 5s ve Samsung Galaxy Note 4 arasında kararsız kaldım, benim için görüntü kalitesi önemli bu nedenle 16mp kameraya sahip olan samsung note 4 almaya karar vermiştim ki bir arkadaşım her ne kadar iphone 5s 8 mp olsada samsung lensinden daha iyi daha kaliteli dedi,kullananlardan bilgi almak isterim,şimdiden teşekkürler

Orijinalden alıntı: nomadicgeographer

Merhaba arkadaşlar; ben İphone 5s ve Samsung Galaxy Note 4 arasında kararsız kaldım, benim için görüntü kalitesi önemli bu nedenle 16mp kameraya sahip olan samsung note 4 almaya karar vermiştim ki bir arkadaşım her ne kadar iphone 5s 8 mp olsada samsung lensinden daha iyi daha kaliteli dedi,kullananlardan bilgi almak isterim,şimdiden teşekkürler

bende daha geçen ay 5s model iphone'mu sattım yeni bir cihaza geçmek için z3 ile note 4 arasındayım büyük ihtimalle note 4 alacağım ama beklemekteyim şu şebeke sorunu yüzünden ve şunu söyliyim kendi düşüncem olarak iphone 6 plus ne note 4 ile yarışır nede z3 ile...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY NOTE 1 HAFTALIK..
    14 yıl önce açıldı
    Htc One mı iPhone 5S mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.