Şimdi Ara

İphone 5S mi Z3 Compact mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon almayı dusunuyorum fakat iki telefon arasında kaldım sizce hangi telefonu almalıyım tavsiyede bulunursanız sevinirim iyi aksamalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İphone 5s

• Z3 daha fazla pil suresi alirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3c daha iyi olur, ios merakın yoksa z3c daha kullanıcı dostudur, hem yazılım hemde hafıza ve pil bakımından.

• Yorumlarınız için tesekkur ederim

• 6 aydir z3compact kullaniyorum, su ana kadar bi sikintisini gormedim beni tek sikan durumu kamerasi oldu, bazen harbiden diyorum keske kamerasi daha iyi olsa hem on hem arka kamera icin. Bir diger hususta ios andorid kulvar farkından sonra tasarimi. iPhonelarin tasarimi hep şık oldu bana gore.

• 5s kullaniyorum sahsi fikrim z3c da alinabilir bir urun hele ki fiyat farkini da koyarsak ortaya,tamamen alinabilir bir cihaz,kasma olayi sony lerde oyle cok yok,ram i hem stabil kullaniyor samsung gibi deli etmez seni,kamerasi haric tabi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone X mi Huawei P20 Pro mu ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamamen katılıyorum.

• İkiside gayet stabil cihazlar 5s tek sorunu pil sorunu sanirim onun disinda isletim sistemi faktoru var tabiki.Hangisini alirsan al pisman olmayacagini dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrHS

Z3c daha iyi olur, ios merakın yoksa z3c daha kullanıcı dostudur, hem yazılım hemde hafıza ve pil bakımından.

• z3c alırdım hem daha ıyı batarya ,kı hergun hepımıze lazım daha saglam sd kart avantaj suya dayanıklılık krıterlerı one cıkarıyor bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.