Şimdi Ara

Iphone 5s nereden alınır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gözümü karartım, peşin ödeme ile Apple store'dan az önce siparişimi verdim.İnşallah sıkıntısız teslimat ve kullanım süreci olur benim için..
  • Kongor kullanıcısına yanıt
    Zorlu'dan alırsanız Apple garantili, Avea bayisinden alırsanız Mobiltel garantili olur. Mobiltel garantili cihazınızı Apple Store'a götürüp yine teknik servis hizmeti alabilirsiniz iki yıl boyunca.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durumunuz müsaitse Apple.Taksit olayına giricekseniz Vatan Pc kredi olayı var diye biliyorum.Operatörler de genelde 300-400 TL fazlasına satılıyor taksit durumu olunca tavsiye etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 10 Haziran 2014; 14:39:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple Store'dan
  • BARIS B kullanıcısına yanıt
    AVEA'dan hattımın üzerine alacağım telefonu Zorlu'dan alabiliyor muyum acaba?
  • Kongor kullanıcısına yanıt
    Evet Zorlu Center Apple Store'dan da Avea hattınız üzerine cihaz alabilirsiniz. Tüm operatörler sistemlerine Apple Store'u da dahil ettiler.

• 10 haziranda Apple store'dan sipariş vermiş olduğum İphone 5s bugun geldi.Ödemeyi havale olarak yapmıştım, havalenin onaylanması bir gün sürdü, ardından ürün kargolandı zaten.
    Garanti belgesinde ithalatçı firma Apple teknoloji olarak görünüyor, yetkili servisler arasında Gen-pa, başarı, teleservice'de var..
  • Yetkili distirbütör garantili ve apple garantisi olunca ürün hem zorludaki apple store da garanti işlemi yapabiliyorsunuz onun dışında aldığınız mağazaya götürüp hangi yetkili distirbütör se (mobilcom, genpa, beightstar, bilkom) o şirkete gönderiyorlar o şirket işlem yapıyor apple değil.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.